Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για πες μας !Μια ειναι η Ομαδα...
0 ρέζους αρνητικό...για πες μας !

Μη σας νοιάζει.... εσείς δεν αγαπάτε ομαδες.. χαχαγια πες μας !
.....και γιατί να τις αγαπάω ?Μη σας νοιάζει.... εσείς δεν αγαπάτε ομαδες.. χαχα
ενώ οι ποδοσφαιριστές που παίρνουν εκατομμύρια τα μοιράζονται μαζί σας !Ζώδια.... πεταμένα λεφτα
με ρωτανε πολλεσ οταν δεν εχουν δει επειδη μπορει να του εχει τυχει καποια δουλεια εκεινη την ωρα,ποσο πυγε,το σκορ δηλαδη.και τουσ λεω δεν ξερω,μα καλα δεν βλεπεισ μου λενε,και οταν αρχηζουν και βρυζουν γιατι χανει η ομαδα τουσ τουσ λεω θα ερθουν και θα σασ πουν παρτε το μερτικο σασ γιατι βρυζατε και φωναζατε.ενώ οι ποδοσφαιριστές που παίρνουν εκατομμύρια τα μοιράζονται μαζί σας !
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Σωστά τα λες. Αλλά η ομάδα υπάρχει πάντα.οι ομάδες και τα κόμματα με αφήνουν παγερά αδιάφορη !
Τα σήριαλ κάπως όχι όμως πορωμένη ξέρω ότι είναι μυθοπλασία,!
Ναι όμως όταν θελήσουν αγκαλίτσες να πάρουν αγκαλιά την ομάδα τους σε φωτογραφιά ....![]()
Μονο γυναίκεςΜη σας νοιάζει.... εσείς δεν αγαπάτε ομαδες.. χαχα
προφανώς και κάνουμε πλάκα !Σωστά τα λες. Αλλά η ομάδα υπάρχει πάντα.
Η αγκαλιά που λες, είναι πάντα εκεί?? Μπορεί και να φύγει η ίδια....
Φυσικά, ο φανατισμός δεν είναι σωστός , και πάντα όλα αυτά που λέμε, έχουν και την πλάκα τους
εννοειται.Μονο γυναίκες
Καβλιαρη μου εσυ!Μονο γυναίκες
.....όλες οι γυναίκες για πάρτη του !Καβλιαρη μου εσυ!
Γεννημένος εραστής!

Εγω πάντως δεν θα στον κλέψω!.....όλες οι γυναίκες για πάρτη του !
Αλλά είναι μόνο δικός μου![]()
πολλές τον αγάπησαν λίγες τον άντεξαν !Εγω πάντως δεν θα στον κλέψω!
Εσυ και η Πηνελόπη!πολλές τον αγάπησαν λίγες τον άντεξαν !
Θα τον περιμένω χρόνια έστω και μόνο για ένα του φιλί .....![]()
......πιθανόν τον αγαπούσα από χρόνια και δεν ήθελα να το παραδεχτω !Εσυ και η Πηνελόπη!
Ετσι είναι αν ο άλλος ειναι γλυκοτσουτσουνος!
Σαν τον Οδυσσέα!
Αχ μωρέ,ψυχούλα μου εσυ!!!......πιθανόν τον αγαπούσα από χρόνια και δεν ήθελα να το παραδεχτω !