Νέα

Έχει κάνει κανείς περιτομή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 411
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris0000

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
221
Πόντοι
20
Όσοι κάνουν περιτομή πως τον παίζουν δηλαδή? Τι βλακεία ήταν αυτή?
Διάβασες την περιγραφή που έκανα ή απλά είπες να γράψεις κάτι να περάσει η ώρα; Έχεις περιτομη και θίχτηκες; Τι κάνεις, βάζεις λιπαντικό ή φτύνεις; για να τον παίξεις; Ή ακουμπάς το κεφαλάκι μόνο στην βάση με όσο πετσακι έμεινε, για να μη πονέσει;

GreekCut_93

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Διάβασες την περιγραφή που έκανα ή απλά είπες να γράψεις κάτι να περάσει η ώρα; Έχεις περιτομη και θίχτηκες; Τι κάνεις, βάζεις λιπαντικό ή φτύνεις; για να τον παίξεις; Ή ακουμπάς το κεφαλάκι μόνο στην βάση με όσο πετσακι έμεινε, για να μη πονέσει;
Θα σε σοκάρω αλλα ούτε φτύνεις ούτε βάζεις λιπαντικό ούτε κάτι διαφορετικό από ότι έκανες πριν. Δες κάνα βίντεο σωστό και μην έχεις άποψη από ότι βλακείες βλέπεις σε κωμωδίες στην τηλεόραση.....

billsalonika1926

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.368
Πόντοι
1.321
Και ναι στο να παίζεις τον πουτσο σου θέλεις λίγο λαδακι διευκολύνει. Αλλά χύνεις οπότε θέλεις, γαμας όπως θέλεις και καυλώνεις σίγουρα πιο σκληρά. Τις προάλλες γάμησα και από τις τρεις τρύπες τη δικιά μου επί μιάμιση ώρα και το ευχαριστήθηκα πολύ.... Όπως και η σύζυγός μου. Έχει αλλάξει η ζωή μας μετά την περιτομή ... Στην αρχή ναι, ήταν περίεργα λίγο...

chris0000

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
221
Πόντοι
20
Θα σε σοκάρω αλλα ούτε φτύνεις ούτε βάζεις λιπαντικό ούτε κάτι διαφορετικό από ότι έκανες πριν. Δες κάνα βίντεο σωστό και μην έχεις άποψη από ότι βλακείες βλέπεις σε κωμωδίες στην τηλεόραση.....
Ο αποπανω γιατί λέει ότι χρειάζεται λαδάκι; Δηλαδή εσυ πιάνεις στεγνά το δέρμα και το τρίβεις με την χούφτα σου; Θα πάρει φωτιά, θα φύγει η πέτσα.

Tzonis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
10
Like
788
Πόντοι
311
Exo kanei apo 5xronon epidi den evgene to kefalaki kai ponaga tora sta 45 mboro na po oti itan i kalyteri apofasi pou pire o giatros proton katharos panta oute ozmes oute tsouksimata oute tipota deyteron me ta xronia kai ti trivi tou kefaliou me ta vrakia den exo ypereyestisia apolamyano pipa tsimbouki gia plaka 20lepta malista mia patriotisa gnosti gia ti pipa tis to eixe valei skopo na me kanei na xyso sto 5 lepto evaze xronometro to ti gelio kai xysimo eixa rixsei den perigrafete opote apo mena einai nai.....

Patsoulis1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
99
Πόντοι
0
Είχα βαλανοποσθιτιδα και αναγκάστηκα να κάνω στα 49 μου περιτομή. Εύχομαι να είχα πάθει βαλανοποσθιτιδα στα 18 να έκανα από τότε... Ο πουτσος μου μεγάλωσε, η γυναίκα μου με έχει τρελάνει στα τσιμπούκια και το ευχαριστιεται πολύ, το χώνω στον κωλο της και πλένομαι αμέσως και δεν υπάρχει θέμα, δεν ξαναυπηρξε ουρολοίμωξη σε κανέναν μας. Μια μικρή ταλαιπωρία ήταν δύο μηνών . Με laser έκανα . Έγινε κέντημα ο πουτσος μου.... Απίθανη αίσθηση γενικώς.... Στην αρχή, ναι δεν είχα καλή αίσθηση. Θέλεις κάνα εξάμηνο για να βρεις το ρυθμο σου γιατί είναι κάτι καινούργιο
Φίλε μου που την έκανες την επέμβαση και πόσο σου κόστισε αν επιτρέπεται;

GreekCut_93

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Ο αποπανω γιατί λέει ότι χρειάζεται λαδάκι; Δηλαδή εσυ πιάνεις στεγνά το δέρμα και το τρίβεις με την χούφτα σου; Θα πάρει φωτιά, θα φύγει η πέτσα.
Αδελφέ εμένα μια χαρά πάει το δέρμα πάνω κάτω από τον πουτσοκεφαλο και κάτω. Δεν έχω ιδέα τι έχεις στο νου. Ξαναλέω. Δες κάνα βίντεο της προκοπής

billsalonika1926

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.368
Πόντοι
1.321
Λίγο θέλει μέχρι να συνηθίσεις

prytanis14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2025
Κριτικές
7
Like
1.289
Πόντοι
481
Λοιπόν, σχετικά με το βραχυ χαλινό
Προσωπικά πάντα ένιωθα μια μικρη ενόχληση στο σεξ, το έψαξα λίγο και κατέληγα σε αυτο
Πέρασα προσφατα από ανδρολόγο, επιβεβαισε ότι στην δικη μου περίπτωση είναι αρκετά βραχυ
Γενικα ανέφερε ότι 7/10 άνδρες εχουν αυτο το θέμα, αλλοι λίγο, αλλοι πιο πολυ
(Κόστος επίσκεψης €50)

Για επέμβαση με λέιζερ, ζήτησε €200 (ιδιώτης ιατρός, Θεσσαλονίκη)
Είπε ότι θα παρει 10-15 λεπτά, τοπική αναισθησία, ίσως χρειαστούν αυτοκόλλητα ράμματα (ή κατι παρόμοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς την ορολογία) και μετά συνεχίζεις την μέρα σου κανονικά
Για 2 βδομάδας όχι σεξ/αυνανισμό, μετα οκ
Μακροπόθεσμα μπορεί να αυξήσει το χρόνο μέχρι την εκσπερμάτωση κατα 10%, η αίσθηση δεν μειώνεται
Καμια διαφορα στην στύση, σε αντιθεση με την περιτομή (γιατι στην περιτομη τα ράμματα μπαίνουν οριζόντια και στο τέντωμα λογο στυσης υπάρχει πίεση/πόνος)

Ισως τον αλλο μήνα να κανω την επέμβαση για το βραχυ χαλινό

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.023
Πόντοι
456
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι με το να κανεις περιτομή το πεος σου παιζει να γινει χάλια εμφανισιακά κι επισης το μονο σιγουρο ειναι οτι κατα τον αυνανισμό δεν θα το απολαμβάνεις οπως πριν που ειχες ακροποσθία.Αν δεν υπαρχει παθολογικό προβλημα τοτε η περιτομη ειναι κακη ιδεα κι ας λενε μερικοι γιατροι οτι να ναι για να οικονομήσουν απο αυτες τις επεμβάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom