Αλεξια 4678
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2021
- Like
- 1.232
- Πόντοι
- 0
Κρίμα κρίμα κρίμαεχασες αλλον εναν κλωνοπελατη ...
κριμα...!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όταν λέω εγώ ότι έχεις σκοπόεχασες αλλον εναν κλωνοπελατη ...
κριμα...!!!
Κρίμα κρίμα κρίμαεχασες αλλον εναν κλωνοπελατη ...
κριμα...!!!
Όταν λέω εγώ ότι έχεις σκοπόεχασες αλλον εναν κλωνοπελατη ...
κριμα...!!!
πες μου ποιος ειναι ο σκοπος μου ...Κρίμα κρίμα κρίμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όταν λέω εγώ ότι έχεις σκοπό
Δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται????πες μου ποιος ειναι ο σκοπος μου ...
στεναχωριεσαι που σου καινε τους κλωνους ...?
ετσι προσπαθεις να κανεις δουλεια με ψεματα ...?
Αχχ βρε μωρακι, τι μας κανεις? ΕΙσαι καυλα!! Κριμα, που δεν ερχεσαι στην Αθηνα, να βρεθουμε!!Η γυμνή μου αλήθεια χαχα

Συνέχισεπες μου ποιος ειναι ο σκοπος μου ...
στεναχωριεσαι που σου καινε τους κλωνους ...?
ετσι προσπαθεις να κανεις δουλεια με ψεματα ...?
Εδώ ακόμα δεν γάμησαν στη Θεσσαλονίκη εσείς φορέσατε και την καποτα ;!Αχχ βρε μωρακι, τι μας κανεις? ΕΙσαι καυλα!! Κριμα, που δεν ερχεσαι στην Αθηνα, να βρεθουμε!!![]()
εδω θα ειμαστε να τα λεμε ...Συνέχισε
Η Θεσσαλονίκη γαμησε, απλά πριν μπει η Αλεξία στο σαιτ. Απο τοτε π μπήκε δεν ξέρω ποιος πηγεΕδώ ακόμα δεν γάμησαν στη Θεσσαλονίκη εσείς φορέσατε και την καποτα ;!
ΚανεναςΗ Θεσσαλονίκη γαμησε, απλά πριν μπει η Αλεξία στο σαιτ. Απο τοτε π μπήκε δεν ξέρω ποιος πηγε
Οταν εχεις χρημα φιλε τα παντα γινονται! Ειναι νομος!!Εδώ ακόμα δεν γάμησαν στη Θεσσαλονίκη εσείς φορέσατε και την καποτα ;!

Καλά ναι πάρε χαρτάκι και εσύ ...!Οταν εχεις χρημα φιλε τα παντα γινονται! Ειναι νομος!!![]()
Μετα απο σενα...βεβαιως βεβαιως!!!Καλά ναι πάρε χαρτάκι και εσύ ...!
Τσάμπα ξοδεύεις το σάλιο σου αδερφέ το κορίτσι είναι αλλού για αλλού. Εμείς που είμαστε εκτός το ξεχνάμε για ραντεβού ακόμη και αν αρχίσουν να γράφουν σοβαρά και αξιόπιστα άτομα ότι συνευβρεθηκαν μαζί της. Γιατί μια φορά αναξιόπιστη για πάντα αναξιόπιστη και αντί να καλυτερεύει σε συμπεριφορά χειροτερεύει κάθε μέρα.Αλεξια ας κανουμε στην ακρη ολα αυτα....Απαντησε μου ομως. Ακομη κ αυτοι που εχουν βρεθει μαζι σου το εκαναν μετα απο καποιες ακυρωσεις απο μερους σου. Εμεις που ειμαστε εκτος Θεσ/νικης πως μπορουμε να σ εμπιστευτουμε κ να κλεισουμε ραντεβου; Εκτος αν οι εκτος πολης δεν ειμαστε ευπροσδεκτοι.
ok πες μας τοτε πως καταφερες να κλεισεις ραντεβου μαζι της και εμεις οι υπολοιποι δεν τα καταφερνουμε;Η κοπελα την τελευταια φωτο που εβαλε με τα βυζια της, επιβεβαιωνο οτι ετσι ακριβως ειναι και απο κοντα.
Ωραία βυζάκια ...αλλά το ποπουδακι το βλέπω λίγο φαρδύ .....Η γυμνή μου αλήθεια χαχα