Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 289 52,5%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 266 48,3%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 127 23,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    551
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
284
Πόντοι
21
εντελως πληροφοριακα και χωρις να εχω καμια εμπειρια με το θεμα. ενα τετοιο σκηνικο δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργησε θεματα στη σχεση ή στον γάμο? δηλαδη δεν υπαρχει ζητημα να χαθουν οι ισορροπιες ή ακομα και να χαλασειτη σχεση? ειτε ως τριο με την γυναικα αναμεσα ή με τον ανδρα cuckold?

Akis_val

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2024
Like
33
Πόντοι
0
εντελως πληροφοριακα και χωρις να εχω καμια εμπειρια με το θεμα. ενα τετοιο σκηνικο δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργησε θεματα στη σχεση ή στον γάμο? δηλαδη δεν υπαρχει ζητημα να χαθουν οι ισορροπιες ή ακομα και να χαλασειτη σχεση? ειτε ως τριο με την γυναικα αναμεσα ή με τον ανδρα cuckold?
Νομίζω πως έχουν απελευθερώσει τις αναστολές και τις φαντασιώσεις τους σαν ζευγάρι,με αποτέλεσμα να μιλάνε ανοιχτά μεταξύ τους και να βγάζουν την απόλυτη καύλα μέσα στο δεσμό τους. Είναι αγαπημένο ζευγάρι,με ανοιχτούς ορίζοντες και χωρίς ταμπού προφανώς. Έτσι, δίνουν ανανέωση και στο δέσιμο αλλά και στην αγάπη τους. Δεν έχουν προκαταλήψεις και περιορισμούς, με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν κάθε τί πάνω στο σεξ.

mooblade8024

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2015
Like
946
Πόντοι
80
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Είμαι παντρεμένοςαλλά συνάμα και άνδρας με όρεξη αλλά και φαντασιώσεις!! Στο παρελθόν είχα βρεθεί με ένα παντρεμένο ζευγάρι μεγαλύτερο σε ηλικία από εμένα,όπου είχαμε γνωριστεί τηλεφωνικά και η συνεννόηση αλλά και η κατάληξη της συζήτησης μας,ήταν να πάρουμε μαζί την γυναίκα. Τελικά,ο άνδρας μόλις γνωριστήκαμε σπίτι, ήπιε ένα ποτό, έστειλε την σύζυγό του να ντυθεί πρόστυχα και απλά όταν ήρθε στο σαλόνι, έπινε το ποτό του και ήθελε να μας βλέπει. Ήταν τέλεια εμπειρία την οποία θα ήθελα να ξαναβιώσω!! Εάν υπάρχει κάποιο ζευγάρι από Θεσσαλονίκη αλλά και γύρω,θα χαρώ να γνωριστούμε. Παρεπιπτόντως, είμαι 38 ετών αρκετά εμφανίσιμος και αρρενωπός με 1.87 ύψος,91 κιλά με μαύρα μαλλιά και μαύρα μαλλιά.
ελληνιδα η γυναικα ?

Akis_val

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2024
Like
33
Πόντοι
0
ελληνιδα η γυναικα ? Νομίζω πως δεν θα μπώ στην διαδικασία να κάνω φυλετικές διακρίσεις. Μου αρέσει σαν φαντασίωση να βρεθώ με ζευγάρι με όποιο τρόπο επιθυμεί το συγκεκριμένο,να γίνει παιχνίδι μεταξύ μας. Το εάν είναι Ελληνίδα η γυναίκα ή όχι, νομίζω πως δεν θα ήταν θέμα.

mooblade8024

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2015
Like
946
Πόντοι
80
δεν με καταλαβες στο παρελθον που ειπες οτι βρεθηκες ηταν ελληνιδα η κυρια ?

Akis_val

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2024
Like
33
Πόντοι
0
δεν με καταλαβες στο παρελθον που ειπες οτι βρεθηκες ηταν ελληνιδα η κυρια ?
Συγγνώμη φίλε μου, όντως δεν κατάλαβα καλά. Ναι, Ελληνίδα ήταν η κύρια. 47 ετών και αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και όμορφο χαρακτήρα.

Akis_val

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2024
Like
33
Πόντοι
0
Μου αρέσει που έχεις ανοίξει και κουβέντα μαζί του...
Καλησπέρα. Συγγνώμη που θα παρέμβω, δεν το συνηθίζω αλλά ειλικρινά με ενοχλεί ο τρόπος αντιμετώπισης της απάντησης μου. Στην τελική,δεν έχω λέπρα. Έκανα λάθος ερμηνεία της ερώτησης,με αποτέλεσμα να δώσω λάθος απάντηση. Στο επόμενο μήνυμα,ήμουν κατατοπιστικός. Δεν βρίσκω λοιπόν το λόγο να αντιδράς με τέτοιο τρόπο. Καλό μεσημέρι.

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
95
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Συγγνώμη που θα παρέμβω, δεν το συνηθίζω αλλά ειλικρινά με ενοχλεί ο τρόπος αντιμετώπισης της απάντησης μου. Στην τελική,δεν έχω λέπρα. Έκανα λάθος ερμηνεία της ερώτησης,με αποτέλεσμα να δώσω λάθος απάντηση. Στο επόμενο μήνυμα,ήμουν κατατοπιστικός. Δεν βρίσκω λοιπόν το λόγο να αντιδράς με τέτοιο τρόπο. Καλό μεσημέρι.
Φιλε μου εδω μεσα ολοι ψάχνονται για μανούρα. Μη το ψάχνεις

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
84.686
Πόντοι
12.056
Συγγνώμη φίλε μου, όντως δεν κατάλαβα καλά. Ναι, Ελληνίδα ήταν η κύρια. 47 ετών και αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και όμορφο χαρακτήρα.
Φυσικά γιατί εμείς εδώ στο μπου κοιτάμε και χαρακτήρα!!!!!

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
257
Πόντοι
21
Οποίο ζευγάρι ενδιαφέρεται για cuckold ή hot wife καταστάσεις ειμαι διαθέσιμος. Δεν με ενδιαφέρει απλά το seχ. Ψάχνω την καυλα της όλης φάσης και να περάσουμε καλά. Γι αυτό δεν με ενδιαφέρουν ηλικίες ή εμφάνιση....

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
16.995
Πόντοι
4.546
Τα ταμπού που συνδέονται με το cuckolding είναι ανυπέρβλητα για τους περισσότερους. Οι δε άντρες τρέμουν στον φόβο μην γίνουν κερατάδες (άσχετα αν οι περισσότεροι είναι ήδη κ τους κερατώνει στα κρυφά η γυναίκα τους) η δε γυναίκες φοβούνται μην τις πούνε πουτάνες (λες κ δεν είναι στην φύση τους).

Εδώ έγραψες ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ αλήθειες τυπε μου.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.736
Πόντοι
216
Οπότε.... καταλήγουμε στο ότι θα γαμάς μια φορά το χρόνο και τέλος. Ποσες φορές θα βρίσκεις ζευγάρια ;
Προβλημα σου, δεν θα σου εξασφαλισω εγω το μουνι της χρονιας. Οποτε θελησαμε με την δικια μου να βρουμε καποιον για τριο, ειταν πολυ ευκολο. Και μαληστα οχι καποιο ληγουρι που θα μας κατσικωθει στο σβερκο.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.736
Πόντοι
216
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Είμαι παντρεμένοςαλλά συνάμα και άνδρας με όρεξη αλλά και φαντασιώσεις!! Στο παρελθόν είχα βρεθεί με ένα παντρεμένο ζευγάρι μεγαλύτερο σε ηλικία από εμένα,όπου είχαμε γνωριστεί τηλεφωνικά και η συνεννόηση αλλά και η κατάληξη της συζήτησης μας,ήταν να πάρουμε μαζί την γυναίκα. Τελικά,ο άνδρας μόλις γνωριστήκαμε σπίτι, ήπιε ένα ποτό, έστειλε την σύζυγό του να ντυθεί πρόστυχα και απλά όταν ήρθε στο σαλόνι, έπινε το ποτό του και ήθελε να μας βλέπει. Ήταν τέλεια εμπειρία την οποία θα ήθελα να ξαναβιώσω!! Εάν υπάρχει κάποιο ζευγάρι από Θεσσαλονίκη αλλά και γύρω,θα χαρώ να γνωριστούμε. Παρεπιπτόντως, είμαι 38 ετών αρκετά εμφανίσιμος και αρρενωπός με 1.87 ύψος,91 κιλά με μαύρα μαλλιά και μαύρα μαλλιά.
Φερνω την γυναικα μου, να την πηδηξουμε παρεα, αν φερεις την δικια σου να την πηδηξουμε μαζυ. Οχι τιποτα αλλο, ετσι για να αποκτισουμε αμοιβαια εμπυστοσυνη

panos_london_athens

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Like
674
Πόντοι
81
Με την τωρινή μου κοπέλα θέλουμε να πειραματιστούμε εντελώς και σε τέτοια σκηνικά, επειδή με αλλες κοπελες και ζευγάρια ήδη κάναμε πράγματα… το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα σωστό άτομο για παιχνίδι. Εχουμε μιλήσει με κόσμο, αλλά είτε μας χαλάει κάτι όσον αφορά την εμφάνιση, είτε ο χαρακτήρας… μπορεί κι εμείς να είμαστε κουραστικοί, το δέχομαι, αλλά από την άλλη δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να κάνουμε κάτι έτσι απλά για να το κάνουμε.
το ακούω, συμφωνώ και συμπασχω. θέλεις να πειραματιστείς αλλά δεν βρίσκεις το κατάλληλο άτομο την κατάλληλη στιγμή.

Cukoldman

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
581
Πόντοι
80
Εμείς πάντως το κάνουμε πολλά χρόνια και είναι καυλα. Μας αρέσουν μεγάλα μικρά αλλά ποιοτικά σχήματα γιατί και η γυναίκα είναι δυνατή. Οπότε παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία δεν λέμε όχι. Όμως είναι μέρος της ζωής μας. Το κάνουμε σαν απελευθέρωση από την καθημερινότητα και την ρουτίνα μια στο τόσο. Δεν είναι τρόπος ζωής και δεν ζούμε γενικά για αυτό. Ζούμε με αυτό. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα και πλέον η εμπιστοσύνη είναι σε άλλα επίπεδα.

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
6
αν καποιο ζευγαρι θελει να βρεθει με 2 παντρεμενους αντρες για την γυναικα του ας στειλει μηνυμα

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Το πιο ωραίο είναι να ετοιμάζεται μπροστά σου να την γλύφεις και να φεύγει

Να σου στέλνει που και που κανένα ηχητικό
«Μωρό μου είναι καλά η αργησω» και ενδιάμεσα από κάθε λέξη βογγητό γιατί εκείνη την ώρα. Μπαίνει το κρέας .

Να γυρίζει πίσω χυμένη και χαμογελαστή και να κάθεται πάνω στο καυλί σου να φιλιέστε και να σου τα λέει

Δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμα αλλά θα ήθελα

Λιας1213

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2025
Like
593
Πόντοι
81

Stories

Νέο!

Stories