Νέα

Αλκέτας Παναγούλιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 639
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
886
Πόντοι
96
Όριστε ο άνθρωπος που ξέρει απο μπάλα.Τι σας ζητάω?Σουτάρετε και ας έχει παίκτες γιατι έτσι μπαίνει το γκολ  :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
205
Πόντοι
866
Όριστε ο άνθρωπος που ξέρει απο μπάλα.Τι σας ζητάω?Σουτάρετε και ας έχει παίκτες  :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

γεια σου ελλαδα
μορφη ο αλκετας

Επισκέπτης
Ήμουν εκεί και μόνο που το έζησα ειδικά αυτή την εποχή που ποδοσφαιρικά ήμασταν πάτος (όχι ότι τώρα δεν ήμαστε) το μόνο που έχω να πω για τον Αλκέτα είναι respect.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.906
Πόντοι
216
μαγκες μπραβο για το βιντεο !!! το εψαχνα καιρο.

Επι εποχη ευρο2004 ημουνα Αγγλια για σπουδες και ειχα ξεμηνει εκει το καλοκαιρι λογο υπεροχου μουνιου που ειχα γνωρισει και  καλης δουλειας που ειχα πιασει. Θυμαμαι πριν απο ενα παιχνιδι στην γνωστη εκπομπη του Γκαρυ Λινεκερ ειχαν δειξει το βιντεο αυτο και μαλιστα πιο εκτενες εχει και συνεχεια με γαμοσταυριδια και ανατροπη του τραπεζιου και αλλα πολλα. Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση γιατι δεν το ειχα ξαναδει και λεω που σκατα το βρηκαν οι βρωμοαγγλοι αυτο το βιντεο. Παντος ο λογος που το δειξανε ηταν για να δειξουν στους αγγλους τηλεθεατες πως ηταν η εθνικη μας τοτε με τον Παναγουλια και πως ηταν επι περιοδο ευρο2004.

Οταν το ειδα δεν πιστευα στα ματια μου και οταν το συζητησα με τους κολλητους στην ελλαδα μου λεγανε οτι δεν υπαρχει τετοιο βιντεο κτλπ..

Αλλα τελικα υπαρχει λολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom