Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.727
εχεις κριθει ενοχη για διαταραξη της κοινης ψυχικης ηρεμιας![]()
εχεις κριθει ενοχη για διαταραξη της κοινης ψυχικης ηρεμιας![]()
Φυσικά..... Ανεβάζεις σωστή φωτό άμεσα....και πρέπει να τιμωρηθώ αυστηρά....
![]()
την τιμωρια σου την ξερεις μενει να κανονισουμε το ποτε θα την λαβεις....και πρέπει να τιμωρηθώ αυστηρά....
![]()
Μάλλον θα έφερε άσχημα μαντάτα κι έχει υποστεί τιμωρία όπως στην αρχαιότητα...Για ποιο λόγο έφαγε άκυρο ο Aggelioforos, λόγω εμφάνισης ή κακής συμπεριφοράς? Θυμωμένο τον κόβω

Κακής συμπεριφοράς,με μηνύματα που είχαμε μιλήσει(δεν έγινε φυσικά ραντεβού),εμφάνιση ούτε καν ξέρω ποιος είναιΓια ποιο λόγο έφαγε άκυρο ο Aggelioforos, λόγω εμφάνισης ή κακής συμπεριφοράς? Θυμωμένο τον κόβω
Εμείς μόνο τις κουμπάρες μπορούμε να παιξουμε!!!...εσύ Μπιλ γιατί μου μιλάς ΑΠΛΑ ???
τάβλι θα παίξουμε???
Της.....μπιπ....το καγκελο γινεται.....ελα κερναμε ποτακι....Τι έγινε πάλι ρε παιδιά; Δεν μπορούμε να λείψουμε μια μέρα και 'σκάνε' όλοι οι ακυρωμένοι;![]()
εχουν;/ειχαν ποτε;Καλά λέει η Αγγελική
Αν τους χωρίσει η κοπέλα τους πως θα αντιδράσουν ???
Του 'ακυρωμένου', θες να πεις.Της.....μπιπ....το καγκελο γινεται.....ελα κερναμε ποτακι....
Του 'ακυρωμένου', θες να πεις.Καλώς ή κακώς (καλώς για μένα) τα κορίτσια έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι. Είναι επιλογή τους ποιον θα δουν και ποιον όχι. Το ότι έρχονται εδώ και 'προσφέρονται' δεν λέει κάτι. Δεν τις υποχρεώνει να δεχτούν και όποιον έχει μια 'κάποια' συμπεριφορά εδώ. Στο δωμάτιο θα είναι άλλος χαρακτήρας;

Όχι.......εχουν;/ειχαν ποτε;
Νein......mein liebes MädchenΌχι.......
ετσι νομιζω κι εγω.αν κανεις σχεσεις,μαθαινεις να αφηνεις πισω ακομη και αυτα που δεν καταφερες να ξεπερασεις.Όχι.......
Ωραίο τραγούδι...Νein......mein liebes Mädchen
Το θέμα είναι μέχρι να/αν κάνεις, με τέτοια συμπεριφορά...ετσι νομιζω κι εγω.αν κανεις σχεσεις,μαθαινεις να αφηνεις πισω ακομη και αυτα που δεν καταφερες να ξεπερασεις.
Kανεις λαθος...ειχαν και εχουν την χουφτα τουςετσι νομιζω κι εγω.αν κανεις σχεσεις,μαθαινεις να αφηνεις πισω ακομη και αυτα που δεν καταφερες να ξεπερασεις.