Νέα

Εν ψυχρώ δολοφονία με μαχαίρι έξω από το Cabaret στο Μαρούσι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
7.009
Κριτικές
18
Like
15.828
Πόντοι
4.546
Στις ΗΠΑ πιθανόν και να τον εύρισκαν αθώο τον δράστη, σε αυτοάμυνα. Όπλο εναντίον μαχαιριού, έυκολα κιόλας. Θα του έριχναν καμιά μικρή ποινή για οπλοφορία βέβαια (μαχαίρι) .
 

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Μηνύματα
2.738
Like
704
Πόντοι
96
και ενω τα λες ωραια στην τελευταια προταση τα χαλας . Πιο μπροστα απο την Ελλαδα ειναι το ΗΒ που εφαρμοστηκαν τα μετρα της Θάτσερ . Οι ΗΠΑ ειναι ενα τεραστιο πραγμα οπου ο Νοτος ζει ακομα σε αλλες εποχες και σε αλλες πολιτειες οι μαυροι ειναι σαν τους Παοκτζηδες που νιωθουν οτι τους κυνηγα το αθηναικο κατεστημενο και λιγο αρνουνται να μπουν στο συστημα , εδω τους πετυχημενους μαυρους τους βλεπουν σαν λευκους . Ανα Πολιτεια πρεπει να βλέπουμε τις ΗΠΑ.

Στην Ελλαδα επειδη το επιχειρειν ειναι δυσκολη δουλειά ακομα και οι πλουσιοι επαρχιωτες στο Δημόσιο χώνονται .

Οπως λεει και ενας πιο πανω στην Ελλάδα δουλευεις ολη μερα και βγαινεις χρεωμένος . Στην Ευρωπη 5 το απογευμα σχολας και περισσευει και κανα φραγκο για μπυρες .
σε ευχαριστω για την εκτιμηση σου, φταιει κυριως και ο χυλος ηλιθιων δλδ ο μεσος ελ (ανεξαρτητως απο που προσποριζεται, δημοσιο η ιδιωτικο τομεα) παντως για την κατασταση που εχει φτασει η χωρα
 

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Μηνύματα
41
Like
99
Πόντοι
0
κατσε τυπε,ακομα δεν εχουν βρει τον τηγανοκεφαλο που πυροβολησε τους τρεις μυστες τα χριστουγεννα στο γκαζι :confused::confused::confused:
Αυτό πάλι που το πας; Και έβγαινε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης, και έλεγε ότι είναι θέμα ημερών να τον πιάσουν!

Επίσης μου αρέσει που στα site έχουν το πρόσωπο του δράστη θολωμένο για να μη θίξουμε τα προσωπικά του δεδομένα. Ρε ούστ!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom