Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.492
Και μου εχει μεγαλη αδυναμία.
Οταν μας αφησει χρονους, για 40 μερες θα κανουμε ραντεβου καθε μερα, για την ψυχουλα του.
Δεν φανταζομαι να διαφωνεις;

Και μου εχει μεγαλη αδυναμία.
Οταν μας αφησει χρονους, για 40 μερες θα κανουμε ραντεβου καθε μερα, για την ψυχουλα του.

Ρε τον μπουστη το θείο!!!!!Και μου εχει μεγαλη αδυναμία.
Μπουστης μεν αλλα με κατι ραβδους χρυσού νααααα με το συμπαθειοΡε τον μπουστη το θείο!!!!!
Χρυσή καρδιά έχειΜπουστης μεν αλλα με κατι ραβδους χρυσού νααααα με το συμπαθειο
Ολα του χρυσα ειναι.Χρυσή καρδιά έχει
Τι χρυσό αγορι είσαι.. σταζει καράτια το στομα σου και ασήμι ηΟλα του χρυσα ειναι.
Μολις τα κακαρωσει θα αποκτησω χρυση πουτσα με την κληρονομια του και θα τις χρυσωνω όλες οσες γουσταρω

Αναποδα τα ειπες φιλε μουΤι χρυσό αγορι είσαι.. σταζει καράτια το στομα σου και ασημί η![]()
Ετσι χρωματικά μου βγήκε..Αναποδα τα ειπες φιλε μου

Τι γελάς βρε.... δεν το επιασεςΑποχωρω
εσύ δεν το έπιασες μάλλον.Τι γελάς βρε.... δεν το επιασες
εσύ δεν το έπιασες μάλλον.
Εδώ είσαι ρε κωλοπαιδο και τρως τα λεφτά που σου δίνωΕις μνήμην αιώνια, θα κανουμε 10-20 ραντεβουδακια απο την κληρονομια που θα μου αφησει ο θειούλης μου
Αληταρα σε αποκληρωνω τώραΚαι μου εχει μεγαλη αδυναμία.
Εσενα λέει θείοΕδώ είσαι ρε κωλοπαιδο και τρως τα λεφτά που σου δίνω
Ναι τον καριόληΕσενα λέει θείο![]()
Χρυσέ μου μπαρμπούλη, παρεξήγησες. Δεν είναι αυτό που νομίζειςΑληταρα σε αποκληρωνω τώρα
Οκ. Doneεσύ δεν το έπιασες μάλλον.
Ρε τον μπαγάσα... και εγω που έλεγα βρήκαμε χρυσωρυχείοΝαι τον καριόλη