dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 223
- Πόντοι
- 66
και η bitch chef τυπε...Νομιζω απο γυναικες μονο η Μαρινα ειναι καλη. :S :S :S

και η bitch chef τυπε...Νομιζω απο γυναικες μονο η Μαρινα ειναι καλη. :S :S :S

θυμασαι που σκαγαν στο νημα της ραλλη και ζηταγαν φωτο κατι απιθανοι?εε μολις αρχισαν και τα πμ :S :S :Sτι ειναι αυτο ρε νιμου?

τυπε ελπιδαΝομιζω απο γυναικες μονο η Μαρινα ειναι καλη. :S :S :S

θυμασαι που σκαγαν στο νημα της ραλλη και ζηταγαν φωτο κατι απιθανοι?εε μολις αρχισαν και τα πμ :S :S :S
τις εδιωξε ολες ο εκτορακος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε ελπιδα![]()
![]()
Τυπε εχεις πολλα ψωμια να φας για να φτασεις τα 100 pm που δεχτηκε ο πουστολαγνος... :S :S :S
τι χουνερι του στησες ρε νιμου

ο νταβας της ραλλη εισαι τυπε?...δωσε τηλ σε π.μ.... :S :Sθυμασαι που σκαγαν στο νημα της ραλλη και ζηταγαν φωτο κατι απιθανοι?εε μολις αρχισαν και τα πμ :S :S :S
τις εδιωξε ολες ο εκτορακος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οταν βλεπεις πολλες γυναικες να πανε κατω πανικοβλητες σε μια κουζινα και να δηλωνουν επαγγελματιες κλαφτα..καλα τα πε η γρετζωΚαλα λεει ο Τζακ τυπε...μονο η Μαρινα το κατεχει.

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

τυπε πηρα τηλεφωνο πεγκ και την ενημερωσα για συζυγικες ατασταλιες,ετοιμασου για κρεβατομουρμουρα :S :S :Sο νταβας της ραλλη εισαι τυπε?...δωσε τηλ σε π.μ.... :S :S
μελι σταζει το στομα σουΧαρη του εκανα τυπε του ακοινωνητου πουστη...![]()

μελι σταζει το στομα σου![]()
![]()
![]()
![]()
τι εχασα ρε νιαμου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μελι σταζει το στομα σου![]()
![]()
![]()
![]()

κι εσυ τεκνον νιμου?... :Sτυπε πηρα τηλεφωνο πεγκ και την ενημερωσα για συζυγικες ατασταλιες,ετοιμασου για κρεβατομουρμουρα :S :S :S
ποτε ρε....ειμαι νιμου εγω δεν κανω τετοιακι εσυ τεκνον νιμου?... :S

μπες νημα ραλλη να δειςτι εχασα ρε νιαμου?
τι εχασα ρε νιαμου?
τυπε ποια σου γυαλισε απο το χελς κιτσεν?η αρχηγινα?Και οχι μονο το στομα μου τυπε...![]()
τυπε ποια σου γυαλισε απο το χελς κιτσεν?η αρχηγινα?

τι εσκασες στο στρακι ρε τυπε?....Για το πουτσο ειναι ολες τυπε...μονο η σου σεφ του Εκτορα βγαζει κατι προστυχο.![]()
....θα του στειλω κ γω π.μ ..... :S :S :S