Νέα

Έλενα Τσαβαλιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 737
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
459
Πόντοι
21
Πειτε με μαλακα αλλα και 500 θα τα εδινα για να την γλεντησω
Τουλάχιστον θα γλεντησεις γυναίκα,όχι σαν κάποιους "συναδέρφους" που θέλουν να πληρώσουν για να γαμησουν την τελειωμένη Αλεξανδράτου.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Εμεις ο μ@λακες να τα βλεπουμε αυτα που οι περισσοτεροι τις πηραν επ ωμου ξεβρακωτες, αεργες ,χωρις ιδιοτητα και τις εκαναν βασιλισσες αντι να πουν φερνω αυτα και εχω αυτα, τα δικα σου που ειναι;
Ο άνδρας είναι αισθηματιας συνήθως.
Υπάρχουν ακόμα βέβαια και οι παρθενοκυνηγοι που ψάχνουν μπάζα με την ελπίδα να είναι παρθένες ώστε να μην τις διεκδικήσει κανείς άλλος πλέον.
Η γυναίκα όμως τον γάμο τον βλέπει ΚΑΘΑΡΑ ως μπίζνα για αυτό καταλήγει στον χρηματοδότη που θα προκύψει.Ειναι ο μόνος τρόπος να ανέβει κοινωνικά και οικονομικά γιατί ξέρει ότι αυτά δεν γίνονται μόνο με την δουλειά .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
οσο μεγαλο πεος και να εχουν ο σεφερλης με αυτη τη φατσα δε εντυπωσιαζει ουτε αγελαδα στο λιβαδι χαχαχαχα ισως εντυπωσιασει μονο τον σιλβεστρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω δε εχω δοκιμασει μαυρη παντως δε μαρεσουν καθολου μονο λατινες εχω δοκιμασει απο νοτια αμερικη
Να ξέρεις ότι υπάρχουν μαύρες που το δέρμα τους έχει μια φυσική μυρωδιά τσικνας...όχι από απλυσια...είναι γενετικό αυτό,βασίζεται στο DNA και την διατροφή.

• Like
Αντιδράσεις: Y13

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Μακριά το πήγες.Στην εποχή μας τέλος Δημοτικού πλέον :D:
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτό το όριο;
Μ'αρεσει που τώρα το όριο για να βγει δίπλωμα οδήγησης έπεσε στα 17 ,όπως και το όριο ηλικίας για ψηφο.
Και βλέπουμε διαρκώς ασοβαρα δελτία ειδήσεων να ξεκινάνε ΜΕ ΑΛΛΟ ένα τραγικό δυστύχημα με θύματα δεκαφταχρονα.
Πειτε με μαλακα αλλα και 500 θα τα εδινα για να την γλεντησω
Mαζι σου...:thumbsup::happy:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.795
Πόντοι
3.936
Ο άνδρας είναι αισθηματιας συνήθως.
Υπάρχουν ακόμα βέβαια και οι παρθενοκυνηγοι που ψάχνουν μπάζα με την ελπίδα να είναι παρθένες ώστε να μην τις διεκδικήσει κανείς άλλος πλέον.
Η γυναίκα όμως τον γάμο τον βλέπει ΚΑΘΑΡΑ ως μπίζνα για αυτό καταλήγει στον χρηματοδότη που θα προκύψει.Ειναι ο μόνος τρόπος να ανέβει κοινωνικά και οικονομικά γιατί ξέρει ότι αυτά δεν γίνονται μόνο με την δουλειά .
Κανονικά ο άντρας πρέπει να παίρνει κάποια μια ισάξια του Πχ. ο Λοχαγός θα πάρει μια Λοχαγινα και όχι μια λοχία- με το ανάλογο σπίτι και τα παρελκόμενα για να στήσει οικογένεια. Όταν όμως ο γιατρός παίρνει μια νοσοκόμα ή ο επιχειρηματίας την καθαρίστρια αυτοί είναι άξιοι της μοιρας τους- μια ζωή θα κουτσαινουν γιατί ο καιρός της κ@βλας περνάει και μετά Τι...??

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Κανονικά ο άντρας πρέπει να παίρνει κάποια μια ισάξια του Πχ. ο Λοχαγός θα πάρει μια Λοχαγινα και όχι μια λοχία- με το ανάλογο σπίτι και τα παρελκόμενα για να στήσει οικογένεια. Όταν όμως ο γιατρός παίρνει μια νοσοκόμα ή ο επιχειρηματίας την καθαρίστρια αυτοί είναι άξιοι της μοιρας τους- μια ζωή θα κουτσαινουν γιατί ο καιρός της κ@βλας περνάει και μετά Τι...??
Ξέρω περιπτώσεις όπου γιατροί παντρεύτηκαν νοσοκόμες ( στην μια περίπτωση αυτή δούλευε στο ιατρείο του) και μια χαρά είναι μετά από πολλά χρόνια.
Η -παντα νεαρότερη -συζυγος ανεβαίνει κοινωνικά και οικονομικά, ταξιδεύει( με τον σύζυγό),έχει ωραίο σπίτι ,προοπτικές για τα παιδιά .Γιατί να τα χαλάσουν;

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
333
Πόντοι
21
Πρέπει να γιορτάζει της Μεταμορφώσεως. Αν τη δεις παλιά σε ένα σήριαλ του Δαλιανίδη νομίζω , λες ότι πριν 25 χρόνια ήταν 50 και τώρα 25 χρόνια μετά είναι 30 !!!!!

Ξεσκίζεται βεβαίως στο γυμναστήριο η αλήθεια είναι. Ρε τον καριολη τον Μάρκουλα…… Πρώτα την Ελσα (μέγα καυλοραπανο) και μετά την Έλενα , που είναι copy paste . Και βεβαια μιλάμε για τις επίσημες , χώρια τα μπαλέτα του που δεν έχει αφήσει τίποτα αμαγαριστο……

Και λέω εγώ τώρα …. Με τέτοια φάτσα και κοιλιά , αν ήταν ο μπακάλης της γειτονιάς και το έπαιζε γκόμενος , δε θα γελούσαν μαζί του και τα ραδίκια ; ;;;;;;

Ψοφαω στη ζήλια όμως γι αυτο τα λέω ……… χαχαχαχα
"Τίποτα αμαγαριστο"...!
Αχαχαχαχαχα!
Γάμησες,δικε μου!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Αδιαφορώ αν φάω κράξιμο...ως μιλφοτζιλφακιας στηρίζω μαμά ιδιοκτήτη!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

"Τίποτα αμαγαριστο"...!
Αχαχαχαχαχα!
Γάμησες,δικε μου!
Δεν γαμαει μόνο ο Σεφερλής...:grin:!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Ο σεφερλης εμφανισιακά δε βλέπεται κσραφλος χοντρός με μιτογκα και φάτσα σα κόμικς εγώ απορώ πως πήγαν αυτές οι 2 γυναίκες μαζί του,τελικά πόσο παλαβες είναι οι γυναίκες και όλα αυτά γιατί έχει κάποια λεφτά επειδή κάνει τον κωμικό έλεος απλά.
Βοηθάει το ότι τις κάνει να γελάνε αλλά αν ο τύπος δούλευε στην πιτσαρία της γειτονιάς του ούτε στον ύπνο του δεν θα έβλεπε αυτά τα κεφάλαια της ζωής του.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
333
Πόντοι
21
Τουλάχιστον θα γλεντησεις γυναίκα,όχι σαν κάποιους "συναδέρφους" που θέλουν να πληρώσουν για να γαμησουν την τελειωμένη Αλεξανδράτου.
Τι να πηδήξουν ,ρε παιδιά;
Είμαστε σοβαροί; .....
ειναι έτοιμη να σκορπίσει η κακομοίρα........μόνο οίκτο κ λυπηση θέλει.......
αν την είχα μπροστά μου(παρόλο ψυχρας γενικά...)θα έβαζα τα κλαμματα....

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
333
Πόντοι
21
Δηλαδη θα πρεπει να εχεις προικα για να παρεις μια χιλιοπαρμενη τρυπα χωρις προικα; Ε οχι, αν ειναι ετσι 1000 φορες καλυτερα στους οικους. Τουλαχιστον δεν θα εχεις το σπασ@×÷ και τον πονοκεφαλο.
Ακριβώς....
Ζητάνε τον ουρανό με τ άστρα,δίχως να προσφέρουν τίποτα.....
Ανάξιες εμπιστοσύνης( ξεκινάμε από κει,η βάση των πάντων)και για οτιδήποτε,αμοραλιστριες ως το μεδούλι,κακιασμένες,μισανδρες,αγενείς .....και πολλά άλλα ..
( Όχι όλες βέβαια,όμως η μεγάλη μερίδα πλέον....)
Μια δυστοπικη πραγματικότητα που ήρθε για να μείνει κ να εξελίσσεται προς το χειρότερο στο διηνεκές ...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.795
Πόντοι
3.936
Ξέρω περιπτώσεις όπου γιατροί παντρεύτηκαν νοσοκόμες ( στην μια περίπτωση αυτή δούλευε στο ιατρείο του) και μια χαρά είναι μετά από πολλά χρόνια.
Η -παντα νεαρότερη -συζυγος ανεβαίνει κοινωνικά και οικονομικά, ταξιδεύει( με τον σύζυγό),έχει ωραίο σπίτι ,προοπτικές για τα παιδιά .Γιατί να τα χαλάσουν;
Ρωτα αυτόν τον γιατρό όταν πηγαίνει στα συνέδρια με άλλους γιατρούς ή στις μεταξύ τους μαζωξεις που τίθεται θέμα ιδιότητας της συζύγου -και οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να κάνουν ψυχολόγους τις νοσοκόμες για το κοινωνικό φαίνεσθαι κ για λόγους πρεστίζ. Άρα δεν είναι τόσο φρι οι καταστάσεις κ χαλαρά

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Ρωτα αυτόν τον γιατρό όταν πηγαίνει στα συνέδρια με άλλους γιατρούς ή στις μεταξύ τους μαζωξεις που τίθεται θέμα ιδιότητας της συζύγου -και οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να κάνουν ψυχολόγους τις νοσοκόμες για το κοινωνικό φαίνεσθαι κ για λόγους πρεστίζ. Άρα δεν είναι τόσο φρι οι καταστάσεις κ χαλαρά
Δε γαμιουνται αυτοί και το πρεστίζ τους....;
Αν η άλλη έχει μάθει να τα έχει όλα στο χέρι και δεν είναι ικανή να κάνει κάνα φαγι ,να το χέσει το πρεστίζ ο άλλος που γυρίζει σπίτι κομμάτια μετά από εφημερία.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.835
Πόντοι
6.246
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτό το όριο;
Μ'αρεσει που τώρα το όριο για να βγει δίπλωμα οδήγησης έπεσε στα 17 ,όπως και το όριο ηλικίας για ψηφο.
Και βλέπουμε διαρκώς ασοβαρα δελτία ειδήσεων να ξεκινάνε ΜΕ ΑΛΛΟ ένα τραγικό δυστύχημα με θύματα δεκαφταχρονα.

Mαζι σου...:thumbsup::happy:
Ετσι!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.835
Πόντοι
6.246
300 ειναι πολλα κ λενε οτι περαν απο κακη εμφανιση,βιαζεται.Η Ελενα ειναι λογικα απωθημενο πολυ κοσμου κ βαλε κ το αλλο,εχουνε δει αμετρητες χορευτριες στις παραστασεις που τα σκαγαμε αμα λαχει.Καλη κ η Ελενα κ πιο παλια καλυτερη συν το τι εχουμε δει απο ισαξιες κ ανωτερες της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom