Νέα

Damesmasaz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fokion12345
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.893
Πόντοι
3.846
Κάτι πρέπει να γίνει πάντως με το νερό στη Β.Όλγας.Είτε νωρίς μεσημέρι που έχω πάει είτε αργά το απόγευμα,ήταν κρύο.Και άντε πες τώρα είναι καλοκαίρι και το αντέχεις.Τον χειμώνα;

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.275
Πόντοι
10.555
Κάτι πρέπει να γίνει πάντως με το νερό στη Β.Όλγας.Είτε νωρίς μεσημέρι που έχω πάει είτε αργά το απόγευμα,ήταν κρύο.Και άντε πες τώρα είναι καλοκαίρι και το αντέχεις.Τον χειμώνα;
πηγες καθολου τελευταια;

Lrkr

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Η δταμες Dames Εγνατία 95 είχε Κουδούνι να πατήσω? Τη γράφει

Lrkr

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Διάβασα 30 σελίδες στο φόρουμ να μαθαίνω για τα μασαζηθηκα στη Θεσσαλονίκη. Η Ντάμες ηχεία 3 μιλφ και μια ΒΒW. Προσπάθησανε να μου κάνουν το upsell με 2. Κάθεσαι με την Δτανια (?). 40αρα Μίλφ ωραία βίζια καλό σώμα με λίγο mom bod. Καλό social. Είπα το πρόγραμμα και έδωσα τα 80 για στοματικό χωρίς. ξεκινάμε με το μασαζ…μέτριο για τέχνη. 5/10 γιατί ήθελα να πάμε στο δεύτερο αμέσως. Αλλά είναι καυλιάρα - αληθηνω ή όχι - το κάνη καλά. Πιπα οκ..και αυτό το κάνει με ενέργεια λίγο σλοππη τοπη. Πήγαινε για καπότα το βάση και οκ το χαμηση.. Με τελειώνει στο τραπέζι με χέρι στόμα μπαλίτσα κόμπο και εγώ με ένα δάχτυλο στο μουνί της Και τελειώνουμε μαζί και έγινε μούσκεμα. 6/10
Τελικά το βλέπω για να είναι ένα μαγαζί με λίγο βιαστικό σέρβις.
Δεν είναι ένα πραγματικά αισθησιακό ή χαλαρωτικό μέρος για μασάζ. Αλλά αυτό είναι εντάξει και δεν με πειράζει γιατί καταλαβαίνω τι υπηρεσίες έχουν και αν βρίσκομαι στην περιοχή θα είναι περισσότερο για λόγους ευκολίας. Πήρα περισσότερη εξυπηρέτηση σε πιο ακριβή τιμή από το Krystal, όπου τα κορίτσια είναι νεότερα και πιο όμορφα. Αλλά μια ακόμα καλύτερη εμπειρία από το Body Free. Θα πρέπει να πάω στο Imperial σύντομα. Αλλά θα δοκιμάσω άλλα στο Dames και θα προσπαθήσω να δω άλλα στο Krystal.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.893
Πόντοι
3.846
Αδερφέ , γκαβάθκα που λέμε και στο χωριο μου !
Είχε γράψει στο πρώτο του μήνυμα ότι δεν είναι καλά τα ελληνικά του και φαίνεται ότι χρησιμοποίησε translator.Οπότε αξίζουν δύο φορές μπράβο στον @Lrkr . Σε αντίθεση με νέους αλλά και παλιές καραβάνες που συμμετέχουν στα νήματα αλλά δεν ενημερώνουν ποτέ

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Είχε γράψει στο πρώτο του μήνυμα ότι δεν είναι καλά τα ελληνικά του και φαίνεται ότι χρησιμοποίησε translator.Οπότε αξίζουν δύο φορές μπράβο στον @Lrkr . Σε αντίθεση με νέους αλλά και παλιές καραβάνες που συμμετέχουν στα νήματα αλλά δεν ενημερώνουν ποτέ
Οκ δεκτό και τίμιο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom