Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 506K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.435
Πόντοι
5.506
Ζητούνται επειγόντως εξέχουσα μέλη του bou που κατέθεσαν εδώ τα διαπιστευτήριά τους με παπαριές ξυλολιου κλπ. για την έρευνα στην Νέα Υόρκη, προς εξιχνίαση του εγκλήματος του ελικόπτερου με 6 νεκρούς.
Ικανοποιητική αμοιβή, διαμονή σε βίλα οργίων και βόλτα με ελικόπτερο πάνω από το άγαλμα της Ελευθερίας και συνάντηση με τον Τραμπ.
Πληροφορίες σε p.m. στους
@troubakhs
@It's All Good Man
@Κώστας Λαδάκης
Δεν τα έμαθες; Ο Κουλης το έριξε. :coffee::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.435
Πόντοι
5.506
Σε αλλά νέα, αυτή είναι η μουρλή που προσπαθεί να μουρλάνει και την άλλη, αν δεν το έχει καταφέρει ακόμα.

Το Άγιο Δισκοπότηρο που θέλει να ψηφίσει και ο μαλακας ο σαουλ.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.831
Πόντοι
2.886
:2funny::2funny: Έτσι δούλεμα στη Νουδου στην εισαγωγή....

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάρε bots τότε...

bots.jpg

Όλη η εκπομπή

ΔΕΝ βρέθηκε διοξείδιο πυριτίου που είναι το προϊόν της καύσης
ελαίων σιλικόνης.

Δεν έχουν σημαντική βλάβη οι συσσωρευτές που είχαν τα έλαια σιλικόνης

Βρέθηκε ξυλόλιο στην περιοχή , με συγκέντρωση μεγάλη

Η πυρόσφαιρα, με βάση τα προγράμματα Η/Υ , προκύπτει από
καύση υδρογοναθράκων BTX

επομένως η πυρόσφαιρα δεν μπορεί να προκλήθηκε από έλαια
σιλικόνης

Οι νομικοί θα μας πούνε τι έγινε !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

και ο πορδο- σάλτε !

:2funny: :2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.369
Πόντοι
6.256
Το Άγιο Δισκοπότηρο που θέλει να ψηφίσει και ο μαλακας ο σαουλ.
όταν χρειαστώ οδηγίες για το πως να γίνω το κομματόσκυλο του μήνα θα σε ειδοποιήσω.

μέχρι τότε πρόσεχε μην τραβήξει κανένας καζανάκι και πνιγείς :coffee:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
12.939
Πόντοι
3.936
Τρομερή δουλειά η
@omadaalithias
θάψιμο νεκρών στα Τέμπη, θάψιμο νεκρών Λιβύης, θάψιμο νεκρών κόβιντ εκτός ΜΕΘ, θάψιμο ακρίβειας, θάψιμο πλειστηριασμών, θάψιμο της αλήθειας γενικά. Για κοράκια τους πληρώνει ο Μητσοτάκης
Έχω μια απορία. Γιατί άφησαν να διαρρεύσει κάτι τέτοιο?

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.078
Πόντοι
3.836
Έχω μια απορία. Γιατί άφησαν να διαρρεύσει κάτι τέτοιο?
Δεν νομίζω ότι μπορούν να ελέγχουν τα πάντα πια...και αν είχαν αντιπολιτευτικές διαρροές μόνο της πολιτικής σκηνής,δημιουργούν έχθρες σε όλο και περισσότερα πεδία.

Χαρακτηριστικό είναι εδώ στο νήμα πχ,τύπου Μπαρόκ,Λάιον κλπ που υπερασπίζονται την κυβέρνηση.Ειναι οι ίδιοι και οι ίδιοι,ενώ γίνονται περισσότεροι όσοι την κατηγορούν για διάφορα θέματα,ακόμα και ίδιοι ψηφοφόροι της

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.723
Πόντοι
2.306

Αυτή η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις υποκλοπές και τα bots δολοφονίας δικαίωσε τον Όργουελ
Η περιφρόνηση για τους θεσμούς, η απόπειρα ελέγχου της σκέψης, όπως έλεγε ο Όργουελ, μέσω προπαγάνδας και bots, η ηθική εξόντωση αντιπάλων με δολοφονίες χαρακτήρα, δεν μπορούν να θεωρηθούν «φιλελεύθερη πολιτική» αλλά μέθη της εξουσίας

2-36-1.jpg

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
23
Like
5.019
Πόντοι
6.495

Όλη η εκπομπή

ΔΕΝ βρέθηκε διοξείδιο πυριτίου που είναι το προϊόν της καύσης
ελαίων σιλικόνης.

Δεν έχουν σημαντική βλάβη οι συσσωρευτές που είχαν τα έλαια σιλικόνης

Βρέθηκε ξυλόλιο στην περιοχή , με συγκέντρωση μεγάλη

Η πυρόσφαιρα, με βάση τα προγράμματα Η/Υ , προκύπτει από
καύση υδρογοναθράκων BTX

επομένως η πυρόσφαιρα δεν μπορεί να προκλήθηκε από έλαια
σιλικόνης

Οι νομικοί θα μας πούνε τι έγινε !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

και ο πορδο- σάλτε !

:2funny: :2funny::2funny:
Αντιπαρέρχομαι το σύμπλεγμα που διαφαίνεται με τους νομικούς, μολονότι στο τέλος νομικοί θα κρίνουν τα πορίσματα των κάθε είδους άλλων ''ειδικών'' που έχουν φυτρώσει σα μανιτάρια και διατυπώνουν τις θεωρίες τους. Πλην όμως, κάθε ''πόρισμα'' συνεκτιμάται βάσει και άλλων δεδομένων που υπάρχουν σε μία δικογραφία.

Οι αναλύσεις των προγραμμάτων των Η/Υ στηρίζονται στο τι δεδομένα τους έχεις θέσει: αν στο μίξερ βάλω πατάτες, πατατοσαλάτα θα μου βγάλει, δε θα βγει μελιτζανοσαλάτα. Και το ανάποδο. Τι έκανε λ.χ. η ΕΔΑΠΟ: λέει έχω ένα αποτέλεσμα, βάζω ως δεδομένο ότι προκλήθηκε από αυτά τα αίτια, και αποδεικνύω μετά το δεδομένο μου ως αποτέλεσμα. Δε θα αναλύσω το τι λένε άλλοι επιστήμονες, δεν είμαι επιστήμονας θετικών επιστημών.

Από εκεί και πέρα, πέραν των αναλύσεων, εν προκειμένω υπάρχει και η αστυνομική έρευνα. Και αυτή τι λέει; ότι έχω 3 βίντεο που από τον αρμόδιο φορέα της πολιτείας κρίθηκαν γνήσια, και λένε ότι ΔΕΝ υπήρχε φορτίο εκεί που ο ''ειδικός'' το τοποθετεί με εικασίες. Επίσης υπάρχει συνομιλία σιδηροδρομικών υπαλλήλων που λέει ότι μόνο λαμαρίνες έβλεπε και όχι ''παλετοδεξαμενές''. Και ξέρεις κάτι αγαπητέ; αυτό λέγεται ''δικαστικό τεκμήριο''. Και να σου πω και κάτι ακόμη που δε γνωρίζεις γιατί δεν είσαι νομικός; έχει μεγαλύτερη αποδεικτική αξία στη συνείδηση του δικαστή από τις θεωρίες για ''παλετοδεξαμενές'' που εκφράζει ένας τεχνικός σύμβουλος διαδίκου.

Πάμε παρακάτω: αν υπήρχε ξυλόλιο, ποιοι εμπλέκονται; μα φυσικά οι έχοντες βάρδια και υπεύθυνοι για τη φόρτωση στο σταθμό που φόρτωσε η αμαξοστοιχία, οι μηχανοδηγοί πιθανότατα, και οι υπάλληλοι εκεί όπου το τρένο θα ξεφόρτωνε. Πόσο δύσκολο είναι να αποδειχθεί ότι όλοι αυτοί ήταν στο κύκλωμα νομίζετε; αφού υπάρχουν κάποιοι που μιλάνε για ''κύκλωμα λαθρεμπόρων'', γιατί δε ζητάνε άρση τραπεζικού, φορολογικού και τηλεφωνικού απορρήτου; Δύο εκατοντάδες δικηγόροι εμπλέκονται, δεν ξέρουν τι να κάνουν σε μία τέτοια περίπτωση; Αλλά ξέρεις γιατί δεν το κάνουν; γιατί αν είναι μούφα, την άλλη μέρα όλοι αυτοί θα τους μηνύσουν για ψευδή καταμήνυση, και οι γονείς από κατήγοροι θα βρεθούν κατηγορούμενοι. Άρα, τι είναι αυτό που βολεύει; να μιλάμε γενικώς και αορίστως για ''λαθρέμπορα Μητσοτάκη'' χωρίς να κάνουμε κάτι να υποστηρίξουμε αυτό που λέμε, αφού απευθυνόμαστε σε ταγάρια και αγράμματους που θα τσιμπήσουν.

Επίσης, όλοι όσοι έσπευσαν εκείνο το βράδυ στον τόπο, είναι συνένοχοι: αστυνομικοί, πυροσβέστες, διασώστες. Όλους τους πήρε τηλέφωνο κάποιο αόρατο χέρι και τους είπε: ''προσοχή, θάψτε ό,τι υπάρχει για ξυλόλιο''. Και από όσους έσπευσαν στο χώρο, ΟΛΟΙ συμμορφώθηκαν και δεν έχει μιλήσει κανένας σε κανέναν; Γιατί δεν ζητούν οι δικηγόροι άρση τηλεφωνικού, φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου όπως γράφω παραπάνω; η απάντηση ομοίως δίδεται ανωτέρω, γιατί την επόμενη ημέρα οι πενθούντες γονείς μπορεί να γίνουν κατηγορούμενοι. Διότι όταν θίγεις την τιμή και την υπόληψη του άλλου, καμία ''ασυλία'' βαρυπενθούντος δε θα σε σώζει στο διηνεκές.

Τέλος, επειδή δεν είσαι νομικός, η όλη ιστορία ξέρεις γιατί γίνεται; μα απλούστατα, το έγκλημα της διατάραξης συγκοινωνιών ανήκει στην αρμοδιότητα του Τριμελούς Εφετείου, άρα έχει μόνον επαγγελματίες δικαστές. Το κακούργημα της ''έκρηξης'', εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, άρα έχει εκτός από τους 3 δικαστές και 4 ενόρκους, και άρα έχω μεγαλύτερο περιθώριο για επίκληση του συναισθήματος και να παίξω πιο άνετα μπάλα στο πεδίο μου.

Προσωπικά, δεν είμαι μισθοδοτούμενος από το Δημόσιο, δεν έχω παιδιά να διορίσω στο Δημόσιο, και καμία Κυβέρνηση δε με στηρίζει, μόνος μου ξυπνάω νύχτα και εργάζομαι καθημερινά για την επιβίωσή μου, και δε χρωστάω τίποτα σε κανένα Μητσοτάκη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα επιτρέπω στο κάθε αγράμματο και αστοιχείωτο ταγάρι (δεν αφορά εσένα ο χαρακτηρισμός) να κάνει αναλύσεις στην επιστήμη μου και να μου ''εξηγεί'' αυτά που ούτε κατά διάνοια δεν αντιλαμβάνεται.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.711
Πόντοι
3.656
Τι να μας κλασει ο Οργουελ...
Αν ζουσε και ηταν μελος θα ενιωθε γατακι...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.435
Πόντοι
5.506
Αντιπαρέρχομαι το σύμπλεγμα που διαφαίνεται με τους νομικούς, μολονότι στο τέλος νομικοί θα κρίνουν τα πορίσματα των κάθε είδους άλλων ''ειδικών'' που έχουν φυτρώσει σα μανιτάρια και διατυπώνουν τις θεωρίες τους. Πλην όμως, κάθε ''πόρισμα'' συνεκτιμάται βάσει και άλλων δεδομένων που υπάρχουν σε μία δικογραφία.

Οι αναλύσεις των προγραμμάτων των Η/Υ στηρίζονται στο τι δεδομένα τους έχεις θέσει: αν στο μίξερ βάλω πατάτες, πατατοσαλάτα θα μου βγάλει, δε θα βγει μελιτζανοσαλάτα. Και το ανάποδο. Τι έκανε λ.χ. η ΕΔΑΠΟ: λέει έχω ένα αποτέλεσμα, βάζω ως δεδομένο ότι προκλήθηκε από αυτά τα αίτια, και αποδεικνύω μετά το δεδομένο μου ως αποτέλεσμα. Δε θα αναλύσω το τι λένε άλλοι επιστήμονες, δεν είμαι επιστήμονας θετικών επιστημών.

Από εκεί και πέρα, πέραν των αναλύσεων, εν προκειμένω υπάρχει και η αστυνομική έρευνα. Και αυτή τι λέει; ότι έχω 3 βίντεο που από τον αρμόδιο φορέα της πολιτείας κρίθηκαν γνήσια, και λένε ότι ΔΕΝ υπήρχε φορτίο εκεί που ο ''ειδικός'' το τοποθετεί με εικασίες. Επίσης υπάρχει συνομιλία σιδηροδρομικών υπαλλήλων που λέει ότι μόνο λαμαρίνες έβλεπε και όχι ''παλετοδεξαμενές''. Και ξέρεις κάτι αγαπητέ; αυτό λέγεται ''δικαστικό τεκμήριο''. Και να σου πω και κάτι ακόμη που δε γνωρίζεις γιατί δεν είσαι νομικός; έχει μεγαλύτερη αποδεικτική αξία στη συνείδηση του δικαστή από τις θεωρίες για ''παλετοδεξαμενές'' που εκφράζει ένας τεχνικός σύμβουλος διαδίκου.

Πάμε παρακάτω: αν υπήρχε ξυλόλιο, ποιοι εμπλέκονται; μα φυσικά οι έχοντες βάρδια και υπεύθυνοι για τη φόρτωση στο σταθμό που φόρτωσε η αμαξοστοιχία, οι μηχανοδηγοί πιθανότατα, και οι υπάλληλοι εκεί όπου το τρένο θα ξεφόρτωνε. Πόσο δύσκολο είναι να αποδειχθεί ότι όλοι αυτοί ήταν στο κύκλωμα νομίζετε; αφού υπάρχουν κάποιοι που μιλάνε για ''κύκλωμα λαθρεμπόρων'', γιατί δε ζητάνε άρση τραπεζικού, φορολογικού και τηλεφωνικού απορρήτου; Δύο εκατοντάδες δικηγόροι εμπλέκονται, δεν ξέρουν τι να κάνουν σε μία τέτοια περίπτωση; Αλλά ξέρεις γιατί δεν το κάνουν; γιατί αν είναι μούφα, την άλλη μέρα όλοι αυτοί θα τους μηνύσουν για ψευδή καταμήνυση, και οι γονείς από κατήγοροι θα βρεθούν κατηγορούμενοι. Άρα, τι είναι αυτό που βολεύει; να μιλάμε γενικώς και αορίστως για ''λαθρέμπορα Μητσοτάκη'' χωρίς να κάνουμε κάτι να υποστηρίξουμε αυτό που λέμε, αφού απευθυνόμαστε σε ταγάρια και αγράμματους που θα τσιμπήσουν.

Επίσης, όλοι όσοι έσπευσαν εκείνο το βράδυ στον τόπο, είναι συνένοχοι: αστυνομικοί, πυροσβέστες, διασώστες. Όλους τους πήρε τηλέφωνο κάποιο αόρατο χέρι και τους είπε: ''προσοχή, θάψτε ό,τι υπάρχει για ξυλόλιο''. Και από όσους έσπευσαν στο χώρο, ΟΛΟΙ συμμορφώθηκαν και δεν έχει μιλήσει κανένας σε κανέναν; Γιατί δεν ζητούν οι δικηγόροι άρση τηλεφωνικού, φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου όπως γράφω παραπάνω; η απάντηση ομοίως δίδεται ανωτέρω, γιατί την επόμενη ημέρα οι πενθούντες γονείς μπορεί να γίνουν κατηγορούμενοι. Διότι όταν θίγεις την τιμή και την υπόληψη του άλλου, καμία ''ασυλία'' βαρυπενθούντος δε θα σε σώζει στο διηνεκές.

Τέλος, επειδή δεν είσαι νομικός, η όλη ιστορία ξέρεις γιατί γίνεται; μα απλούστατα, το έγκλημα της διατάραξης συγκοινωνιών ανήκει στην αρμοδιότητα του Τριμελούς Εφετείου, άρα έχει μόνον επαγγελματίες δικαστές. Το κακούργημα της ''έκρηξης'', εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, άρα έχει εκτός από τους 3 δικαστές και 4 ενόρκους, και άρα έχω μεγαλύτερο περιθώριο για επίκληση του συναισθήματος και να παίξω πιο άνετα μπάλα στο πεδίο μου.

Προσωπικά, δεν είμαι μισθοδοτούμενος από το Δημόσιο, δεν έχω παιδιά να διορίσω στο Δημόσιο, και καμία Κυβέρνηση δε με στηρίζει, μόνος μου ξυπνάω νύχτα και εργάζομαι καθημερινά για την επιβίωσή μου, και δε χρωστάω τίποτα σε κανένα Μητσοτάκη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα επιτρέπω στο κάθε αγράμματο και αστοιχείωτο ταγάρι (δεν αφορά εσένα ο χαρακτηρισμός) να κάνει αναλύσεις στην επιστήμη μου και να μου ''εξηγεί'' αυτά που ούτε κατά διάνοια δεν αντιλαμβάνεται.
Μια χαρά τα γράφεις, με τα δεδομένα που ευλόγως όλοι οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ αξιολογούμε, ΑΝ ΙΣΧΥΕ το παραμικρό από αυτά που ισχυρίζονται τα ψεκια και οι "πραγματογνώμονες" τώρα θα είχαμε καμία κατοστάρα "περίεργα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα" και "εξαφανίσεις στα βουνά".

Τώρα ετοιμάσου βέβαια για τον εμπεριστατωμένο αντίλογο με αναλυτικά επιχειρήματα τύπου "είσαι τρόλ του Κουλη" ,"έχεις μικρό πουλί" ή "είσαι ένας σπουδαγμένος παπαγάλος". :tooth::tooth::tooth::tooth:

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
23
Like
5.019
Πόντοι
6.495
Μια χαρά τα γράφεις, με τα δεδομένα που ευλόγως όλοι οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ αξιολογούμε, ΑΝ ΙΣΧΥΕ το παραμικρό από αυτά που ισχυρίζονται τα ψεκια και οι "πραγματογνώμονες" τώρα θα είχαμε καμία κατοστάρα "περίεργα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα" και "εξαφανίσεις στα βουνά".

Τώρα ετοιμάσου βέβαια για τον εμπεριστατωμένο αντίλογο με αναλυτικά επιχειρήματα τύπου "είσαι τρόλ του Κουλη" ,"έχεις μικρό πουλί" ή "είσαι ένας σπουδαγμένος παπαγάλος". :tooth::tooth::tooth::tooth:
Η μαλακία είναι ότι η παρούσα Κυβέρνηση έχει πολλά θέματα στα οποία όντως μπορεί να της κάνει κάποιος αντιπολίτευση και να παραθέσει αντίλογο. Και από όλα τα θέματα, σύμπασα η αντιπολίτευση έχει βάλει τα ρέστα της στο ξυλόλιο (!!!).

Κι άλλος σταθμάρχης του ΟΣΕ νεκρός σε τροχαίο – Στο Βόλο - BIKEIT!

Στις 24 Μαρτίου 2023 έγινε τροχαίο με θύμα ένα συνταξιούχο (!!!) σταθμάρχη. Τι κορυφαίο μυστικό μπορεί να γνώριζε ένας ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ σταθμάρχης για να τον βγάλει ''εκτός'' η Μαφία του Κούλη; Πόσα σκατά στον εγκέφαλο πρέπει να έχει κάποιος για να συσχετίσει τα δύο γεγονότα, ήτοι το θάνατο σε ένα τροχαίο με γνώση για το ''έγκλημα των Τεμπών''; Ακόμη και τις προάλλες ο κηραλοιφής, γνωρίζοντας ότι απευθύνεται σε γίδια, αφήνει υπαινιγμούς για ύποπτο θάνατο σταθμάρχη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.435
Πόντοι
5.506
Η μαλακία είναι ότι η παρούσα Κυβέρνηση έχει πολλά θέματα στα οποία όντως μπορεί να της κάνει κάποιος αντιπολίτευση και να παραθέσει αντίλογο. Και από όλα τα θέματα, σύμπασα η αντιπολίτευση έχει βάλει τα ρέστα της στο ξυλόλιο (!!!).

Κι άλλος σταθμάρχης του ΟΣΕ νεκρός σε τροχαίο – Στο Βόλο - BIKEIT!

Στις 24 Μαρτίου 2023 έγινε τροχαίο με θύμα ένα συνταξιούχο (!!!) σταθμάρχη. Τι κορυφαίο μυστικό μπορεί να γνώριζε ένας ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ σταθμάρχης για να τον βγάλει ''εκτός'' η Μαφία του Κούλη; Πόσα σκατά στον εγκέφαλο πρέπει να έχει κάποιος για να συσχετίσει τα δύο γεγονότα, ήτοι το θάνατο σε ένα τροχαίο με γνώση για το ''έγκλημα των Τεμπών''; Ακόμη και τις προάλλες ο κηραλοιφής, γνωρίζοντας ότι απευθύνεται σε γίδια, αφήνει υπαινιγμούς για ύποπτο θάνατο σταθμάρχη.
Ρε τύπε μου, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα γίνεται μόλις ένα άντε δυο τροχαία το χρόνο στην επικράτεια, προφανώς και το συγκεκριμένο κρίνεται "περίεργο".

Όπως ο άλλως ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ που του έδειξε ο Χίος ένα βίντεο από του διαόλου τον κωλο στην παραλιακή και έβγαλε ξεκάθαρο πόρισμα ότι "κάποιος ακολουθούσε τη μηχανή, τον ανάγκασε να τρέχει, τον ανάγκασε να προσπεράσει, τον ανάγκασε να χτυπήσει σε μια κλούβα (δε βρέθηκε ποτέ η χτυπημένη κλούβα) και τον ανάγκασε να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα να χτυπήσει με άλλο αυτοκίνητο". Δηλαδή, δε μπόρεσε πριν απ όλα αυτά είτε να σταματήσει δεξιά ή να κάνει οτιδήποτε άλλο, "αναγκάστηκε να τρακάρει". Και σου πετάει και ένα "πληροφορίες στην τροχαία της Παλλήνης (νομίζω)" όπου μετά από τόσους μήνες κανένα "τσακάλι της δημοσιογραφίας της κυρίας Μαρίας" δε βρήκε ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.435
Πόντοι
5.506
Να τος ο βλαμμένος, αργά έπιασε δουλειά σήμερα. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories