Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μη μου πειτε πού να το βρω?
αν μπορει κανεις να παει διακοπες, δεν καταλαβαινω το "μονος"
αν δεν γουσταρεις με την οικογενεια σου ,αν αχεις, βρες ενα γκομενακι και καντου τα εξοδα...
θα περασεις πολυ καλα
μη μου πειτε πού να το βρω?
Μάγκες, μην κολλάτε και πηγαίνετε διακοπές και μόνοι σας. Έχω πάει πέντε έξι φορές και έχω περάσει μια χαρά. Καλά, για ποτό έχω βγει μόνος άπειρες φορές. Είναι μύθος ότι αν είσαι μόνος σε κοιτάνε οι γύρω περίεργα, εκτός αν πρόκειται για κομπλεξικούς τύπους η γνώμη των οποίων έτσι κι αλλιώς δε θα πρέπει να μας ενδιαφέρει. Το καλό αν είσαι μόνος είναι ότι θα γνωρίσεις κόσμο γιατί αναγκαστικά θα μιλάς με ξένους περισσότερο. Το κακό είναι ότι μπορεί να σου κολλήσουν διάφοροι περίεργοι για να κάνετε παρέα και αν δε βάζεις όρια, μπορεί από το πουθενά να βρεθείς για ποτό με πέντε έξι άσχετους τύπους που δεν θα τους έκανες παρέα για κανένα λόγο.
αν ειναι καποιος ετσι ρε τυπε πρωτα αυτος δεν θα θελειτυπε εξαρταται
θα παρατηρησεις πως οι αποψεις ειναι διαφορετικες
σε αλλους ουτε περναει απο το μυαλο να πανε διακοπες μονοι τους και σε αλλους ειναι απολυτως φυσιολογικο
πιστευω εχει ξεκαθαρα να κανει με τον χαρακτηρα του καθενος
αν καποιος ειναι εξωστρεφης , ομιλητικος κτλπ κανει πιο ευκολα παρεες , μιλαει πιο ευκολα στα γκομενακια , κανει σκηνικα ευκολα
αν καποιος τωρα ειναι πιο κλειστος σαν χαρακτηρας και λιγομιλητος το να παει ταξιδι μονος του θα τον κανει τελειως καταθλιπτικο
θα θελει παρεα ενας τετοιος
οποτε εξαρταται απο τον χαρακτηρα του καθενος
εγω περναω εξισου καλα ειτε μονος ειτε με παρεα
απλα ειμαι πολυ κοινωνικος και κανω νεες παρεες σχετικα ευκολα
Πολλες ξένες κοπέλες ταξιδεύουν μόνες τους. Εσύ που πήγες ;πολλες φιλες μου φετος το επιχειρησαν. δοκιμασα και εγω . διακοπες ολομοναχη
πολλες φιλες μου φετος το επιχειρησαν. δοκιμασα και εγω . διακοπες ολομοναχη
Πολλες ξένες κοπέλες ταξιδεύουν μόνες τους. Εσύ που πήγες ;
Καλησπερα Ολιάνσα, ειμαι ο Αλεξανδρος.πολλες φιλες μου φετος το επιχειρησαν. δοκιμασα και εγω . διακοπες ολομοναχη
Πολλες ξένες κοπέλες ταξιδεύουν μόνες τους. Εσύ που πήγες ;