Νέα

Από εμένα για σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serialkiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

serialkiller

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι το πρωην μελος freddie krueger και μπαινω με αλλο Nick και απο internet cafe προκειμενου να αναφερθω στο χωρις λογο κατ εμε μπαναρισμα μου,επειδη ΑΠΛΑ και ΜΟΝΟ στη θεση του username εγραψα το nick stavros51 και κατοπιν πατησα την επιλογη 'αποστολη νκωδικου ενεργοποιησης'...η επιλογη του nick ηταν ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΑΙΑ και ο μονος λογος που το εκανα ηταν για να πειραματιστω(να μαλακιστω βασικα)στο τι θα γινει αν πατησεις ενα αλλο νικ και αποστολη κωδικου ενεργοποιησης....φανταζομαι οτι δεν τιθεται θεμα χακινγκ αφου ο κωδικος αποστελλεται ουτω ςη αλλως σε αλλο μειλ απο το δικο μου...ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΝΤ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣΠΑΠΑ....Τι ηταν ΤΟΣΟ ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΗΨΗΜΟ?Τελος παντων αν κρινετε οτι πρεπει να μπαναριστω γι αυτο το λογο,οκ...διαγραψτε μου και το λογαριασμο αν θα ειναι επ απειρον...νΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ(ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΡΑΜ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛ)Αντιο Whitey,JASONBECKERβυζολαγνε,Dimitrie 1000,Ryu,BiteIamfRESH,Katerina 69,erinal και λοιπα παιδια.... :'( :'(  Τελος αντιο Σταυρακα ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 'ΠΑΙΞΙΜO΄' με το νικ σου....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
1. Υποθέτω πως οι μοντς είναι αρκετά συζητήσιμοι ώστε να αντιλαμβάνονται κάτι όταν κάνουνε λάθος. Και νομίζω πψς τωρα έχουν κάνει λάθος.
2. Αν επιλέξεις να μην ξαναμπείς δικαίωμά σου φυσικά. Οφείλω να ομολογήσω πως τα ποσταρίσματά σου τα διάβαζα πολύ ευχάριστα και είχαν πάντα χρήσιμες πληροφορίες. Οπότε, από αυτή την άποψη, θα μας λείψεις.
3. Στη θέση σου θα προσπαθούσα να στείλω και ένα προσωπικό μήνυμα στους μοντς, εξηγώντας. Μην ξεχνάς πως είναι άνθρωποι και δεν μπορεί να ξέρουν πότε κάποιος κάνει τεστ και πότε αήθεια θέλει να κάνει κάτι για να βλάψει.

Αυτά...φιλικά..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
28
Πόντοι
66
1. Υποθέτω πως οι μοντς είναι αρκετά συζητήσιμοι ώστε να αντιλαμβάνονται κάτι όταν κάνουνε λάθος. Και νομίζω πψς τωρα έχουν κάνει λάθος.
2. Αν επιλέξεις να μην ξαναμπείς δικαίωμά σου φυσικά. Οφείλω να ομολογήσω πως τα ποσταρίσματά σου τα διάβαζα πολύ ευχάριστα και είχαν πάντα χρήσιμες πληροφορίες. Οπότε, από αυτή την άποψη, θα μας λείψεις.
3. Στη θέση σου θα προσπαθούσα να στείλω και ένα προσωπικό μήνυμα στους μοντς, εξηγώντας. Μην ξεχνάς πως είναι άνθρωποι και δεν μπορεί να ξέρουν πότε κάποιος κάνει τεστ και πότε αήθεια θέλει να κάνει κάτι για να βλάψει.

Αυτά...φιλικά..
σωστος!!
;) :thumbsup:

OP
OP
S

serialkiller

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Aυτα παιδια πειτε τα στο giorgospapa που με πεταξε κλωτσιδον σχεδον απο το σαιτ...ουτε που δεχτηκε να ακουσει την εκδοχη μου....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
Θάνο, εσύ να μου γνωρίσεις αυτή που έχεις στο άβαταρ. Όταν ξαναρθω να μου την έχεις ζεστάνει και να είναι έτοιμη ....χαχαχα
Κρούγκερ...όλοι κάνουν λάθη. Δεν έχουν δείξει κακόπιστοι οι μοντς. ...
Έτσι νομίζω.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
20
Τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους..
Ελπιζω να γινουν ολα οπως πριν..
Κριμα ειναι...
Αγαπητοι μοντς...αν θελετε να τον τιμωρησετε...δωστε τον σε μενα..
Θα τον βαζω καθε πρωι να καθαριζει το τσατ..γιατι απο βραδυς..το κανουνε χαλια..
Δεν μπορω αλλο εγω πια...πονεσε η μεση μου..!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.782
Πόντοι
42.697
θα το κοιτάξουν οι αντμινς το θέμα σου και πιστευω θα ληθει η περεξήγηση

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Να ευχαριστησω administrators και μοντς που εισακουσθην! :cheesy: Και να ξαναζητησω συγνωμη στο Σταυρο51!!...Φιλε ελπιζω να με  συγχωρεις και κυριως να μην μου ζητησεις....πουρμπουαρ :2funny: Ειμαι χαρουμενος που ειμαι και παλι κοντα σας!! :dancing: Και που θα συμμετεχω ξανα κι εγω στο μπουρδελο-τζερτζελε!!!

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
22
Πόντοι
5.775
καλώς τον πάλι
άντε και τώρα λίγο πιο προσεκτικός

Επισκέπτης
Να ευχαριστησω administrators και μοντς που εισακουσθην! :cheesy: Και να ξαναζητησω συγνωμη στο Σταυρο51!!...Φιλε ελπιζω να με  συγχωρεις και κυριως να μην μου ζητησεις....πουρμπουαρ :2funny: Ειμαι χαρουμενος που ειμαι και παλι κοντα σας!! :dancing: Και που θα συμμετεχω ξανα κι εγω στο μπουρδελο-τζερτζελε!!!
αντε λυθηκε η παρεξηγηση

Επισκέπτης
τωρα κανονικα πρεπει να μετονομασεις το θρεντ σε ''φρεντι κρουγκερ,η επιστροφη'' :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φρεντυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ   !!!

Βρήκες κι εσύ μοντ , να ζηλέψεις ...  :idiot:  Έλεος !

Χάθηκε να πατήσεις giorgospapa :huh:
Ορίστε ... ζήλεψε τώρα ο Σεβασμιώτατος ... και καλά σε έκανε !

Να μάθεις ... :2funny:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Μην ακουω μαλακιες οτι καποιος πηγε να σαμποταρει τον Φρεντακο
γιατι θα ξεκωλιαστει το site πατοκορφα. Αντε μπραβο, 10 σωστα ατομα υπαρχουν εδω μεσα και τα γαματε ρε?
Αλλα τι καθομαι και λεω τωρα, ο αλληλοσπαραγμος και η αλληλοφαγωμαρα ειναι δομικο στοιχειο της υπαρξης του ελληνα απο τις αρχες της ιστοριας του. η ελλαδα εχει <<φαει>> με τον ενα η τον αλλο τροπο τους μισους και εθνικους ευεργετες της,τι να λεμε...

Κατω τα χερια  απο Φρεντυ, μπασταρδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom