Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 103
- Πόντοι
- 66
σατανας ο τυποςτι εσκασες στο στρακι ρε τυπε?....![]()
![]()
....θα του στειλω κ γω π.μ ..... :S :S :S
(εδω ταιριαζει και το νικ σατανας ο τυποςτι εσκασες στο στρακι ρε τυπε?....![]()
![]()
....θα του στειλω κ γω π.μ ..... :S :S :S
(εδω ταιριαζει και το νικ Τον Σεπτεμβρη και εσυ τυπε... :S :S :S
να τα 100000σεις τυπε....Ρε νιαμου αυτο ειναι το νουμερο 10000 ποστ που εχω κανει εδω μεσα...συγκινηθηκα με το ποσο καμμενος και κατεστραμενος ειμαι. :'(

να τα 100000000000 τυπεΡε νιαμου αυτο ειναι το νουμερο 10000 ποστ που εχω κανει εδω μεσα...συγκινηθηκα με το ποσο καμμενος και κατεστραμενος ειμαι. :'(

πρεπει να το γιορτασουμε τυπε..χασαμε και τον χιου ρε γμτ..να τα 100000σεις τυπε....![]()
![]()
![]()
![]()
πρεπει να το γιορτασουμε τυπε..χασαμε και τον χιου ρε γμτ..![]()
o ανεπαναληπτος τυπε,χεφνερΠοιος ειναι ο χιου τυπε;![]()
o ανεπαναληπτος τυπε,χεφνερ
Ετσι οπως το εγραψες τυπε νομιζα οτι ελεγες τον Στεφανο Χιο... :S :S :S
τυπε θυμασαι που εκανε κατι καλτ εκπομπες στο αλτερ κοτσομπολιο κι ετσι...μεχρι και για το βιντεο της τζουλιας σχολιαζε και τωρα το παιζει δηθεν κλπ...ε ρε τι κανει κανεις για το μεροκαματο :S :S :Sτυπε νομιζω παντου τα ιδια συμβαινουν..αλλου πιο πολυ αλλου λιγοτερο..και στο αμερικα με φοξ νιουζ κλπ τα ιδια κανουν..σε καποιους πουλαει..Τυπε εχει καταλαβει οτι ζει σε μια χωρα γεματη ηλιθιους που το γραφικο πουλαει και παιζει το ρολο του καλα...σε οποιαδηποτε αλλη χωρα με τοσα καντηλια και λασπη που ριχνει θα τον ειχαν πεταξει σε πηγαδι 100 μετρα βαθυ και θα τον αφηνανε να ψοφησει εκει μεσα.
3 δραχμες τυπε?...τυπε μου θυμισε σπαζοκεφαλια 1,5 σαρδελα 1,5 δραχμη 3 σαρδελες ποσες δραχμες?εκει να δεις υπολογισμους :S :S :S![]()
3 δραχμες τυπε?...:S :S :S
μου πηρε 15 ωρες αλλα το βρηκα τυπε....Πρωταθλητης στον παγκοσμιο μαθηματικο διαγωνισμο τυπε; :S :S :S

μου πηρε 15 ωρες αλλα το βρηκα τυπε....![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ιδιοι.... :S :S :S....δεν με ελεγαν αδικα αστραχαν στο σχολειο....Εγω τυπε απο χθες το σκεφτομαι και δεν ειχα βρει τη λυση....με μπερδευει η σαρδελα. :S :S :S

δεν πρεπει να ασχολεισαι με την σαρδελα....εγω απλα εκανα την αναγωγη δραχμες σε ευρω και τ αναποδο....Εγω τυπε απο χθες το σκεφτομαι και δεν ειχα βρει τη λυση....με μπερδευει η σαρδελα. :S :S :S

Πρωταθλητης στον παγκοσμιο μαθηματικο διαγωνισμο τυπε; :S :S :S
μου πηρε 15 ωρες αλλα το βρηκα τυπε....![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω τυπε απο χθες το σκεφτομαι και δεν ειχα βρει τη λυση....με μπερδευει η σαρδελα. :S :S :S
ρε νιαμου...τυπε δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ιδιοι.... :S :S :S....δεν με ελεγαν αδικα αστραχαν στο σχολειο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στο υπουργειο οικονομικων δουλευετε ρε τσακαλια?εγω εδωσα εξετασεις και τους ειπα οτι 1 κιλο βαβμακι ειναι πιο βαρυ απο ενα κιλο σιδερο και με κοψαν..αφου ολοι λενε το σιδερο και την πατανε
δεν καταλαβα ακομα γιατι κοπηκα