- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.820
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/jennifer-love/]Jennifer Love[/url]
jepeto
Σεπτεμβρίου 19, 2007
Ημερισια αναφορα για jennifer love
Ξενοδοχειο κεντρικο που το τιμαει συνηθως το Ρουμανικο μπλοκ με τις ανεξαρτητες (και καλα)
Λεπτοκαμωμενη(43κιλα) κοντουλα(1,58 με 1,60) και γενικα μια petite εμφανιση.Καλο στηθος φυσικο και πεταχτο ωραιο κολαρακι με ωραιο δερματακι.
Μεχρι εδω ολα καλα.
Στο ψητο ειναι στεγνη επαγγελματιας με ολα τα καλα και τα κακα που συνεπαγεται αυτο.Ανυπαρκτο gfe και fake pse.
Πιπα καλη 8/10 σε καποιες φασεις πολυ βαθεια αλλα οχι σαν την ΒΙΒΙ(που παρεπιπτοντως ειναι και φιλες)
Σεξ 4/10 αρκετα καλο acting το οποιο με χαλασε παρα πολυ.
Προσπαθει να ροκανισει χρονο στην ομιλια και γενικα δειχνει να μην πολυγουσταρει αυτο που κανει.
Σε γενικες γραμμες θα την χαρακτηριζα μια μετρια προς κακη εμπειρια και φυσικα δεν θα ξαναεπαιρνα.Αν δεν ηταν και το bj καλο τοτε θα μιλαγα για καταστροφη.
Gourounakos
Σεπτεμβρίου 20, 2007
Εχω νέα ενημέρωση απο Jennifer Love.
1,55 ύψος
Κορμί πολύ καλό αλλά με 1,55 τι περιμένεις?
Πρόσωπο 5,5/10
Παπί 6/10 OWO CIM
Σεχ 5/10 Χωρίς πρωτοβουλία χωρίς πάθος δεν κάνει Α level άσχετα άν γράφει οτι αν θέλει το κάνει. Όπως είπε και συναγωνιστής παραπάνω ροκανίζει τον χρόνο
Τελικό σκόρ κάτω της βάσης χαμένα 300 για 1 ώρα
SUBARAKIAS
Σεπτεμβρίου 27, 2007
Συναγωνιστές η πρώτη μου εμπειρία από CG !!!
Jeniffer love
2 ώρες (1,45 λόγω λύσσας από το κινητό από φίλους που έστησα) 4 γκολ, 2 με απίστευτα δυνατά τσιμπούκια, 1 με τον ξανθό άγγελο καβάλα (έπαθα σοκ όταν πρωτού κάτσει έπεζε τα κάτω χειλάκια του), 1 στα 4ρα Απλά δεν μπορούσα να σταματήσω, είναι απίστευτα όμορφη κοπέλα που την αδικούν οι φωτό της.....
Η γκόμενα εμφανιασικά είναι σαν μπιμπελό, μικροκαμωμένη, με φοβερό όμως σώμα και βυζάκι σωστό και πάνω από όλα διάθεση φιλική και ευχάριστη. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ (βασικό)
Αν δεν έπρεπε να πάω σαν VIP στο γ@μ@ Athens Tuning Show (έστησα 2 φίλους για 1 ώρα - παπαριά αν πρέπει να δώσετε λεφτά μην πάτε) ακόμα εκεί θα είμουν .....
ΥΣ: Λατρεύω το Κ800i με τα 3,2 MPX
ΥΣ2: Η γκόμενα έχει γυρίσει και τσόντες ... και στο κρεββάτι το δείχνει
ΥΣ3: Ο τύπος που έκανε αρνητική κριτική απλά έχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας
geomix
Νοεμβρίου 12, 2007
mini review για jennifer love
το απολυτο PSE...
αμα θελετε να παρετε μια γευση για το τι σας περιμενει κατεβαστε απο την εταιρια
private το X 31....
οτι δειτε αυτο θα παρετε...!!!!
υποδοχη ντυμενη σαν latin χορευτρια... ισως το καλυτερο φυσικο βυζι που εχω
δει και εχω πιασει φυσικα.
πολυ καλη εμπειρια και φυσικα θα ξαναπαρω!!!
δεν θα γραψω πολλες λεπτομεριες αλλα αυτα ρε παιδια σεν ηταν βυζια...
ηταν οβιδες
εκανε καινουργιο χειρουργιο (service)
το σωματακι της καλο με διαφορα κινεζικα τατου στην πλατη...
πιπα υγρη με προσπαθεια deep throat... αλλη παραμενει νουμερο 1 σε αυτο!!!!!
στο sex περνει πρωτοβουλιες και δεν λεει οχι σε οτι σταση θες...
για να περασετε καλυτερα κεραστε την ενα chivas με redbull
θα σας αγαπησει!!!
παντως ειναι πολλα τα 450+50 ταξι + ξενοδοχειο
jepeto
Σεπτεμβρίου 19, 2007
Ημερισια αναφορα για jennifer love
Ξενοδοχειο κεντρικο που το τιμαει συνηθως το Ρουμανικο μπλοκ με τις ανεξαρτητες (και καλα)
Λεπτοκαμωμενη(43κιλα) κοντουλα(1,58 με 1,60) και γενικα μια petite εμφανιση.Καλο στηθος φυσικο και πεταχτο ωραιο κολαρακι με ωραιο δερματακι.
Μεχρι εδω ολα καλα.
Στο ψητο ειναι στεγνη επαγγελματιας με ολα τα καλα και τα κακα που συνεπαγεται αυτο.Ανυπαρκτο gfe και fake pse.
Πιπα καλη 8/10 σε καποιες φασεις πολυ βαθεια αλλα οχι σαν την ΒΙΒΙ(που παρεπιπτοντως ειναι και φιλες)
Σεξ 4/10 αρκετα καλο acting το οποιο με χαλασε παρα πολυ.
Προσπαθει να ροκανισει χρονο στην ομιλια και γενικα δειχνει να μην πολυγουσταρει αυτο που κανει.
Σε γενικες γραμμες θα την χαρακτηριζα μια μετρια προς κακη εμπειρια και φυσικα δεν θα ξαναεπαιρνα.Αν δεν ηταν και το bj καλο τοτε θα μιλαγα για καταστροφη.
Gourounakos
Σεπτεμβρίου 20, 2007
Εχω νέα ενημέρωση απο Jennifer Love.
1,55 ύψος
Κορμί πολύ καλό αλλά με 1,55 τι περιμένεις?
Πρόσωπο 5,5/10
Παπί 6/10 OWO CIM
Σεχ 5/10 Χωρίς πρωτοβουλία χωρίς πάθος δεν κάνει Α level άσχετα άν γράφει οτι αν θέλει το κάνει. Όπως είπε και συναγωνιστής παραπάνω ροκανίζει τον χρόνο
Τελικό σκόρ κάτω της βάσης χαμένα 300 για 1 ώρα
SUBARAKIAS
Σεπτεμβρίου 27, 2007
Συναγωνιστές η πρώτη μου εμπειρία από CG !!!
Jeniffer love
2 ώρες (1,45 λόγω λύσσας από το κινητό από φίλους που έστησα) 4 γκολ, 2 με απίστευτα δυνατά τσιμπούκια, 1 με τον ξανθό άγγελο καβάλα (έπαθα σοκ όταν πρωτού κάτσει έπεζε τα κάτω χειλάκια του), 1 στα 4ρα Απλά δεν μπορούσα να σταματήσω, είναι απίστευτα όμορφη κοπέλα που την αδικούν οι φωτό της.....
Η γκόμενα εμφανιασικά είναι σαν μπιμπελό, μικροκαμωμένη, με φοβερό όμως σώμα και βυζάκι σωστό και πάνω από όλα διάθεση φιλική και ευχάριστη. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ (βασικό)
Αν δεν έπρεπε να πάω σαν VIP στο γ@μ@ Athens Tuning Show (έστησα 2 φίλους για 1 ώρα - παπαριά αν πρέπει να δώσετε λεφτά μην πάτε) ακόμα εκεί θα είμουν .....
ΥΣ: Λατρεύω το Κ800i με τα 3,2 MPX
ΥΣ2: Η γκόμενα έχει γυρίσει και τσόντες ... και στο κρεββάτι το δείχνει
ΥΣ3: Ο τύπος που έκανε αρνητική κριτική απλά έχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας
geomix
Νοεμβρίου 12, 2007
mini review για jennifer love
το απολυτο PSE...
αμα θελετε να παρετε μια γευση για το τι σας περιμενει κατεβαστε απο την εταιρια
private το X 31....
οτι δειτε αυτο θα παρετε...!!!!
υποδοχη ντυμενη σαν latin χορευτρια... ισως το καλυτερο φυσικο βυζι που εχω
δει και εχω πιασει φυσικα.
πολυ καλη εμπειρια και φυσικα θα ξαναπαρω!!!
δεν θα γραψω πολλες λεπτομεριες αλλα αυτα ρε παιδια σεν ηταν βυζια...
ηταν οβιδες
εκανε καινουργιο χειρουργιο (service)
το σωματακι της καλο με διαφορα κινεζικα τατου στην πλατη...
πιπα υγρη με προσπαθεια deep throat... αλλη παραμενει νουμερο 1 σε αυτο!!!!!
στο sex περνει πρωτοβουλιες και δεν λεει οχι σε οτι σταση θες...
για να περασετε καλυτερα κεραστε την ενα chivas με redbull
θα σας αγαπησει!!!
παντως ειναι πολλα τα 450+50 ταξι + ξενοδοχειο