Jonny 81
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 10.176
- Πόντοι
- 2.256
Καλησπέρα, χρόνια πολλά μωρόΚαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!!![]()
Καλησπέρα, χρόνια πολλά μωρόΚαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!!![]()
Σήμερα τί κάνουμε δεν ρώτησεςΚαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!!![]()
αστε στον 

Βλέπεις υπάρχει και η άλλη κατηγορία των σκληρά εργαζομένωνΤο λοιπόν σήμερα τι κάνατε/κάνετε![]()

Με τη σκορδαλια που μασαμπουκώσαμε Lady μου, που να πλησιάσουμε κορίτσι;Το λοιπόν σήμερα τι κάνατε/κάνετε![]()
Α εγώ είμαι παραδοσιακή μαρεσουν αυτά!Με τη σκορδαλια που μασαμπουκώσαμε Lady μου, που να πλησιάσουμε κορίτσι;
Τίποτα λοιπόν!

Ρε καριόλη μήν τά λές αυτά παρουσία μουΜε τη σκορδαλια που μασαμπουκώσαμε Lady μου, που να πλησιάσουμε κορίτσι;
Τίποτα λοιπόν!

Έχεις διαθέσιμο σκορδο-ραντεβού???Α εγώ είμαι παραδοσιακή μαρεσουν αυτά!![]()
Μυριζει σκορδίλα ολο το παραλιακο μετωπο απο τη σκορδαλια που μασαμπουκωσες απο το πρωιΡε καριόλη μήν τά λές αυτά παρουσία μου![]()
Δεν τρώω τέτοια ρε βρωμοπαιδο στην ηλικία μου σέρνεται και πίεσηΜυριζει σκορδίλα ολο το παραλιακο μετωπο απο τη σκορδαλια που μασαμπουκωσες απο το πρωι
Να τα φωναχτε τον @pastelios με το πυροσβεστικό
Κορμάρα, γυναικάρα ατελείωτη!
οτι και να καναμε σημερα τωρα παμε λιγο να τραβηξουμε μια γρηγορη και τα λεμε σε λιγο....

ΛαΣσΤτΙΙχΟΟοΟΟοτι και να καναμε σημερα τωρα παμε λιγο να τραβηξουμε μια γρηγορη και τα λεμε σε λιγο....![]()

Η Lady θα σου στείλει κάποια στιγμή τη βεβαίωση, για να μην αμφισβητείς κακιασμένε θείε.Κρίμα δεν σέ είχα για τελειωμένη
Πες στους συναγωνιστές σε παρακαλω αγαπημένη Lady A. ότι δεν την κάνουμε λάστιχο αλλά της βάζουμε λάστιχο και ερχόμαστε σε γυναικάρες σαν κι εσένα!ΛαΣσΤτΙΙχΟΟοΟΟ![]()
Ανηψακι αυτό είναι και επεκτεινόμενο...Πες στους συναγωνιστές σε παρακαλω αγαπημένη Lady A. ότι δεν την κάνουμε λάστιχο αλλά της βάζουμε λάστιχο και ερχόμαστε σε γυναικάρες σαν κι εσένα!
Υπάρχει κ σε άλλη μορφή... επεκτείνεται επίσης . ΩμόΑνηψακι αυτό είναι και επεκτεινόμενο...![]()

μολις τελειωσα!!!!!!!!ΛαΣσΤτΙΙχΟΟοΟΟ![]()