arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
οποιο και να παρεις τυπε θα τρωει και μαγειριτσα να ξερεις.παλικαρι μου αν παρω τωρα πια κατοικιδιο θα παρω αυτο.....μη ρωτας ποιο ομως
οποιο και να παρεις τυπε θα τρωει και μαγειριτσα να ξερεις.παλικαρι μου αν παρω τωρα πια κατοικιδιο θα παρω αυτο.....μη ρωτας ποιο ομως
ετσι δεν λενε ρε τυπε
οτι δωσαν φαρμακα στον σκυλο για να τον κουρεψουν?
ζουν ανεμεσα μας τυπε![]()
τυπε χριστος ανεστη δικε μουαρχηγε παρε καλυτερα την γιαννορανια για κατοικιδιο που δεν θελει και κουρεμα.μονο ενα πιατο φαι θελει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πηγα τον σκυλο μου για κουρεμα (ενα 14χρονο γκριφφον) στον γιατρο και μετα απο μια μικρη δοση ναρκωσης...
ελα ρε τυπε τι γινετε?.τυπε χριστος ανεστη δικε μου
ο γιαννοραννιας συμβολαιο και καλσον θελει μονο![]()
Ισως ο κουρεας να ειναι Τζαμαικανος.
Πας για κουρεμα και τζαμπα μαστουρα
τυπε αυτο ειναιτυπε αυτο πρεπει να ειναι το σκυλι του κινεζοκυπριου μαλλον.![]()
![]()
![]()
μαλακιες .Πως χρεωνεται 1€ σε email? Ηoax ειναι ,να και επισημη διαψευσηΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ- ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 2. Η ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ WASHINGTON ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΙΚΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ e-mail.
ΕΝΑ 2ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Ειπα εγω οτι δεν ειναι;Απάτη είναι, τι δεν κατάλαβες?![]()
ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ- ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 2. Η ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ WASHINGTON ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΙΚΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ e-mail.
ΕΝΑ 2ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Αμα εκανες ενα ελενχο πριν δημοσιευσεις θα εβλεπες οτι ειναι ψευτικη η ειδηση οπως και η προηγουμενη που ειχε μπει.Μην αναπαραγουμε τις σαχλαμαρες καθενος.Η ΝΑΝΤΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥΣΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ 4 ΕΤΩΝ ΑΡΠΑΧΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 14-09. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ/ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 100
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!!!!
Αμα εκανες ενα ελενχο πριν δημοσιευσεις θα εβλεπες οτι ειναι ψευτικη η ειδηση οπως και η προηγουμενη που ειχε μπει.Μην αναπαραγουμε τις σαχλαμαρες καθενος.