Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αρκεί να έχεις το πάσο μαζί σου,το δείχνεις και πηδάς τζάμπα..Είμαι νέος στο σαιτ αλλά και γενικά
Φοιτητικά πακέτα υπαρχουν;![]()
Και happy hour υπάρχει.Είμαι νέος στο σαιτ αλλά και γενικά
Φοιτητικά πακέτα υπαρχουν;![]()
Καλησπερα και καλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και πολλα χαμογελα...
Αυτή είναι φωτογραφία!!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια...
Και πολλα χαμογελα...
Η καλύτερη μακράν...........................Καλησπερα και καλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια...
Και πολλα χαμογελα...
Την Άννα την είχα πάρει τον Μάιο. Ακόμα θυμάμαι το σοκ όταν αντίκρισα από κοντά τις μυθικές βυζάρες της και όταν ένιωσα να μου τον εξαφανίζει στο στόμα της. Όταν ξανακατέβω αθήνα θα προσπαθήσω να τη ξανα πάρω.Καλησπερα και καλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια...
Και πολλα χαμογελα...
τι καύλα που είσαι!!Καλο απογευμα με υγεια και σας ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σας..με συγκινειται πολυ.....
Πραγματικά ουαου!!!Καλο απογευμα με υγεια και σας ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σας..με συγκινειται πολυ.....
Πάρα πολύ ωραία φωτό...Καλο απογευμα με υγεια και σας ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σας..με συγκινειται πολυ.....
Έκανες σεξ και μετά ήθελες να σου δώσει τα χρήματα πίσω;Επρεπε αμεσα να επιστρεψεις τα χρηματα και τελειωνει εδω,ουδεποτε σε προσεβαλλα..αντιθετως εσυ με προσεβαλλες στο δωματιο.
τι ακριβως να ζηλευει?Οχι τιποτα...ισως να ζηλευει κιολας...και να βγάζει τετοιο χρακτηρα απεναντι μου.
Τελος παντων εγω την εμπειρια μου την εγραψα...δε θα ηθελα ξανα να συνευρεθω μαζι της ποτέ...κλαιω τα νομιμα χρηματα μου.
Ζηλευει την ζωή (την δικη μου ισως ) και της την δινει στα νευρα το οτι ποτέ δεν καταφερε να εχει στα μετρα της μια ζωη οπως την σκεφτηκετι ακριβως να ζηλευει?
Φυσικα και επρεπεΈκανες σεξ και μετά ήθελες να σου δώσει τα χρήματα πίσω;
Από ποιόν πλανήτη μας ηρθες;
με τον bigdaddys ξαδελφια ειστεΖηλευει την ζωή (την δικη μου ισως ) και της την δινει στα νευρα το οτι ποτέ δεν καταφερε να εχει στα μετρα της μια ζωη οπως την σκεφτηκε
αυτο μου εβγαλε εμενα στο ραντεβου(στα τελευταια ραντεβου)
ενα παση περιπτωση τα πραγματα εγιναν οπως τα περιγραφω παραπανω
δεν εχω σκοπό να πεταξω αλλα χρηματα στον κάλαθο των αχρηστων ας μπει μια τελεια οριστικα και αμετακλητα.
Φυσικα και επρεπε
Καθως με εβρισε και με κοροιδευε εν ωρα ραντεβου