Νέα

Χρήση dc++

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hiroshi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hiroshi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα..εχω κατεβασει το dc++ αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω. :headbang: Υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να βοηθησει?Ευχαριστω

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
176
Πόντοι
16
μεγαλο μπερδεμα το dc++ εγω το ειχα στο παλιο pc και αλλαξα pc και δεν εχω καταφερει ακομα να το στησω δοκιμασε καλυτερα το emule ειναι το πιο απλο απ ολα τα peer to peer

OP
OP
H

hiroshi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε dim εχω και emule kai limewire kαι διαφορα αλλα..Απλα επειδη εχω ακουσει καλα λογια για το dc++ ειπα να το δοκιμασω..τελοσπαντων ευχαριστω

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
9
Πόντοι
6
Φιλε δεν εχω συναντησει πιο σπασαρχιδικο peer to peer προγραμμα απο το DC++!!! Εννοω σπασαρχιδικο και σαν λειτουργικοτητα προγραμματος αλλα και σαν φιλοσοφια προγραμματος!

Αν καταφερεις και το σεταρεις ειναι καλο για να κατεβαζεις κανα ελληνικο τραγουδακι (επειδη υπαρχουν πολλοι ελληνες χρηστες) , για οτιδηποτε παραπανω απο την στιγμη που υπαρχουν τα τορρεντς ειναι ηλιθιο να ασχολησε με το DC++.

Να φανταστεις οτι ειμαι σχετικος με τα pc και για να το βαλω να δουλεψει μου βγαζει την παναγια.Και οταν τελικα τα καταφερω ειτε οι καλοι uploaders ειναι ολοι κατηλημμενοι ειτε οι εξυπνακηδες ελληνες uploaders με κοβουν οταν κατεβαζω κατι για να μην τους τρωω ταχυτητα.

anyway σε γενικες γραμμες αν εχεις DSL πρεπει να κανει μια θυρα port forwarding να την ελευθερωσεις στα firewall , να την δηλωσεις στο προγραμμα για να την χρησιμοποιει και να επιλεξεις την επιλογη active.
Υστερα να συνδεθεις στο δωματιο angelos και απο κει ψαχνεις αυτα που θελεις.Βασικα στο angelos εχει και πιο αναλυτικες οδηγιες...

Επισκέπτης
Εγώ θα σου πρότεινα να κατεβάσεις κάνα torrent client για να βρεις την υγειά σου! Το BitComet έχω εγώ και πάει σφαίρα!

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
το dc++ το παλευω 2 χρονια σε 5 διαφορετικα μηχανηματα.κατι ψιλοκαταφερα στο τελευταιο μα ειχα εμπειρειες αναλογες του Fidodildo. τελικα κατεληξα οτι το πιο αξιοπιστο & ευχρηστο ειναι το e-mule, & λιγο καλυτερο -ισως- το αντιστοιχο του  e-donkey.γενικοτερα παντως, καλο ειναι να προσεχουμε λιγο με αυτα τα προγραμματα γιατι εκτος απο τους κινδυνους ασφαλειας, υπαρχουν & αρκετα νομικα προβληματα με αυτα, τωρα τελευταια. προσωπικα στο laptop μου εχω μονο τον free downland manager & μια χαρα κανω τη δουλεια μου με μια καλη dsl. Bεβαια οι αναγκες του καθενος διαφερουν.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τελικα αξιζει τον κοπο να ασχοληθει κανεις με το DC++ ή οχι? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
66
εννοειται πως.. ναι!
παρα πολυ καλο ειναι
απλα ειναι δυσκολο στην αρχη για να το μαθεις
κ η αληθεια ειναι οτι σε αρκετους για καποιο λογο δεν δουλευει οκ
σ εμενα μεχρι στιγμης δεν ειχε ποτε προβλημα

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Δείτε αυτό το θέμα:
Ίσως να χρειαστεί να γραφτείτε στο Πάντως για να κατεβάσετε πολύ υλικό και γρήγορα,πρέπει:
1)Να κάνετε μεγάλο όγκο αρχείων share ώστε να μπορείτε να μπείτε σε hubs με πολύ κόσμο και κατ'επέκταση πολύ υλικό.
2)Να πέσετε στην περίπτωση ο χρήστης από τον οποίο θα πάρετε κάτι,να έχει πολύ καλό upload.Έχει τύχει με 1024/256 που έχω,να κατεβάζω με 80-90kb/s κι έχει τύχει και με 4!!!!

Διαβάστε τον πιο πάνω οδηγό,και αν έχετε απορίες και μπορώ να βοηθήσω,ρωτήστε.Αλλιώς το σίγουρα παρέχει καλύτερη πληροφόρηση

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
anyway σε γενικες γραμμες αν εχεις DSL πρεπει να κανει μια θυρα port forwarding να την ελευθερωσεις στα firewall , να την δηλωσεις στο προγραμμα για να την χρησιμοποιει και να επιλεξεις την επιλογη active.

Εγώ σε passive το έχω και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
535
Πόντοι
86
Δείτε αυτό το θέμα:
Ίσως να χρειαστεί να γραφτείτε στο Πάντως για να κατεβάσετε πολύ υλικό και γρήγορα,πρέπει:
1)Να κάνετε μεγάλο όγκο αρχείων share ώστε να μπορείτε να μπείτε σε hubs με πολύ κόσμο και κατ'επέκταση πολύ υλικό.
2)Να πέσετε στην περίπτωση ο χρήστης από τον οποίο θα πάρετε κάτι,να έχει πολύ καλό upload.Έχει τύχει με 1024/256 που έχω,να κατεβάζω με 80-90kb/s κι έχει τύχει και με 4!!!!

Διαβάστε τον πιο πάνω οδηγό,και αν έχετε απορίες και μπορώ να βοηθήσω,ρωτήστε.Αλλιώς το σίγουρα παρέχει καλύτερη πληροφόρηση

Εχω το  μTorrent  και σε πριβέ τράκερς
με 5 σήντερς και πάνω, κατεβάζω στάνταρ με 100-105 20-25
σύνδεση 256/1024.

Το Dc++ το ειχα ψάξει για λίγο, αλλά είμαι της άποψης
πως αν δεν καταλάβεις ενα πρόγραμμα με τη μία,
καλύτερα να το ξεχάσεις.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
1ον αν δεν εχεις dsl μην κανεις τον κοπο να το βαλεις...

2ον αν εχεις firewall μπορει να μην σε αφηνει να συνδεθεις

3ον πρεπει να εχεις μεγαλο ογκο αρχειων για να μπεις σε διαφορους server
   (50+ GB)

οταν θα ανοιξεις το dc++ πηγαινε στα settings και επελεξε sharing και ανοιξε
2 slots γιατι το ζητανε οι περισσοτεροι servers. κλειστο το παραθυρακι επελεξε
το κουμπακι πανω δεξια με τον υπολογιστη.εκει θα δεις ολους τους server...
αν δεν εχει βγαλει τιποτα πατα refresh.προσοχη δεν σου τους βγαζει παντα, αναλογα
τα κεφια του!!!!

επελεξε server που να πληρεις τους ορους που εχουν και οταν σε δεχθει κανενας
κανε add favorite hub για να μπαινεις καθε φορα αυτοματα οταν ανοιγεις το dc

βρες ελληνικους server!!!!! εχει πολυ πραμα εκει μεσα

το search ειναι απλο και ιδιο με τα αλλα προγραμματα.ψαξτο γιατι αξιζει...

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
εμένα η αποψή μου είναι ότι το dc είναι και γαμμώ τα p2p προγράμματα, απλά θέλει να κάνεις σωστό optimization για max results. Το μόνο που θεωρώ εγώ σπαστικό στο dc είναι ότι η λίστα με τα hubs δεν κάνει refresh αλλά με αυτό το site λύνεται και αυτό το πρόβλημα 
Επίσης είναι σπαστικό να σε κόβουνε όταν κατεβάζεις μεγάλα αρχεία, γιαύτο προτίνω τορρεντ για μεγάλα αρχεια και dc για μουσική.

Επισκέπτης
ρε παιδια οταν κατεβαζω τορρεντ.. μερικες φορες ανοιγω το αρχειο και δεν ξεκινα το download ενω καποιες αλλες αρχιζει.. ξερει καποιος τι μπορει να φταιει???

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
535
Πόντοι
86
ρε παιδια οταν κατεβαζω τορρεντ.. μερικες φορες ανοιγω το αρχειο και δεν ξεκινα το download ενω καποιες αλλες αρχιζει.. ξερει καποιος τι μπορει να φταιει???

Κανε το τσεκ για τις πορτες' αυτο που εχω τσεκάρει
στο screenshot κατω. 

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
535
Πόντοι
86
Ξέχασα..  αν εχεις μtorrent.

Αν δεν εχεις ..        φιλε βαλε να ησυχάσεις.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Το παλιό DC++ και StrongDC++ τα χρησιμοποιούσα σε πολλούς server και δεν κόλλαγε πουθενά...Με διαφορά οτι καλύτερο είχα ακόμη και απο torrent......Μετα απο Format ξανακατέβασα το DC++ αλλά αδύνατον να συνδεθώ στους Server που θέλω....ασε που δεν τους βρίσκει πλέον...Δεν ξέρω τι εχει γίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom