Νέα

«Hell's Kitchen» ΑΝΤ1 - 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια θα πεταξει με τις κλωτσιες εξω ο σκληρος καριολης Εκτορας

• Ξινογυαλομπουκα

Ψήφοι: 10 20,8%
  • Λεσβοιδιοκτητρια ουζερι

Ψήφοι: 19 39,6%
  • Μαγειρισα νομου Ηλειας

Ψήφοι: 19 39,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    48

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
103
Πόντοι
66

Συνημμένα

• hefner-708.jpg
    hefner-708.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
103
Πόντοι
66
Ετσι οπως το εγραψες τυπε νομιζα οτι ελεγες τον Στεφανο Χιο... :S :S :S
:2funny: :2funny: :2funny: τυπε θυμασαι που εκανε κατι καλτ εκπομπες στο αλτερ κοτσομπολιο κι ετσι...μεχρι και για το βιντεο της τζουλιας σχολιαζε και τωρα το παιζει δηθεν κλπ...ε ρε τι κανει κανεις για το μεροκαματο :S :S :S

Επισκέπτης
Τυπε εχει καταλαβει οτι ζει σε μια χωρα γεματη ηλιθιους που το γραφικο πουλαει και παιζει το ρολο του καλα...σε οποιαδηποτε αλλη χωρα με τοσα καντηλια και λασπη που ριχνει θα τον ειχαν πεταξει σε πηγαδι 100 μετρα βαθυ και θα τον αφηνανε να ψοφησει εκει μεσα.

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
103
Πόντοι
66
Τυπε εχει καταλαβει οτι ζει σε μια χωρα γεματη ηλιθιους που το γραφικο πουλαει και παιζει το ρολο του καλα...σε οποιαδηποτε αλλη χωρα με τοσα καντηλια και λασπη που ριχνει θα τον ειχαν πεταξει σε πηγαδι 100 μετρα βαθυ και θα τον αφηνανε να ψοφησει εκει μεσα.
τυπε νομιζω παντου τα ιδια συμβαινουν..αλλου πιο πολυ αλλου λιγοτερο..και στο αμερικα με φοξ νιουζ κλπ τα ιδια κανουν..σε καποιους πουλαει..

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
66
Εγω τυπε απο χθες το σκεφτομαι και δεν ειχα βρει τη λυση....με μπερδευει η σαρδελα. :S :S :S
τυπε δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ιδιοι.... :S :S :S....δεν με ελεγαν αδικα αστραχαν στο σχολειο.... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :takethis: :takethis: :takethis:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
66
Εγω τυπε απο χθες το σκεφτομαι και δεν ειχα βρει τη λυση....με μπερδευει η σαρδελα. :S :S :S
δεν πρεπει να ασχολεισαι με την σαρδελα....εγω απλα εκανα την αναγωγη δραχμες σε ευρω και τ αναποδο.... :rockon: :rockon: :rockon:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
103
Πόντοι
66
Πρωταθλητης στον παγκοσμιο μαθηματικο διαγωνισμο τυπε; :S :S :S
μου πηρε 15 ωρες αλλα το βρηκα τυπε.... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
τυπε δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ιδιοι.... :S :S :S....δεν με ελεγαν αδικα αστραχαν στο σχολειο.... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :takethis: :takethis: :takethis:
ρε νιαμου... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: στο υπουργειο οικονομικων δουλευετε ρε τσακαλια?εγω εδωσα εξετασεις και τους ειπα οτι 1 κιλο βαβμακι ειναι πιο βαρυ απο ενα κιλο σιδερο και με κοψαν..αφου ολοι λενε το σιδερο και την πατανε :jerking: δεν καταλαβα ακομα γιατι κοπηκα :think: :S :S :S
:hi:

Επισκέπτης
Ειστε ετοιμοι νιαμου για το part 2 σκουπιδιασματος απο τον σκληρο καριολη Εκτορα; :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom