sintrimmi7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2006
- Like
- 568
- Πόντοι
- 81
πολυ σπαμ ρε παιδια και αμφιβολου ποιοτητας σελιδες πεταγονται συνεχεια τι εγινε ανοιγουν 2 παραθυρα καθε φορα
ναι το έχω και εγώ και γράφω και με κόβει και βλαστιμαω στο κινητοπολυ σπαμ ρε παιδια και αμφιβολου ποιοτητας σελιδες πεταγονται συνεχεια τι εγινε ανοιγουν 2 παραθυρα καθε φορα
ναι το έχω και εγώ και γράφω και με κόβει και βλαστιμαω στο κινητοπολυ σπαμ ρε παιδια και αμφιβολου ποιοτητας σελιδες πεταγονται συνεχεια τι εγινε ανοιγουν 2 παραθυρα καθε φορα
και σε υπολογιστη τα ιδια και χειροτεραναι το έχω και εγώ και γράφω και με κόβει και βλαστιμαω στο κινητο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι το έχω και εγώ και γράφω και με κόβει και βλαστιμαω στο κινητο
Ένα μαγικό extension που λέγεται uBlock Origin, το γνωρίζετε; Μπορεί να μπει και σε desktop και σε android browser.και σε υπολογιστη τα ιδια και χειροτερα
μεχρι πριν λιγες μερες δεν υπηρχε προβλημα κατι αλλαξε, επισης εχω ηδη εγκατεστημενο κατι αντιστοιχο.Ένα μαγικό extension που λέγεται uBlock Origin, το γνωρίζετε; Μπορεί να μπει και σε desktop και σε android browser.
Έχει γαμηθεί εδώ και δύο μέρεςπολυ σπαμ ρε παιδια και αμφιβολου ποιοτητας σελιδες πεταγονται συνεχεια τι εγινε ανοιγουν 2 παραθυρα καθε φορα
Με το ublock origin απλά μπλοκάρει τις σελίδες και καμία φορά ανοίγει αυτή που είσαι σε νέα, βελτίωση σίγουρα. ΠΡΕΠΕΙ να έχεις αυτό συγκεκριμένα που είναι το καλύτερο και όχι άλλο ad blocker, στο firefox είναι ublock origin σκέτο και δεν χρειάζεται ρύθμιση ενώ σε chrome ublock origin lite που πρέπει στις ρυθμίσεις να είναι στο φουλμεχρι πριν λιγες μερες δεν υπηρχε προβλημα κατι αλλαξε, επισης εχω ηδη εγκατεστημενο κατι αντιστοιχο.
Το πλήρες uBlock Origin είναι καλύτερο από το Lite γιατί μπορείς να προχωρήσεις σε δυναμικές παραμετροποιήσεις, πχ. να γδυσεις τις σελίδες και από διαφημιστικά banners που εμφανίζονται δεξιά και αριστερά cosmetic filtering κλπ. Εγώ πχ. φορτώνω μόνο τη περιοχή του chat με το νήμα και τίποτε άλλο. Superfast και αστραπιαία ταχύτητα.Με το ublock origin απλά μπλοκάρει τις σελίδες και καμία φορά ανοίγει αυτή που είσαι σε νέα, βελτίωση σίγουρα. ΠΡΕΠΕΙ να έχεις αυτό συγκεκριμένα που είναι το καλύτερο και όχι άλλο ad blocker, στο firefox είναι ublock origin σκέτο και δεν χρειάζεται ρύθμιση ενώ σε chrome ublock origin lite που πρέπει στις ρυθμίσεις να είναι στο φουλ
![]()
uBlock Origin – Get this Extension for Firefox (en-US)
Download uBlock Origin for Firefox. Finally, an efficient wide-spectrum content blocker. Easy on CPU and memory.addons.mozilla.org
![]()
uBlock Origin Lite - Chrome Web Store
An efficient content blocker. Blocks ads, trackers, miners, and more immediately upon installation.chromewebstore.google.com