You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αμμόχωστος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cyprusxlc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σίστο άν υπάρχει ή καμμιά βίλα ?Στην επαρχεία Αμμοχωστου υπάρχει τίποτα? Παραλίμνι-Αγία Ναπα και γύρω χωριά.
Στην επαρχεία Αμμοχωστου υπάρχει τίποτα? Παραλίμνι-Αγία Ναπα και γύρω χωριά.
μενεις κοντά στην Αγία Νάπα όπου βρέχει μουνί και ρωτάς που θα βρεις μουνι; σε λάθος forum μπήκες.
Στην επαρχεία Αμμοχωστου υπάρχει τίποτα? Παραλίμνι-Αγία Ναπα και γύρω χωριά.
Δεν ξερω.
Σίστο άν υπάρχει ή καμμιά βίλα ?
Σhίστο
μενεις κοντά στην Αγία Νάπα όπου βρέχει μουνί και ρωτάς που θα βρεις μουνι; σε λάθος forum μπήκες.
Η Αγία Νάπα την χειμερινή περίοδο είναι νεκρή
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ σε για την διόρθωση κουμπάρε αλλά από τους καλαμαράδες περιμένεις να σου πούνε τι παίζεται στην επαρχία ( καί όχι επαρχεία )Αμμοχώστου ?Σhίστο
Η Αγία Νάπα την χειμερινή περίοδο είναι νεκρή
καλησπέρα
ξέρει κανείς από εσάς που συχνάζουν οι ασιάτισσες στην περιοχή του Παραλιμνίου? Πηγαίνω τακτικά εκεί για διήμερα και θέλω να δω αν μπορώ να βγάλω κάτι.
είχα μια βιετναμέζα παλαιά, ερχότανε και καθάριζε το σπίτι, κάναμε και τα δικά μας αλλά τώρα έφυγε.
αν κάποιος ξέρει που συχνάζουν τις Κυριακές αλλά και γενικότερα αν παίζει κάτι pm παρακαλώ.
για αντάλλαγμα θα δώσω τηλέφωνά (εάν καταφέρω να πάρω)
ξέρει κανείς από εσάς που συχνάζουν οι ασιάτισσες στην περιοχή του Παραλιμνίου? Πηγαίνω τακτικά εκεί για διήμερα και θέλω να δω αν μπορώ να βγάλω κάτι.
είχα μια βιετναμέζα παλαιά, ερχότανε και καθάριζε το σπίτι, κάναμε και τα δικά μας αλλά τώρα έφυγε.
αν κάποιος ξέρει που συχνάζουν τις Κυριακές αλλά και γενικότερα αν παίζει κάτι pm παρακαλώ.
για αντάλλαγμα θα δώσω τηλέφωνά (εάν καταφέρω να πάρω)
vickgeo1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω τί παίζει,αλλά ακούω διάφορα, ότι ρωτάς γέρους που έχουν και στις δείνουν, αλλά τίποτα βάσιμο. Αυτό που μπορώ να πω, κατέβα στην τουριστική περίοδο Αγία Νάπα και θα βρεις πολλές, απο 18 μέχρι 50, σοβαρές τσουλίτσες μεθυσμένες και και πολύ εντάξει γυναίκες, έτυχε να φλερτάρω με Ρωσσίδα καμιά 40αριά και ο άντρας της ήταν πολύ μεθυσμένος να το καταλάβει, μια καμμιά 20αριά μου είπε ότι αγόρασε 6άδα μπύρες και θέλει παρέα να τις πιει, και το πιο πρόσφατο πριν καμμιά βδομάδα,μια μεθυσμένη, καθόντας στην άκρη του δρόμου με ανοιχτά τα πόδια κι έκανε ωτοστόπ.
K.maturelover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γειά σας βλέπω πως στην επαρχία μας υπάρχει πολύ ησυχία εάν κανείς μερακλής ξέρει κάτι ας μας διαφωτισει να μην τρέχουμε σε όλο το νησί.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Φίλε μου ψάχνω τζαι γω αν μπορείς βοηθα λίγο την κατάστασηΟποίος ξέρει κατι για αμμοχωστο ας στείλει ένα μήνυμα να ανταλαξουμε πληροφορίες!
Γνωρίζεις τίποτα φίλε ψάχνω και εγώΣτην επαρχεία Αμμοχωστου υπάρχει τίποτα? Παραλίμνι-Αγία Ναπα και γύρω χωριά.
Βρήκαμε τίποτα;εχεις καποιος καποια πληροφορια αν υπαρχει κατι διαθεσιμο στην περιοχη γιατι ενδιαφερομαι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις