Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.430
- Πόντοι
- 441
Υπάρχουν τέτοια μπαρ ;;;;το μονο ευκολο. περνα μια βολτα απο μπαρ που συχνάζουν μαυροι.
Υπάρχουν τέτοια μπαρ ;;;;το μονο ευκολο. περνα μια βολτα απο μπαρ που συχνάζουν μαυροι.
Κάτσε... ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τα ζευγαριααπορία , γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών που κάνουν τριο ή cuckold η γυναίκα είναι μπάζο ολκής?
γιατί η κοπέλα προσπαθεί να καλύψει τα κομπλεξ της ότι περνάει η μπογιά της όπου θέλει. και ο άντρας για να καλύψει το κενό του ότι τα έχει με μπάζο, α μου την πηδάνε άρα έχω ωραία γκόμενα.απορία , γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών που κάνουν τριο ή cuckold η γυναίκα είναι μπάζο ολκής?
Ανάλογα την εμφάνιση της συντρόφου τουΤι θα κάνατε, πως θα νοιωθατε, πως θα του συμπεριφεροσασταν, αν μαθαίνατε ότι ένας γνωστός σας είναι cuckoldης;
υπάρχουν φυσικά. Καλα οχι με αυτο το σκοπό, αλλα υπάρχουν bar που το εχουν σαν στεκι εκπρόσωποι της μαυρης φυλής. Θεσσαλονίκη σιγουρα...και Αθήνα φαντάζομαι σίγουραΥπάρχουν τέτοια μπαρ ;;;;
Θα χαιρομουν που εχω καποιον να συζητησω που να καταλαβαινει . Φιλε δεν ρωτας στο σωστο φορουμ εδω ολοι θα χαιροντουσαν. Το προβλημα ειναι οτι το 99% του κοσμου θα εκραζεΤι θα κάνατε, πως θα νοιωθατε, πως θα του συμπεριφεροσασταν, αν μαθαίνατε ότι ένας γνωστός σας είναι cuckoldης;
Ότι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικός του λογαριασμός δεν υπάρχει λόγος για κράξιμο γούστα είναι ολαΘα χαιρομουν που εχω καποιον να συζητησω που να καταλαβαινει . Φιλε δεν ρωτας στο σωστο φορουμ εδω ολοι θα χαιροντουσαν. Το προβλημα ειναι οτι το 99% του κοσμου θα εκραζε
Ναι. Απλα το 99% εκτος απο τους συμμετεχοντες σε αυτο τπ φορουμ δυστυχως δεν το βλεπει ετσι. Γι αυτο γαμιουνται ολοι κρυφα η χωριζουνΌτι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικός του λογαριασμός δεν υπάρχει λόγος για κράξιμο γούστα είναι ολα
Εγώ πιστεύω όλα στο μυαλό είναι και όλα είναι συζητησιμαΝαι. Απλα το 99% εκτος απο τους συμμετεχοντες σε αυτο τπ φορουμ δυστυχως δεν το βλεπει ετσι. Γι αυτο γαμιουνται ολοι κρυφα η χωριζουν
Καύλα η κυρία!!!
Σε μικρότερη ηλικία το έχω δοκιμάσει με 3 ζευγάρια από την πλευρά γαμιάΤο θέμα είναι αν κάποιος από δω τ έχει δοκιμάσει στα αλήθεια
Θα του έλεγα να βρεθούμε μαζί με την γυναίκα του!!!!!Τι θα κάνατε, πως θα νοιωθατε, πως θα του συμπεριφεροσασταν, αν μαθαίνατε ότι ένας γνωστός σας είναι cuckoldης;
Ποιος ξέρει ....να ξέρεις όσοι δεν λένε κάτι έχουν κάνειΤο θέμα είναι αν κάποιος από δω τ έχει δοκιμάσει στα αλήθεια
Νταξει αρκετοί γουστάρουν μόνο κουβένταεδω μπρο το 99% ειναι θεωρητικοι cuckold οχι επι του πρακτέου