pitsilistis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 983
- Πόντοι
- 86
γιατι γραφεις ανορθογραφα μυστη μου?Οπότε είσαι γνώστης!!! Καμιά φορά κάποια νέα παιδιά ξεκινούν με ζήλο και παίζουν μόνο δικέφαλους για να φαίνονται στην παραλία και σακατεύονται!!!
(Παμαι γαιράά) όπως λέει κι ο φίλος Pitsi!!! Ξεροχίνοοοοοοοοοο
το πιτσιλισμα ειναι το πιο σημαντικο πορνε μου!!!Η τελευταία πρόταση είναι όλη η ουσία
Και να γαμας, να φεύγει το στρες
μονο τσιπουρα και μεζεδες πορνε μου?απο λουλα πως παμε?χαχα!!!Έχω μπει νταής εδώ και ένα μήνα περίπου με μονότονο πρόγραμμα full body δυο-τρεις φορές την εβδομάδα συν όσο μπορώ αερόβια περπατοτρέξιμο για να ξαναέρθω σε φόρμα!!! Μια τανα που βρεθήκαμε είπε ότι είμαι καλός μυϊκά αλλά εγώ επιμένω να χάσω κιλά!!! Δε με αφήνουν όμως οι παρέες!!! Όλο τσίπουρα και μπίρες με μεζέδες είμαστε!!!!
Δεν καπνίζω πόρνε μου 15 χρόνια τώρα!!!μονο τσιπουρα και μεζεδες πορνε μου?απο λουλα πως παμε?χαχα!!!
ετσι νταηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!τρανταξε τις σιδεροπορνες να γουσταρουμε καυλεα μου!!!αναγκαραααα!!!
Ωραίος , σχεδόν χ2 το σωματικό βάρος.Στο μπουντρούμι του πόνου δεν υπάρχουν δικαιολογίες... Μπαίνεις νταής...ολοκληρώνεις το έργο...!!!
καυλα μυστη μουυυυυυυυυυυυ!!!καντης ερωτα πορνε μου της ξεβρακοκεφαλης μπαρας!!!Ωραίος , σχεδόν χ2 το σωματικό βάρος.
close grip είναι λέει πιο ασφαλής η άσκηση για τους ώμους , και πιάνει περισσότερο τα τρικέφαλα ... δηλαδή με ένα σμπάρο δυο τριγώνια που λένε.
Και εγω close grip κάνω πάγκο , ανοιχτά δεν έχω δοκιμάσει καθόλου γιατί είναι στενός ο πάγκος που έχω οπότε και να ήθελα δύσκολα
Απο κιλά δεν ξέρω πόσο είναι το one rep max αλλά στην τελευταία προπόνηση έκανα 60 κιλά για 5 επαναλήψεις , όλο και όλο 65 κιλά έχω στο σπίτι σύνολο οι πλάκες μαζί με την μπάρα.
Εδω λέει οτι θέλει θεραπεία η χειρουργείο πάντως. Αυτό που λέει εδω στην έξω πλευρά του αγκώνα έχεις πόνο ;Καμιά συμβουλή για επικονδυλιτιδα για να μπορώ να μπαίνω νταης?
Στην μέσα με αντανάκλαση στον καρπό. Όταν με πιάνει το ξεκουραζω κ έπειτα ξαναμπαίνω. Δηλαδή δεν το έχω μόνιμο (ευτυχώς). Λέω να πάω φυσικοθεραπεία να δω τι θα μου πει.Εδω λέει οτι θέλει θεραπεία η χειρουργείο πάντως. Αυτό που λέει εδω στην έξω πλευρά του αγκώνα έχεις πόνο ;
![]()
Επικονδυλίτιδα Αγκώνα: Θεραπεία – Συμπτώματα & Τι Είναι | Πάντος Π.
Έξω Επικονδυλίτιδα Αγκώνα (Αγκώνας του τενίστα): Τι είναι, ποια είναι τα συμπτώματα, ποια η κατάλληλη θεραπεία για την αντιμετώπιση και ποιες ασκήσεις βοηθούν.www.elbowandshoulder.gr
ερωτηση σε οποιον γνωριζει να μας πει...Καμιά συμβουλή για επικονδυλιτιδα για να μπορώ να μπαίνω νταης?