athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.722
- Πόντοι
- 16.631
ενταξει.....δε θα καταλάβεις αυτά είναι πράγματα που ασχολούμαστε εμείς οι επιχειρηματίες![]()
ενταξει.....δε θα καταλάβεις αυτά είναι πράγματα που ασχολούμαστε εμείς οι επιχειρηματίες![]()
τι ώρα τρώνε το μπράντς δηλαδή οι εργαζόμενοι άνθρωποι?1 το μεσημερι???
Καλα λεει ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑΟΣ οτι εισαι αργοσχολος
Οι σωστοι κεφαλαιουχοι 11 με 11μιση.τι ώρα τρώνε το μπράντς δηλαδή οι εργαζόμενοι άνθρωποι?
εγώ μέχρι τις 11.00 στέλνω για δουλειές και 11.00 με 13.00 κόβω τα τιμολόγιαΟι σωστοι κεφαλαιουχοι 11 με 11μιση.

Ειπα οι σωστοι κεφαλαιουχοι...οχι οι λογιστες τους.εγώ μέχρι τις 11.00 στέλνω για δουλειές και 11.00 με 13.00 κόβω τα τιμολόγια![]()
είμαι ο λογιστής του εαυτού μουΕιπα οι σωστοι κεφαλαιουχοι...οχι οι λογιστες τους.
κοιτα βρες καμμια δουλεια γιατι βλεπω να κοβεται το χαρτζηλικι και μετα την γαμησεςείμαι ο λογιστής του εαυτού μου![]()
Αυτος μια χαρα θα τη βγαλει...ρυζογκοφρετες τρωει....στην αναγκη θα τρωει χαρτονιακοιτα βρες καμμια δουλεια γιατι βλεπω να κοβεται το χαρτζηλικι και μετα την γαμησες
Υπάρχει πιο δύσκολη δουλειά από το να μετράς τα λεφτά?κοιτα βρες καμμια δουλεια γιατι βλεπω να κοβεται το χαρτζηλικι και μετα την γαμησες
να πλενεις τα χερια σου μετα τα μπακιρενια να ξερεις μαζευουν πολλα μικροβιαΥπάρχει πιο δύσκολη δουλειά από το να μετράς τα λεφτά?

όλα νόμιμα, τίποτα μαύρο...εγώ μέχρι τις 11.00 στέλνω για δουλειές και 11.00 με 13.00 κόβω τα τιμολόγια![]()
ρε γαμησου καργιωλη ανωμαλε σε λεωΓεια σου δημοκράτη μεγάλε με τα επιχειρήματα σου
Και και έχεις και οπαδούς που συμφωνούν με like με αυτά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να χεις και κανένα επιχείρημα τι ωραία θα ήταν
Εξοπλιστικά;;;θα κάνω όταν πρέπει
τώρα είμαι πολύ απασχολημένος με πολύ μεγάλες και σοβαρές δουλειές![]()
για τα μετρητά έχω μετρητή τι είμαι μπακάλης?να πλενεις τα χερια σου μετα τα μπακιρενια να ξερεις μαζευουν πολλα μικροβια![]()

αυτό εννοείταιόλα νόμιμα, τίποτα μαύρο...
Δεν θα κανεις προκοπη ΠΟΤΕαυτό εννοείται
για τα μετρητά έχω μετρητή τι είμαι μπακάλης?
για τα σοβαρά λεφτά τσεκάρω τις τράπεζες![]()
αρχιδιααυτό εννοείται

με ΟΜΙΚΡΟΝ μπας και το καταλαβει γιατι αλλιως θα νομιζει οτι τον εξυμνειςρε γαμησου καργιωλη ανωμαλε σε λεω
όχι τόσο σοβαρέςΕξοπλιστικά;;;![]()
Δεν θα κανεις προκοπη ΠΟΤΕ
άλλη μια απόδειξη ότι η κοινωνία είναι εναντίον της επιχειρηματικότητας των νέωναρχιδια![]()