Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραία ας απαντήσουν τι ψηφίζουν όσοι θέλουν μόνοι. Αν δεν βγει το 90% κουμούνια εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη!Τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα...???
αυτοί που θελουν διακοπές μονοι τους είναι ΣΥΡΙΖΑ ή κουμουνια!!!
Τι μαλακίες γράφετε?
Τυπε οι διακοπες ειναι για να χαλαρωσεις, να αφεθεις, να φας, να πιεις...
Να χτυπας 16 ωρες παραλια με μπιρες και κοκτειλ... διαλειμμα για φαγητο σε ταβερνaκι, ουζακια, λιγος υπνος μιση ωριτσα και μετα παλι παραλια αργα το βραδυ η κανα ποτακι χαλαρα και 1-2 για υπνο!
Αν ειναι να χτυπας χιλιομετρα ποδαροδρομο για καμακι και κυνηγι καθεσαι και δω!
Αυτο δεν ειναι διακοπες αλλα ...εκπαιδευση στρατου! :S
Εκτος αν εισαι under 30...
Έχω ακούσει από τόσα μέλη πως πήγαν ή θα πήγαιναν μόνοι διακοπές κι απορώ τι κάνω εδώ μέσα?![]()
![]()
![]()
Σας φαίνεται φυσιολογικό ρε? Γαμώ τον ΣΥΡΙΖΑ σας . Τι κουμουνιστικές μ@@@@ίες είναι αυτές?
Οι ξενες, ως πιο ανοιχτομυαλες, τι σκεψεις κανουν συνηθως για έναν Έλληνα που βλεπουν να κανει μονος του διακοπες στην Ελλαδα;
Kman,στις διακοπές θα γαμήσεις μόνο εαν πας με γκόμενα ή δουλεύεις σε κάποιο κλαμπ.Ότι άλλο και να λέμε δεν έχει νόημα. Τελειώσαν οι εποχές που οι γκόμενες έρχονταν για να καμακωθούν απο τον Έλληνα.
Αν δε σας δείρουν ή δε σας πετάξουν έξω Σέρβοι και Μακεδόνες από τα μαγαζιά,οι πιθανότητες να γαμήσετε είναι καλές.
Μάλιστα...
Άντε να δουμε τι άλλη μαλακια θα διαβασουμε σε αυτο το forum

Ξυλίκι λέει ο άλλος.
Το μόνο γαμήσι που θα φας είναι από τους μπάτσους, που θα χώσουν εσένα και τους Σέρβους στην κλούβα.
Εννοώ Θεσσαλονικείς και γενικά Βόρειους που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Σέρβους σε όλα τα θέρετρα.Ολα τα μουνιά τα καπαρώνουν αυτοί,εκτός αν κάποιος κινηθεί πολύ γρήγορα.
Που κολλάει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ότι να'ναι έτσι;