tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.487
- Πόντοι
- 6.256
Τύπε ... αυτή και εμετό να έκανε πάνω μου ... θα κάβλωνα.Θα χαρείς αν σε πατήσει αυτή
Τύπε ... αυτή και εμετό να έκανε πάνω μου ... θα κάβλωνα.Θα χαρείς αν σε πατήσει αυτή
Δεν έχεις δει πόντιους 1.90 ;;Συνήθως αν είναι και οι δύο γονείς Πόντιοι τα παιδιά βγαίνουν κοντά ενώ αν έστω είναι ένας εκ των δύο γονιών μη ποντιακής καταγωγής τα ύψη ανεβαίνουν.
Kinky boy...Τύπε ... αυτή και εμετό να έκανε πάνω μου ... θα κάβλωνα.
Nαι.Δεν έχεις δει πόντιους 1.90 ;;
Αυτό είναι αλήθεια.Κατανοητό, όμως όσοι βγαίνουν έξω θα δουν κάτι σχετικό έστω σχετικά σπάνια.
Υπάρχουν πολλοί που δεν βγαίνουν έξω παρά μόνο για να πετάξουν τα σκουπίδια .Αυτοί μόνο σε οθόνες θα βλέπουν κάτι που έστω να μοιάζει με άνθρωπο.
μα το αλέτρι την έχει κάνει σκληροτράχηλη, σηκώνει άλογαAυτο είναι για τίποτα σαμιαμιθια που ζυγίζουν γύρω στα πενήντα κιλά.
Eννοειται οι νέοι δεν θα βγουν...αυτοί έχουν μάθει με την πιπίλα του κινητού και του Η/ Υ ολη τους την ζωουλα και έχουν καταντησει κιτρινιαρικα σαν μαραζωμενα φυτά ..που την κανονική πιπίλα την αποχωρίζονται σύντομα τα μωρα...τα νέα μωρά δεν την αποχωρίζονται ΠΟΤΕ!Ασε που κάνουν και τους μάγκες επειδή έχουν χτυπήσει τατουάζ ,έχουν αφήσει μούσια λες και βγήκαν από το Σαυραβα'ι'βορ και έχουν βάλει σκουλαρίκια μέχρι τις κωλοτρυπες ...αλλά δεν έχουν τα όργανα να βγουν έξω μόνοι χωρίς να πάρουν δέκα τηλέφωνα τις παρεουλες τους και έχουν καταντήσει σαν γκομενιτσες ψυχικά .Αυτό είναι αλήθεια.
Ειδικά στην Αθήνα ενώ είναι πολύ μεγάλη πόλη, υπάρχει αποξένωση και κοινωνική απομόνωση θα έλεγε κανείς.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, και μάλιστα νέοι σε ηλικία...που δεν βγαίνουν από το σπίτι τους!![]()
Μιλούσα για άντρες σαμιαμιθια πενήντα κιλών για να θέλουν να τους σηκώνει στην αγκαλιά η γκόμενα...αυτοί μπορεί να φοράνε παπούτσι 37 νούμερο σαν κοριτσάκια.μα το αλέτρι την έχει κάνει σκληροτράχηλη, σηκώνει άλογα
Διάβαζα σε εφημερίδα παλιότερα ότι μια γκόμενα έδωσε σε ένα σαμιαμιθι φιλεναδιτσο της τις γόβες της γιατί φορούσαν ίδιο νούμερο ( 39) και αυτό το φρούτο τις φορεσε... σε εσωτερικό χωρο....( Πάλι καλά που δεν βγήκαν έτσι έξω για ποτό!)μιλάμε για τόσο άνδρες τώρα πια...Μυκονοοοςςςςς!!μα το αλέτρι την έχει κάνει σκληροτράχηλη, σηκώνει άλογα

Ρε @Πιατσοχαλάστρα$ ... μη με ρωτάς τα προφανή ....Λάκη άσε τις κλάψες και πάμε στο δια ταύτα: την κόρη του Ναστάζια δεν θα ΕΜΠ1 επειδή ήταν 1.69 στα νιάτα της;
Κι εγώ όταν αγαπήσω μια γυναίκα είμαι ικανός για πολλά.....Για αυτήν πήγαινα να πολεμήσω στο δεύτερο παγκόσμιο μετά στην κορέα και το αλγέρι , μετά βιετναμ , μετά αφγανιστάν και
μετά κουπί σε γαλέρα και πούλαγα και την ψυχή μου στο διάβολο , αν έπιανε τίποτε ....
Εντάξει, αλλά στο λέω και δημόσια: μην μιλάς με τον καθέναν, εδώ μέσα κυκλοφοράει κάθε καρυδιάς μουνοαρχίδι και καρύδι...Αυτή που θα την πέσω το καλοκαίρι πάντως η παλιά μου γνωστή .... είναι πολύ ψηλή !
Θα ... ενημερωθεις.
Με καθίκια δεν μιλάω ρε.Εντάξει, αλλά στο λέω και δημόσια: μην μιλάς με τον καθέναν, εδώ μέσα κυκλοφοράει κάθε καρυδιάς μουνοαρχίδι και καρύδι...
Αυτο ξαναπεστο!Κι εγώ όταν αγαπήσω μια γυναίκα είμαι ικανός για πολλά.....
Και στην τελική όποτε πληγώθηκα, εγώ έφταιξα!!
Γιατί έδωσα πολλά (περισσότερα) από όσα έπρεπε...
Εντάξει, αλλά στο λέω και δημόσια: μην μιλάς με τον καθέναν, εδώ μέσα κυκλοφοράει κάθε καρυδιάς μουνοαρχίδι και καρύδι...
Λες να κλάψω τα 102 χαμένα ΕυρώΑυτο ξαναπεστο!

Όπως και η Κλαούντια Καρντινάλε. Εκεί να δεις ντουφέκια που θα έριχνα για πάρτη της...Η Ρίτα Χέϊγουοεθ .... ήταν μόνο 1.68 ...
πήγαινα βέβαια να πολεμήσω στους αποικιοκρατικούς πολέμους της γαλλίας με τη λεγεώνα για πάρτη της ... εύκολα.
Προσοχή . Μη γίνει κανένα μπέρδεμα με την Κλαούντια των τσοντοσινεμά.Όπως και η Κλαούντια Καρντινάλε. Εκεί να δεις ντουφέκια που θα έριχνα για πάρτη της..