Εχω να δηλώσω τα εξής.
1) Είχα θρανίο ίδιο με τη μούρη του στο γυμνάσιο, οπότε όταν τον βλέπω νιώθω ένα μιξ νοσταλγίας με γέλιο.
2) Εβαλε το trap στο τράππερ.
4) Εχω κλάσει στο γέλιο που κάποιος ήδη πήγε και του άλλαξε τα pronouns στο wiki.
Πωωωω ρε φίλε. Έτσι όπως το έγραψες. Νοσταλγία και κλάσιμο στο γέλιο....
Εχω να δηλώσω τα εξής.
1) Είχα θρανίο ίδιο με τη μούρη του στο γυμνάσιο, οπότε όταν τον βλέπω νιώθω ένα μιξ νοσταλγίας με γέλιο.
...
Δεν ακούγεται καθόλου άσχημη ιδέα, είσαι τράππερ+άρπα ενα τρανζισιον.....
Με τα μαλακισμένα που τους ακούνε τι θα κάνουμε???
και ταπερ μη σου πω.. αλλωστε ειχαμε κορυφαια εταιρια κατασκευης ταπερ στην Ελλαδαδηλαδη τωρα ειναι τρανσπερ ?
Το bou.επιβεβαιωνει για πολλοστή φορά ότι είναι ένα από τα τελευταία κάστρα του σύγχρονου άνδρα που αντέχει εισετι.![]()
Εχω να δηλώσω τα εξής.
2) Εβαλε το trap στο τράππερ.
3) Στηρίζω απόλυτα την αποφασή του στο σημείο να θέλω να το προωθήσουμε σαν ιδέα να εμπνευστούν το ίδιο κι οι εγχώριοι τράπερς. Δε θυμάμαι πως τους λένε, συγκρατώ με δυσκολία αλβανικά ονόματα.
4) Εχω κλάσει στο γέλιο που κάποιος ήδη πήγε και του άλλαξε τα pronouns στο wiki.
Το πρόβλημα είναι οι"γονείς" τους...Δεν ακούγεται καθόλου άσχημη ιδέα, είσαι τράππερ+άρπα ενα τρανζισιον.....
Με τα μαλακισμένα που τους ακούνε τι θα κάνουμε???