Ειδεσ που καταλαβα με την πρωτη ευκαιρια θα αναιβασω και κριτικηχαχαχαχ.....σωστός !!! τις έχω τιμήσει και τις 2 δεόντως !!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ειδεσ που καταλαβα με την πρωτη ευκαιρια θα αναιβασω και κριτικηχαχαχαχ.....σωστός !!! τις έχω τιμήσει και τις 2 δεόντως !!!
Και απολυτη καυλα θα ηταν εδεινε και η αννα κωλο και ετσι οπως ειναι στιμενες να καρφωνεις μια τον ενα κωλο και μια τον αλλο εναλαξΕιδεσ που καταλαβα με την πρωτη ευκαιρια θα αναιβασω και κριτικη
δυνατα γαμησια φίλε και οι δυοΚαι απολυτη καυλα θα ηταν εδεινε και η αννα κωλο και ετσι οπως ειναι στιμενες να καρφωνεις μια τον ενα κωλο και μια τον αλλο εναλαξ
Αυτό θα ήταν το ιδανικό φίλε ......Και απολυτη καυλα θα ηταν εδεινε και η αννα κωλο και ετσι οπως ειναι στιμενες να καρφωνεις μια τον ενα κωλο και μια τον αλλο εναλαξ
Ακριβως αυτο θα ηταν το ονειρο του καθε κωλομπαραΑυτό θα ήταν το ιδανικό φίλε ......
Το μόνο μειών τις άμυνας είναι ότι δεν κάνει κωλογαμησιΑκριβως αυτο θα ηταν το ονειρο του καθε κωλομπαρα
Για τρελό σκισιμο..Καλησπερα και καλο μηνα με υγεια ειρηνη και ανθρωπια...
Παραδεισος...ευγεΑπο τα αστερια μου πιπινακι και ιολη
χρονια πολλα κουκλαρα μου!!καλη σαρακοστη με υγεια σου ευχομαι!!Χρονια πολλα και καλη Σαρακοστη ....
Με τέτοιο κώλο στο πιάτο λέω να μην νηστέψωΧρονια πολλα και καλη Σαρακοστη ....
καυλαΚαλησπερα και καλο μηνα με υγεια ειρηνη και ανθρωπια...
με τετοιο στησιμο αντε μετα να αρχισει κανεις Νηστεια...Χρονια πολλα και καλη Σαρακοστη ....

Η υγεία θα πάει περίπατο με σέναΚαλησπερα και καλο σαββατοκυρια με υγεια και ευτυχια....