Mην το ψάχνεις.ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ!!!!!Τι λενε οι φινλανδες σαν γυναικες;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Mην το ψάχνεις.ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ!!!!!Τι λενε οι φινλανδες σαν γυναικες;
Πανε στο νημα της Νορβηγιας μετα..
Τι λενε οι φινλανδες σαν γυναικες;
να στε καλα παιδες ,θα ποσταρω σε κανα διμηνο εντυπωσεις για να επαληθευσω η να διαψευσω οσα υπωθηκαν.
σιγουρα στο μυαλο μου ειναι να δω και βιοτικο επιπεδο και γενικα καθημερινη ζωη(μην παω σαν κινεζος τουριστας)
αλλα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα και πανω απο ολα να περασω καλα![]()
υ.γ. αυτο με τα γκανια και τα σιδερικα μου φαινεται λιγο ακυρο
ΜΗΝ ξεχάσεις όμως να μαζέψεις υλικό από την Φιλανδία και για εμάς ώστε να το μοιραστείς μαζί μας!
Καλά να περάσεις φιλαράκι!
Τι καλά να περάσει ρε τύπε; Το ποστ είναι 8.5 χρόνια πριν :S
Αν είναι δυνατόν.. Φίλε δεν γίνεται να είμαστε τόσο αντίθετοι...Περίεργες χώρες οι Σκανδιναβικές ρε τύπε
Γιατί θέλεις να "μπλέξεις";
Φοβερή αγνότητα και καθαρότητα, θα μπορεσεις να σταθείς στο ύψος;
Αν γνωρίσεις καλύτερα κορίτσια από εκείνα τα μέρη, θα πάθεις σοκ από το πόσα ψυχολογικά κουβαλάς σε σχέση με αυτές
Αν είναι δυνατόν.. Φίλε δεν γίνεται να είμαστε τόσο αντίθετοι...
Η πούτσα μου έχει μπει σε πάνω από 10 φιλανδεζες και αμέτρητες Σκανδιναβές.. Τις φιλανδεζες ειδικά τις έκοψα στα 20 μου! Ήταν τελείως εύκολες.. Πιο εύκολες και από πουτανες! Μέχρι τα 20 τις έπερνα αν εμένα αρκετές μέρες χωρίς μουνί!
Εύχαριστώ τον όποιο Θεό υπάρχει ή δεν υπάρχει αλλά για κάποιο λόγο είμαι Έλληνας και όχι απο εκεί πάνω..
Το τι έχω δει στη Ρόδο από Σκανδιναβές θα ήταν το μεγαλύτερο νήμα του φόρουμ αν τα έγραφα ...
Ούτε η χαλαρότητα των διακοπών δεν τους σώζει ούτε τίποτα..
Είναι απλά ... ΖΏΑ με ανθρώπινες διαστροφές! Ούτε καν τα καλά των ζώων δεν έχουν!
Γενικώς το τεράστιο ψυχιατρείο της Ευρώπης ξεκινάει από τις Άλπεις και χειροτερεύει όσο πιο βόρεια πάμε! ...
Περισσότερα για όποιον διαφωνεί αύριο..
Αν το θέτεις έτσι θα συμφωνήσω..Μήπως η ευκολία, οι διαστροφές κλπ που αναφέρεις είναι απλά ένδειξη ψυχικής υγείας; Μήπως η αγαμία είναι μεγαλύτερο ψυχολογικό πρόβλημα; Το ίδιο λέμε πάνω κάτω. Το σεξ είναι κάτι απλό στην ανθρώπινη φύση, σαν το φαί, την δίψα και το χέσιμο, και ετσι το αντιμετωπίζουν, και σωστα οι βόρειοι,
Εδ'ω έχε αναχθεί σε επιστήμη γι αυτό και οι μισοί αντρες ειναι τιγκα στα ψυχολογικά και δεν το αντιλαμβάνονται ούτε οι ίδιοι
Ότι θέματα θα βγάλει μια γλάστρα από τον κήπο αν την βάλεις μέσα στο σπίτι για 6-7 μήνες χωρίς να την βλέπει ο ήλιος...τι θέματα έχουν?
Αν δεις το γνωστό ντοκιμαντέρ με τα καμάκια της Ρόδου,έψαχναν πούτσα από το πρώτο βράδυ στο νησί.Πολλές παντρεύτηκαν κι εκεί πέρα.Άλλες εποχές βέβαια.
το καλοκαιρι στην ροδο μου την επεσε φινλανδεζα.Το θεμα ειναι,
οτι εκεινα τα χρονια της 'αθωοτητας' περασαν...
Τι να λενε αραγε οι σημερινες Φινλανδες ως γυναικες;