giwrgos9999
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξερετε δωματια σε ξενοδοχεια για κανενα 2ωρο-3ωρο Λευκωσια;
Αν ναι και τιμες αν σας ειναι ευκολο παιδια.
Denis Hotel..ψαξε στο googleΞερετε δωματια σε ξενοδοχεια για κανενα 2ωρο-3ωρο Λευκωσια;
Κανένα ξενοδοχείο η δωμάτιο για λίγες ώρες?
Στο Λόρδος χοτελ ξέρω ότι δίνουν με την ώρα. Δεν είμαι σίγουρος κανένα 20ευρω την ωρα.Ξερετε δωματια σε ξενοδοχεια για κανενα 2ωρο-3ωρο Λευκωσια;
Lordos hotel Apts κοντά στο Γιώρκειο (Υπ. Υγείας) ήταν 30 παλιά τώρα.ακουσα είναι 35 ευρώΚαλησπέρα. Υπάρχει κάτι φτηνό για κάποιες ώρες κοντά στο κέντρο;
Έγινε φίλε να σαι καλά. ΕυχαριστώLordos hotel Apts κοντά στο Γιώρκειο (Υπ. Υγείας) ήταν 30 παλιά τώρα.ακουσα είναι 35 ευρώ
Δοκιμασες εκει στο lordos?ισχυει ακομη? Εχει καποιο αλλο ξενοδοχειο για λιγες ωρες? Βασικα οι λευκωσιατες που γαμανε τις γκομενες τους?Έγινε φίλε να σαι καλά. Ευχαριστώ
Αν είναι με την ώρα όπως διάβασα πιο πάνω δεν αξίζει.Lordos hotel Apts κοντά στο Γιώρκειο (Υπ. Υγείας) ήταν 30 παλιά τώρα.ακουσα είναι 35 ευρώ
Ωραίος. Αλλά δε βρίσκω Delphine ξενοδοχείο. Μήπως εννοείς Delphi;Delphine hotel και όλα στην Λήδρας 35 ευρώ μέχρι 3 ώρες. Είναι και το Λόρδος που είπαν ποιο πάνω.
Φίλε σόρρυ ναι αυτό εννοούσα. Ναι έχουν 24 ώρες. Είναι αυστηρά μέχρι 3 ώρες. Αν θες περισσότερες κάνε συνεννόηση μαζί τους από πριν . Όταν λέω της λύρας εννοώ στα στενά έχει ακόμη 2-3. Δεν εννοώ το castelli, δεν ξέρω αν προσφέρει αυτό για λίγες ώρες. Απλώς γνώμη μου πρότειμα Arbnb βρισκεις εύκολα μέχρι 50 ευρώ και ειναι για 24 ωρες άρα φεύγεις όποτε θέλεις. Και άμα σε μαθει και αυτός που το έχει στο δίνει 40 ευρώ, γιατί τα 15 τα περνάει η πλατφόρμα προμήθεια.Ωραίος. Αλλά δε βρίσκω Delphine ξενοδοχείο. Μήπως εννοείς Delphi;
Έχουν 24/7 υποδοχή αυτα;
Δηλαδή μπορείς να πας πχ στις 2 το πρωί στην υποδοχή και να κλείσεις δωμάτιο επί τόπου;