Νέα

Firefox 2.0

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
71
Πόντοι
16
Μόλις το εγκατέστησα και το χρησιμοποιώ. Κάνει αυτόματα τη σημείωση των λαθών όταν γράφεις όπως ένας επεξεργαστής κειμένου. Και τώρα που γράφω.
Φοβερό. Αντε λοιπόν να σηκώσουμε το επίπεδο των κειμένων μας.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
763
Πόντοι
96
Είναι διαθέσιμο :

σύμφωνα με το σάιτ:

Firefox 2 can be downloaded from the redesigned Firefox product page (now available in 27 languages). Localised versions of Firefox 2 are available for over thirty different locales. Existing users of Firefox will be offered the new version via the software update system over the next few days.

Το χρησιμοποιώ από τις πρώτες εκδόσεις και θα περιμένω την αναβάθμιση, για να μου έρθει πιο "ήρεμα"

salamis

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο ρε φίλε. Είμαι φανατικός firefox-ακιας, αλλά δε το είχα πάρει πρέφα.

Πάω για install

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
13
Πόντοι
1
Καλά  η αυτόματη διόρθωση τα σπάει...Και μόνο για αυτό λέει να αναβαθμίσεις.Και ελληνικά παρακαλω

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.820
Πόντοι
17.085
Μόλις το εγκατέστησα... πολύ καλό!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.820
Πόντοι
17.085
Έχει κι ένα άλλο συν: όταν κλείνει βιαίως το pc σου και μετά ανοίγεις ξανά τον firefox σου βγάζει την επιλογή "επαναφορά συνεδρίας" και ανοίγουν αυτομάτως όλα τα παράθυρα που ήταν ανοιχτά πριν τη "διακοπή". Καλή περίπτωση!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πάντως και ο Internet Explorer 7 έχει πολλές λειτουργίες κοινές με τον Firefox.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
Μια χαρά φαίνεται! Είχα την έκδοση 1.0.7. Δεν το αλλάζω με τίποτα για τον Explorer.

OP
OP
G

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
71
Πόντοι
16
Και με την ευκαιρια αυτη, να προσθεσω και μια σουιτα προγραμματων ελευθερου λογισμικου,  που δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα ολα αυτα τα πακετα που μας αναγκαζουν να αγοραζουμε ή σπασουμε κλπ.
Το δωρεαν Office  και ελληνικο

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Κάποτε είχα εγκαταστήσει το OpenOffice αλλά το μετάνιωσα. Έκανε όλα τα αρχεία του Excel μπάχαλο, χάλασε όλες τις ρυθμίσεις (ακόμα και τα χρώματα στα fonts)!!! Οπότε, μακριά...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
763
Πόντοι
96
Έχει κι ένα άλλο συν: όταν κλείνει βιαίως το pc σου και μετά ανοίγεις ξανά τον firefox σου βγάζει την επιλογή "επαναφορά συνεδρίας" και ανοίγουν αυτομάτως όλα τα παράθυρα που ήταν ανοιχτά πριν τη "διακοπή". Καλή περίπτωση!

Έχω το 1.5.0.7 και μου κάνει το ίδιο πράγμα εδώ και κάτι μήνες. Βέβαια, αυτό μπορεί να γίνεται από κάποιο extension ή   
add-on που έχω εγκαταστήσει.

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Φοβερός ο firefox 2.0 τον εγκατέστησα εχτές. Και ο ορθογραφικός έλεγχος είναι κυριολεκτικά δωράκι σ'αυτήν την έκδοση.

Ελληνικά; Πως τον ενεργοποιείς να κάνει διόρθωση στα ελληνικά, γιατί εμένα μόνο στα αγγλικά βγάζει την κόκκινη υπογράμμιση.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
ξερει καποιος να μου πει γιατι το script του fire fox εχει αρχισει να μου κανει κατι κολπακια εδω & 2 μερες & δε με αφηνει να κανω login σε σελιδες που θελω  (ενω επιτρεπω το σεναριο) & αναγκαζομαι να μπαινω με τον opera. τι κανω το σουταρω & το ξαναβαζω? η κατι αλλο? υπ΄οψι αυτο μου το κανει ο firefox στη πλατφορμα των windows, ενω στο linux με το ιδιο script δουλευει κανονικοτατα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom