Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γεια σου Κατια αστερι μας !Καλησπέρα στα αγόρια μου![]()
γεια σου Κατια αστερι μας !
απο τις καλυτερες επιλογες !
πολυ καλες υπηρεσιες και ευγενεστατη η Κατια
αγαπητε,ποιος νομος λεει οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε οτι μας λενε τα γραφεια η οι εκδιδομενες?μπορει εσενα να σου περισσεουν και να μην σε νοιαζει αν θα λαβεις τις υπηρεσιες που πληρωσες,αλλους του νοιαζει.....επισης δες και την πρακτικη πλευρα του πραγματος.....αν η κοπελα εχει πολλα εξτρα θα σταματας καθε φορα να πληρωνεις για το εξτρα η θα κανεις τη σουμα στο τελος?
συμβαινουν οντως τετοια ! και εμενα καποια κοπελα του χωρου μου εχει αναφερει πως καποιοι την πληρωσαν με πλαστα χαρτονομισματα !Υπάρχει άγραφος κανόνας στην πορνεία που λέει ότι ο πελάτης προπληρώνει για την υπηρεσία που θα αγοράσει. Στα στούντιο και στα μασάζ δεν περνάς στο δωμάτιο αν δεν έχει προπληρώσει την υπηρεσία, έτσι γινόταν ανέκαθεν. Τώρα, αν κάποια πόρνη σε ξεπετάξει επειδή έχει προπληρωθεί τότε ο πελάτης να μην την ξαναπάρει και να το γνωστοποιήσει για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.
Μου έχει αναφέρει κι εμένα βίζιτα που έχει αποσυρθεί (Ιωάννα23) πως της έχει τύχει να την κοπανίσει ο πελάτης όσο εκείνη ήταν στο ντουζ αλλά και να της κλέψει χρήματα από το πορτοφόλι. Ενέργειες που είναι επαίσχυντες.
...το αναφερω παραπανω και ετσι ειναι το καλυτερο κατα την αποψη μουΥπάρχει άγραφος κανόνας στην πορνεία που λέει ότι ο πελάτης προπληρώνει για την υπηρεσία που θα αγοράσει. Στα στούντιο και στα μασάζ δεν περνάς στο δωμάτιο αν δεν έχει προπληρώσει την υπηρεσία, έτσι γινόταν ανέκαθεν. Τώρα, αν κάποια πόρνη σε ξεπετάξει επειδή έχει προπληρωθεί τότε ο πελάτης να μην την ξαναπάρει και να το γνωστοποιήσει για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.
Μου έχει αναφέρει κι εμένα βίζιτα που έχει αποσυρθεί (Ιωάννα23) πως της έχει τύχει να την κοπανίσει ο πελάτης όσο εκείνη ήταν στο ντουζ αλλά και να της κλέψει χρήματα από το πορτοφόλι. Ενέργειες που είναι επαίσχυντες.

...απο προσωπικη μου εμπειρια, ειναι απο τα λιγα κοριτσια που τα δινει ολα, σεβετε κ εκτιμαει τον χρονο κ τα χρηματα του πελατη μεχρι κ το τελευταιο λεπτο!ωραιο μουνετο το κοριτσι, βεβαια δεν ξερουμε (ακομα) αν την ιδρωνει την φανελα στον αγωνιστικο χωρο
επιβεβαιωνω !!!!Η κατια ειναι μια απο τις λιγες τιμιες επιλογες στο χωρο κυριοι.
Επιβεβαιωνω......απο προσωπικη μου εμπειρια, ειναι απο τα λιγα κοριτσια που τα δινει ολα, σεβετε κ εκτιμαει τον χρονο κ τα χρηματα του πελατη μεχρι κ το τελευταιο λεπτο!
Ακριβως και μακαρι να παραμεινει ετσι ......Την ιδρωνει.....και ειναι παντα με το χαμογελο.....απο τα καλυτερα
Καλημέρα στα αγόρια μου εύχομαι καλό σαββατοκύριακο σε όλους και ναι εννοείται μαζί μου θα περνάτε πάντα καλά δεν αλλάζει αυτό.....
Γεια σου ρε κατια αστερι....Καλημέρα στα αγόρια μου εύχομαι καλό σαββατοκύριακο σε όλους και ναι εννοείται μαζί μου θα περνάτε πάντα καλά δεν αλλάζει αυτό.....
Ναι εννοείται μιλάω πάρα πολύ καλά ΕλληνικάΜιλάς και πολύ καλά ελληνικά βλέπω...