Νέα

γιατι κλειδωθηκε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 888
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
φιλε νικ καταρχην σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια οσοελειπα...
θα θελα μονο να σχολιασω αυτο ''ποσο θα μου αρεσε να με ΡΩΤΑΓΑΝΕ οσοι με "ξερουν" γιατι ξεκινησες ετσι...!!!!ποσο θα μου αρεσε οσοι πειραχτηκαν απο το ξεκινημα του θρεντ να ειχανε πειραχτει και σε αλλα θρεντ που ξεκινησαν με αντιστιχο υφος....κια να το λεγανε  κανοντας τα ιδια σχολια σε οπαδους της δικιας τους ομαδας.....''

Εχω να σου πω λοιπον οτι σε θεματα αθλητικα κτλ σχεδον δεν συμμετεχω σε αντιπαραθεσεις μιας και δεν ειμαι κολλημενος με την κακια ενοια με την ομοαδα ου..ειμαι κολλημενος με το ποδοσφαιρο γενικα..Δεν εχω μπει ποτε σε διαδικασια να προσπαθω να αδειασω το δικο μου κεφαλι για να γεμισω καποιανου αλλου..Αν εχω συμμετασχει σε αθλητικα θεματα το χω κανει για χαβαλε και κανα πειραγματακι εκτος απο τα της Εθνικης...
Τωρα για ποιο λογο κλειδωθηκε το θεμα σου...αναμενουμε αυτον που το κανε να μας πει!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε νικ καταρχην σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια οσοελειπα...
θα θελα μονο να σχολιασω αυτο ''ποσο θα μου αρεσε να με ΡΩΤΑΓΑΝΕ οσοι με "ξερουν" γιατι ξεκινησες ετσι...!!!!ποσο θα μου αρεσε οσοι πειραχτηκαν απο το ξεκινημα του θρεντ να ειχανε πειραχτει και σε αλλα θρεντ που ξεκινησαν με αντιστιχο υφος....κια να το λεγανε  κανοντας τα ιδια σχολια σε οπαδους της δικιας τους ομαδας.....''

Εχω να σου πω λοιπον οτι σε θεματα αθλητικα κτλ σχεδον δεν συμμετεχω σε αντιπαραθεσεις μιας και δεν ειμαι κολλημενος με την κακια ενοια με την ομοαδα ου..ειμαι κολλημενος με το ποδοσφαιρο γενικα..Δεν εχω μπει ποτε σε διαδικασια να προσπαθω να αδειασω το δικο μου κεφαλι για να γεμισω καποιανου αλλου..Αν εχω συμμετασχει σε αθλητικα θεματα το χω κανει για χαβαλε και κανα πειραγματακι εκτος απο τα της Εθνικης...
Τωρα για ποιο λογο κλειδωθηκε το θεμα σου...αναμενουμε αυτον που το κανε να μας πει!
η ρητορικη ερωτηση δεν αφορουσε εσενα και πηρα απαντηση σχετικα με το θρεντ που κλειδωθηκε...
τα καλα λογια δεν τα λεω για κανενα "γλυψιμο" τα πιστευω και τα λεω..
ακου λοιπον ..!!παραπονεθηκατε για τον τιτλο αμα ηθελα να προκαλεσω θα εβαζα "ορισμενοι οπαδοι του ολυμπιακου σκοτωσαν οπαδο του παο σε συμπλοκη" δεν το εκανα.....αλλα θρεντ που προκαλουν ειναι ανοιχτα..ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΕ? η πρωτη φορα ειναι αλλωστε..

υ.γ. το θρεντ κλειδωθηκε διοτι προκαλει αντιπαραθεσεις και δεν προσφερει τιποτα αλλο.....

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
psaxnotrans οτι αλλο θελεις σε παρακαλω με πμ..!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom