Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 437K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.123
Πόντοι
746
ψωνιστηρι κανουν στο παρκο απο τιν παλγια πλευρα οπσ μπαινεισ απεναντι απ οτο lidl super market ! εχει χαμηλα φωτα κ παγκακια που αραζουν ! αν μπειτε απο εκει εκει ειναι τα αραπακια τα οποια σασ πανε για πιπουλα πισεω απ οτο κτιριο που κανουν ανακαινηση εχει ενα μερος απ οπισς που ειναι ενασ μικρο μονοπατακι που σασ πανε κ εκει γινεται η πιπουλα πισω απ οτο κτιριο ! δνε φαινεσαι ουτε απ οτο δρομο στην πατησιων ουτε στο παρκο ουτε σε αυτουσ που περνανε μεσα στο παρκο ! οποτε μην πληρωνετε ξενοδοχειο πιπουλα μπαμ μπαμ ουκα μπουκγα χυσιμο στην μαπα κδρομο γιατι ο νταβασ περιμενει απεναντι σε αμαξι στην πατησιων ! αυτεσ ολεσ συνενουνται μμπαμ μπαμ κ εχουν κ το κολοκινητο στο χερι οποτε μην μπλεκεστε με γαμησια ! απο την αλλη οτι θελει κανει ο καθενασ ! αυτα απο εμενα !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεξια πηγαινετε κ τα ραπακια ειναι εκει μεσα στα παγκακια !

Τι συντακτικό είναι αυτό ρε μεγάλε προφέσορα.
Τα ξεπάτωσες όλα.

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
749
Πόντοι
81
pio kala greeklish sta ellinika to zorizeis ligo man!!! padws panw apo 10 xronia ekei, egw stin mapa den ta eriksa pote!!! mono stin kapota me to tsimpouki...
εχω κινητο που για να τα γραψω σωστα ολα πρπεει να τα γραφω αργα κ βαριεμαι γιαυτο κ γινονται λαθη και γενικοτερα γραφω greeklish γιαυτο !
ακαποτο σε μαυρες = κοψε την πουτσα σου κ πετα την !
επισης μην κανετε ποδολαγνεια κ πατε να σας παιξει μαλακια η μαυρη με την πατουσα που εχουν ποδι νο 47 και φορανε παντοφλιτσες νο 32 το μισο ποδι εχει γινε ικιτρινο απο την κασιδα κ βρωμα μιασ κ η φτερνα σερνεται πατησιων ! κανα τσιμπουκακι να νιωσεισ στην ζουγκλα και μετα πουλο !

xristos999

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Δέχεται καμία χύσιμο στη μάπα; Επίσης ρ μάγκες λέτε για την ταρα την οποία δεν την βρίσκω ποτέ όλες τις άλλες τις έχω δει επίσης ήθελα να δοκιμάσω και αυτήν την Τρέισι αλλά δεν καταλαβαίνω ποια είναι μήπως έχει κάναν αριθμό τηλεφώνου ;

Kauliarhsg13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2024
Like
211
Πόντοι
20
Ρε μάγκες έχω πολύ καιρό να πετύχω την Νάνσυ καθόταν στο στενό δίπλα από το λιντλ έχετε καμία πληροφορία αν τυχαίνει εγώ να μην την πετυχαίνω η κάτι άλλο να γίνεται

kosdul13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Ρε μάγκες έχω πολύ καιρό να πετύχω την Νάνσυ καθόταν στο στενό δίπλα από το λιντλ έχετε καμία πληροφορία αν τυχαίνει εγώ να μην την πετυχαίνω η κάτι άλλο να γίνεται
thn eida proxtes ...ekei kata tis 12... alla exw kairo na tin parw ..aplws pernousa kai eipa geia..

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.123
Πόντοι
746
Πρίν απο λίγο επική τσιμπουκομάχη εναντίον της μαύρης γαζέλας Μπέλας που με έκανε να βελάξω με μεγάλα τσιμππυκοχείλια της.
Εύγε και πάλι.
Το πρώτο τσιμπούκι για το καλοκαίρι επι της γαζελογειτονιάς έγινε με απόλυτη μαεστρία.
Καλή εβδομάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom