Νέα

Αντισύλληψη και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
8
Πόντοι
1.230
Από τον www.e-tipos.com/newsitem?id=23951]Ελέυθερο τύπο [/url] διάβασα χθες το παρακάτω άρθρο:
Τετάρτη, 30.01.08
Ούτε τα αντισυλληπτικά χάπια αλλά ούτε και τα προφυλακτικά είναι απολύτως ασφαλή αφού, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα ένα εντυπωσιακό ποσοστό γυναικών της Αυστραλίας που έχουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες νόμιζαν πως δεν διέτρεχαν τέτοιο κίνδυνο.
Σύμφωνα με μελέτη του οργανισμού Marie Stopes International, που ασχολείται με θέματα που σχετίζονται με το σεξ και την υγεία, το 43% των γυναικών που είχαν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες έπαιρναν αντισυλληπτικό χάπι, το 22% έκανε χρήση προφυλακτικού και ένα ποσοστό 21% χρησιμοποιούσε άλλη αντισυλληπτική μέθοδο.
"Τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι επιβάλλεται να αυξηθούν οι τρόποι και οι μέθοδοι αντισύλληψης μέσα από νέα ερευνητικά προγράμματα, παράλληλα με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση" δήλωσε η επικεφαλής του οργανισμού Τζιλ Μίκελσον.
"Όσον αφορά το χάπι", συνέχισε η ίδια, "θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι αποτελεσματικό αν μια γυναίκα λαμβάνει αντιβίωση, κάνει εμετό ή έχει διάρροια. Αυτό πολλές γυναίκες δεν το γνωρίζουν".
Για να γίνει η έρευνα μελετήθηκαν 2.041 γυναίκες από τις οποίες οι 1033 δήλωσαν ότι είχαν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Το 10% των γυναικών δήλωσε ότι δεν αισθάνθηκε άνετα να ζητήσει από το σύντροφο να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό και το 33% ανέφερε ότι δεν χρησιμοποιούσε καμιά μέθοδο αντισύλληψης όταν έμεινε έγκυος γιατί δεν σκόπευε, ούτε περίμενε να κάνει σεξ.
[size=11pt]Διαβάζοντας το τμήμα που έχω τονίσει με bold σκέφτηκα ότι κατά την διάρκεια της περιόδου πολλοί συναθλητές ζητούμε από τις παρταινέρ μας την άλλη δίοδο (ακολουθώντας το γνωστο τραγούδι "τι και αν έχω περίοδο, έχω και άλλη δίοδο") αν το παρακάνουμε και αυτό προκαλέσει διάρροια υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει έγκυος αφού το αντισυλληπτικό δεν λειτουργεί.
Το αυτό μπορεί να συμβεί αν προηγηθεί ... προφορική εξέταση πιεστική μέχρι εμετου.
Τέλος αυτό που δεν κατάλαβα είναι το ότι 1 στις 3 έμεινε έγκυος διότι δεν περίμενε ότι θα έκανε σεξ. Θα ήθελα τα σχόλιά σας[/size].

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
8
Πόντοι
1.230
Δηλαδή ρε μόρτες δεν σας κάνει εντύπωση το θέμα και δεν το σχολιάζετς;
Εδώ λέει ότι οι μισες γυναίκες από αυτές που ρωτήθηκαν είχαν ενεπιθυμητη εγκυμοσύνη.Από αυτές η 1 στις 3 έκανε σεξ και δεν προφυλαχτηκε γιατί δεν το περίμενε. Αυτό σημαίνει 1 στις 6 είναι η πιθανότητα να την πέσεις σε κάποια που είναι αδιάφορη και να σου κάτσει;
Κάνω λάθος; Μήπως πρέπει να ετοιμαζόμαστε για sextrip στην Αυστραλία;

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε το σπυραλ ειναι το καλυτερο. το χρησιμοποιει η γυναικα εδω και δεκα χρονια και δεν μας εχει συμβει κανενα κακο.
εχει ποσοστα επιτυχίας 97%

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
8
Πόντοι
1.230
Φίλε το σπυραλ ειναι το καλυτερο. το χρησιμοποιεί η γυναικα εδω και δεκα χρονια και δεν μας εχει συμβει κανενα κακο.
εχει ποσοστα επιτυχίας 97%
Δηλαδή φίλε με αίσθηση του χιούμορ θα μου επιτρεψεις να κάνω αυθαίρετους υπολογισμούς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλοτρια:
Δέκα χρόνια επί 4 φορές το μήνα περίπου 480 φορές με ποσοστό επιτυχίας 97% σημαίνει 14 εγκυμοσύνες όπου πρέπει να αφαιρεθούν 14*10=140 μηνες άτοπο
Έστω 4 παιδιά χωρίς δίδυμα άρα  4*10=40 μήνες αρα από τα 10 χρονια έχω υπόλοιπο 80 μήνες με μία φορά την εβδομάδα περίπου 350 φορές με 97% επιτυχία βγαίνουν 11 εγκυμοσύνες άτοπο εκτός αν φανταστούμε 7 αποβολές και αμβλώσεις που το θεωρώ απίθανο
Τέλος πάντων πόσα παιδιά έχεις;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδή φίλε με αίσθηση του χιούμορ θα μου επιτρεψεις να κάνω αυθαίρετους υπολογισμούς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλοτρια:
Δέκα χρόνια επί 4 φορές το μήνα περίπου 480 φορές με ποσοστό επιτυχίας 97% σημαίνει 14 εγκυμοσύνες όπου πρέπει να αφαιρεθούν 14*10=140 μηνες άτοπο
Έστω 4 παιδιά χωρίς δίδυμα άρα  4*10=40 μήνες αρα από τα 10 χρονια έχω υπόλοιπο 80 μήνες με μία φορά την εβδομάδα περίπου 350 φορές με 97% επιτυχία βγαίνουν 11 εγκυμοσύνες άτοπο εκτός αν φανταστούμε 7 αποβολές και αμβλώσεις που το θεωρώ απίθανο
δεν  :knockinb: που δεν :knockinb:,δεν πας για κανα www.freesmileys.org] [/url]

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Πολυ καλός στα μαθηματικα.
Εχω τρία παιδια.
Απλα για μενα είναι το καλύτερο.
Α και ξέχασα έχω και μια εγγονη 1,5 χρονων

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Οταν εννοω επιτυχια εννοω οτι δεν μενει εγκυος κατα 97%

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like