Νέα

Barbara (Zuzana)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/barbara-zuzana/]Barbara (Zuzana)[/url]

marky
Αυγούστου 24, 2007

Μόλις γύρισα από ραντεβού με Μπάρμπαρα από Ζουζάνα. Οι φωτογραφίες την κολακεύουν. Παρόλα αυτά, αρκετά φιλική, καλό γλύψιμο μπάλες και ακάποτο και αρκετά καλό σεξ. Πρώτη της φορά στην Αθήνα, κουρασμένη, την είχε πάρει ο ύπνος και την ξύπνησα, γενικά κάπως ακριβή όταν σκέφτεσαι την συνολική της εμφάνιση και την ικανοποίηση που παίρνεις. Ελπίζω να βοήθησα αυτούς που έχουν ραντεβού αύριο, γιατί κανέις δεν είχε βάλει review μέχρι τώρα.

Panagopoulos
Οκτωβρίου 17, 2007

Λοιπόν όπως υποσχέθηκα rewiew Barbara απο Zuzana.
1h/320ευρώ
Χθές απογευμα προς βραδάκι,ξενοδοχείο χωρίς κατι ιδιαίτερο,δωμάτιο απρόσωπο,χτυπάω πόρτα 3 φορές και μου ανοίγει η αδερφή του Νίλσεν(η Barbara)φορώντας αυτά που είχα παραγγείλει(φανέλα σορτσάκι Van Nistelroy,γοβα στιλέτο)εμφανισιακά τώρα.Ύψος μέτρια 1,70 με το μάτι,ολίγον αλλήθωρη(σε αποσυντονίζει κάπως),βύζο και ρωγοστάφυλο εξαίσιο αλλα απο DR 90210 σίγουρα,σώμα πολύ καλό.Βαθμολογία 8,5/10
Στο ζουμί τώρα,πάω πρώτα για μπανάκι της λέω να έρθει και αυτή για ζέσταμα αλλά αρνείται,κατάλαβα οτι πάει βάση προγράμματος  Κάνω γρήγορα το μπανάκι για να ξεκινήσει το μάτς,βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο και την βλέπω να γελάει απονήρευτα,κάνω κάποια αναγνωριστικά σούτ(γλύψιμο,Μύριζε ωραία μάλλον είχε βάλει κρεμούλα)μου κάνει καπάκι ένα ακάποτο (καλούτσικο θα έλεγα όχι deep throat)γυρνάω το ματς σε 69,ήταν υγρή (όχι λιπαντικό)έδειχνε να συμμετέχει,της είπα να με φωνάζει (Lua-Lua).1-0 σκοράρω στο 69 με αριστουργηματικό τελείωμα της φάσης στην κοιλίτσα της(στην οποία έβαλε δαχτυλάκι και δοκίμασε γέυση!!!)αποδυτήρια για μπάνακι και 2ο ημίχρονο γρήγορα γρήγορα πρίν λήξει ο αγώνας(ξεκινάμε με στριπτίζ καλό φαινεται να το γνωρίζει το άθλημα και η μαλαπέρδα μου την κοιτάει με απορία κάθομαι στην καρέκλα και έρχεται να ανέβει στον θρόνο της με ε΄χει φτιάξει και την πετάω στα τέσσερα,είμαι στα τελειώματα και την βγάζω για να της τα πετάξω στο στόμα(πάντως δεν το χει στο σαιτ)και τι κάνει η π.... όπως φεύγουν τα φλόκια για το πρόσωπο αυτή σκύβει   και της παιρνάνε απο πάνω,Ξενέρα μεγάλη αλλά απο σώμα αξιζε χαλάλι τα φράγκα.Συμμετοχή 7.5/10 και υπηρεσίες 7/10 καλό GFE μέτρια αγγλικά αλλά λέει για 24h kai παραπάνω μέρες γιατί μετράει σαν γυναίκα, λέω να την παρω για εγκαίνια Πλούταρχου.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom