Νέα

Αποχώρηση master frap-adar!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ξυπνωντας το πρωι και ντυνόμενος(τί ειπα ο φραπεδολαγνος παλι!),πηγα να φτιαξω τον πρωινο καθημερινο φραπε μου στην κιζιν( :cheesy:) μου και εκει που χτυπαγα το ωραιο και καινουριο σεικερ που μου εκανε δωρο η μπιανκα για την γιορτη μου(σοβαρα μιλαω οπως παντα... :2funny:) για να πιω κατιτις απο φραπε και να ανοιξουν τα ματακια μου,ανοιγω το κινητο και τί βλεπω?μυνημα του ευλογησον οτι μου εκανε πλακα και απλα του ειχε κοπει το ιντερνετ λογω τεχνικου προβληματος....μόλις αναγνωσα το μυνημα απο την τσαντιλα,μου εφυγε το σεικερ απο το χερι,επεσε κατω και εσπασε ενα μερος του.....ετσι λοιπον δεν υπαρχει λογος να υπαρχω αφου το αγαπημενο μου σεικερ εσπασε....το δωρακι που μου εκανε η μπιανκα εξαιτιας του καραγκιοζη...ευλογησον..αντε γεια καραγκιοζη! :rockon: :rockon:

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξυπνωντας το πρωι και ντυνόμενος(τί ειπα ο φραπεδολαγνος παλι!),πηγα να φτιαξω τον πρωινο καθημερινο φραπε μου στην κιζιν( :cheesy:) μου και εκει που χτυπαγα το ωραιο και καινουριο σεικερ που μου εκανε δωρο η μπιανκα για την γιορτη μου(σοβαρα μιλαω οπως παντα... :2funny:) για να πιω κατιτις απο φραπε και να ανοιξουν τα ματακια μου,ανοιγω το κινητο και τί βλεπω?μυνημα του ευλογησον οτι μου εκανε πλακα και απλα του ειχε κοπει το ιντερνετ λογω τεχνικου προβληματος....μόλις αναγνωσα το μυνημα απο την τσαντιλα,μου εφυγε το σεικερ απο το χερι,επεσε κατω και εσπασε ενα μερος του.....ετσι λοιπον δεν υπαρχει λογος να υπαρχω αφου το αγαπημενο μου σεικερ εσπασε....το δωρακι που μου εκανε η μπιανκα εξαιτιας του καραγκιοζη...ευλογησον..αντε γεια καραγκιοζη! :rockon: :rockon:

εσύ δεν πρέπει να την παλεύεις καθόλου!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
τι νουμερο εισαι εσυ ???? ο-ε-ο ????

14ψήφιο σε κοβω..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και επειδη αυτος εινα καραγκιοζης, εσυ αποχωρεις ?

Τωρα πλακα μου κανεις αδελφε ???????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Και επειδη αυτος εινα καραγκιοζης, εσυ αποχωρεις ?

Τωρα πλακα μου κανεις αδελφε ???????
οχι !!!!!!!!

ΔΕΝ σου κανει πλακα !!

βαρεθηκε να μιλαει με καραγκιοζηδες και την κανει..  :o :o

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
το έχεις κάψει τελείως φίλε.δεν ξέρω οι φραπέδες αν φταίνε αλλά σίγουρα δεν πρέπει να είσαι καλά.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μπορουν οι φιλτατοι Vasos και Georgepapa, να μου δωσουν να καταλαβω τι ακριβως εγινε ??

Σορρυ βρε μαγκες αλλα μολις ξυπνησα και δεν καταλαβαινω..

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το έχεις κάψει τελείως φίλε.δεν ξέρω οι φραπέδες αν φταίνε αλλά σίγουρα δεν πρέπει να είσαι καλά.

δυστυχως δεν ειμαι καθολου καλα,να πατε ολοι απο εκει που ηρθατε......

η τελευταια λεξη μου στο σαιτ αυτο ειναι η εξης...."αστα λα βιστα baby gold!"  :rockon:
:rockon: :rockon: οπως ελεγε και ο σβαρτζενεγκερ! :2funny: :2funny:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
8
Πόντοι
1.230
Φίλε Vasos πολλά θέματα με αναχωρήσεις επιστροφές και μας έχεις μπερδέψει. :idiot:
Πές μας που ρουφάν το φραπεδάκι
χωρίς να σπάει το καλαμάκι
εκει νομίζω είσαι κορυφή!

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
6
αν νομιζετε οτι κανατε αστειο με την αποχωρηση,μαλλον εχετε να μαθετε πολλα για χιουμορ!ελεος!!!! :huh: :huh: :huh:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
81.793
Πόντοι
12.056
Kαλο ταξιδι αειμνηστε..
Να ειναι ντεκαφεινε ο φραπες που θα πινεις εκει ψηλα.. :rockon: :rockon: :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τι εγινε το νεο ετος εφερε την μοδα της αποχωρησης?ο καθενας φαυγει και ξαναερχετε σε λιγο? ε καλα τοτε φευγω και γω. τα λεμε σε καμια ωριτσα που θα το μετανιωσω

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρεεεε......που να παω αλλου?εδω θα μεινω παρτε το χαμπαρι....ειστε η οικογενεια μου!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εσεις,ο καφες με πολυ ζαχαρη,το χαρτι της εισοδου στα ιδρυματα και το λαδι και ο μυρος απο τα πολιτιστικα ινστιτουτα θα με οδηγουν 4ever!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom