Νέα

Χαλινός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα richman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

richman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
                                  ΒΡΑΧΥΣ ΧΑΛΙΝΟΣ - ΡΗΞΗ

Ο χαλινος (κορδονακι) ονομαζεται η πτυχη η οποια συνδεει την βαλανο (κεφαλη του πεους) με το κυριο σωμα του πεους . Ενα πολυ συνηθες φαινομενο ειναι ο βραχυς χαλινος, κατασταση κατα την οποια η πτυχη η οποια αναφεραμε (κορδονακι) ειναι πολυ κοντο με αποτελεσμα η βαλανος (κεφαλη) του πεους να παρουσιαζει γωνιωδη καμψη. Ατομα τα οποια παρουσιαζουν γωνιωδη καμψη πεους κατα την στυση εχουν να αντιμετωπισουν πολυ επωδυνη κατασταση κατα την διαρκεια την σεξουαλικης πραξης  Η ρηξη ( σκισιμο) του χαλινου αποτελει πολυ οδυνηρη κατασταση η οποια συνοδευετε συνηθως απο αιμοραγικοτητα.  Προδιαθεσικοι παραγοντες της ρηξης του χαλινου του πεους αποτελουν οι τραυματικοι ( κατα την σεξουαλικη πραξη), ιδιοπαθης κτλ.
Η εξαχνωση του χαλινου με υπερπαλμικο laser διοξειδιου αποτελει θεραπεια εκλογης στην αφαιρεση του χαλινου διοτι αποφευγεται η τοποθετηση ραμματων , η αιμοραγια, ο χρονος θεραπειας και το αισθητικο αποτελεσμα.. συνεχεια βλ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.036
Πόντοι
8.235
Συναδελφε ουτε συνεννοημενοι να ημασταν / εχτες πηγα σε ουρολογο και μου ειπε οτι εχω βραχυ χαλινο / δεν ειναι τιποτα σοβαρο αλλα καλο ειναι να μην υπαρχει / μερικες φορες σπαει μονος του / το προβλημα με το χαλινο ειναι απο οτι μου ειπε και ο γιατρος εχτες αν καμια φορα το κανω με καμια που ειναι στεγνη και ζοριζεται ο πουτσος να σπασει ο χαλινος και να γεμισεις αιματα / απο οτι μου ειπε αν σπασει ο χαλινος κατα τη διαρκεια του sex και δεν προλαβεις με το δαχτυλο να πιεσεις την πληγη θα γινει χαμος με αιματα και δημιουργειται μετα πληγη / με μια απλη επεμβαση διορθωνεται / εγω θα την κανω την επεμβαση και θα σας ενημερωσω .....

Ποσταρω και φοτο του πεους μου για να δειτε / και συναδελφοι επισκεψη σε ουρολογο - μπορει να σας βρει το οτιδηποτε ( χτυπα ξυλο βεβαιως ) ......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.775
Καλη διαφημιση εκανε ο τυπος για την εταιρεια που δουλευει, με το πρωτο κιολας ποστ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Συναδελφε ουτε συνεννοημενοι να ημασταν / εχτες πηγα σε ουρολογο και μου ειπε οτι εχω βραχυ χαλινο / δεν ειναι τιποτα σοβαρο αλλα καλο ειναι να μην υπαρχει / μερικες φορες σπαει μονος του / το προβλημα με το χαλινο ειναι απο οτι μου ειπε και ο γιατρος εχτες αν καμια φορα το κανω με καμια που ειναι στεγνη και ζοριζεται ο πουτσος να σπασει ο χαλινος και να γεμισεις αιματα / απο οτι μου ειπε αν σπασει ο χαλινος κατα τη διαρκεια του sex και δεν προλαβεις με το δαχτυλο να πιεσεις την πληγη θα γινει χαμος με αιματα και δημιουργειται μετα πληγη / με μια απλη επεμβαση διορθωνεται / εγω θα την κανω την επεμβαση και θα σας ενημερωσω .....

Ποσταρω και φοτο του πεους μου για να δειτε / και συναδελφοι επισκεψη σε ουρολογο - μπορει να σας βρει το οτιδηποτε ( χτυπα ξυλο βεβαιως ) ......
παλι εκανες την παπια και της τρεχουν τα σαλια
α, να χαθεις κωλουπουργε

TheGreekOne

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αν αφαιρέσω τ χαλινό μου (πετσάκι..κλοστή κάτω απο το κεφαλακι) θα διαρκω περισσότερο στο σεξ;

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
εχει κανει κανεις επεμβαση για να κοψει τον χαλινο;

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
825
Πόντοι
86
Τιποτα δεν ειναι, απλα βρες καλο γιατρο

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Τιποτα δεν ειναι, απλα βρες καλο γιατρο
αν θες στειλε το ονομα γιατρου σε μνμ και αν μπορεις να περιγραψεις την διαδικασια, βρηκα ενα γιατρο ζηταει 300 ευρω αλλα δεν ξερω αν ειναι καλος

amorios

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Like
577
Πόντοι
80
Να πίνει ή να τον λούζει με φαντα μπλε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom