serialkiller
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειμαι το πρωην μελος freddie krueger και μπαινω με αλλο Nick και απο internet cafe προκειμενου να αναφερθω στο χωρις λογο κατ εμε μπαναρισμα μου,επειδη ΑΠΛΑ και ΜΟΝΟ στη θεση του username εγραψα το nick stavros51 και κατοπιν πατησα την επιλογη 'αποστολη νκωδικου ενεργοποιησης'...η επιλογη του nick ηταν ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΑΙΑ και ο μονος λογος που το εκανα ηταν για να πειραματιστω(να μαλακιστω βασικα)στο τι θα γινει αν πατησεις ενα αλλο νικ και αποστολη κωδικου ενεργοποιησης....φανταζομαι οτι δεν τιθεται θεμα χακινγκ αφου ο κωδικος αποστελλεται ουτω ςη αλλως σε αλλο μειλ απο το δικο μου...ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΝΤ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣΠΑΠΑ....Τι ηταν ΤΟΣΟ ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΗΨΗΜΟ?Τελος παντων αν κρινετε οτι πρεπει να μπαναριστω γι αυτο το λογο,οκ...διαγραψτε μου και το λογαριασμο αν θα ειναι επ απειρον...νΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ(ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΡΑΜ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛ)Αντιο Whitey,JASONBECKERβυζολαγνε,Dimitrie 1000,Ryu,BiteIamfRESH,Katerina 69,erinal και λοιπα παιδια.... :'( :'( Τελος αντιο Σταυρακα ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 'ΠΑΙΞΙΜO΄' με το νικ σου....