Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Περαστικά κούκλα μου
Ξέρεις εσύ τι πρέπει να κάνεις. Καλές διακοπές.Ευχαριστώ να σαι καλά,δεν είναι τίποτα,θα μου περάσει
Eπίσης,καλά να περάσειςΞέρεις εσύ τι πρέπει να κάνεις. Καλές διακοπές.
Σε 2-3 μέρες περδίκι θα είμαι παλι,δεν είναι τίποτα η γαστρεντερίτιδαΥγεία πάνω από όλα κούκλα μας, όλα τα άλλα τα βρίσκεις.
Take care.
ΠεραστικαΣε 2-3 μέρες περδίκι θα είμαι παλι,δεν είναι τίποτα η γαστρεντερίτιδα
Ψυχάρα...και'γω που νόμιζα πως απλά ήθελες να βγάλεις τα οδοιπορικά σου...Γεια σας και πάλι,είμαι καλύτερα σήμερα,αν και εχω ακόμα πονοκέφαλο,σήμερα δεν έχει ραντεβού,θα κάτσω σπίτι γ να μην ταλαιπωρηθώ,ενα δροσερό μπανάκι μετά και ξεκούραση,να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Αύριο ίσως έχει το απόγευμα κάποιες ωρες ραντεβου πριν φύγω απ την Αθήνα ,έτσι,να σας αποχαιρετίσω
Οχι ,θέλω να δώσω όση καύλα μπορώΨυχάρα...και'γω που νόμιζα πως απλά ήθελες να βγάλεις τα οδοιπορικά σου...![]()
Τι έχεις??Μήπως είναι covid ?? Test έκανες???Γεια σας και πάλι,είμαι καλύτερα σήμερα,αν και εχω ακόμα πονοκέφαλο,σήμερα δεν έχει ραντεβού,θα κάτσω σπίτι γ να μην ταλαιπωρηθώ,ενα δροσερό μπανάκι μετά και ξεκούραση,να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Αύριο ίσως έχει το απόγευμα κάποιες ωρες ραντεβου πριν φύγω απ την Αθήνα ,έτσι,να σας αποχαιρετίσω
Γαστρεντερίτιδα το αναφέρει κάπου πιο πάνωΤι έχεις??Μήπως είναι covid ?? Test έκανες???
Οχι ,απλά μια γαστρεντερίτιδα ειχα κ λιγο πονοκεφαλοΤι έχεις??Μήπως είναι covid ?? Test έκανες???
Παιδιά τρεχάτε για ραντεβού αύριο...Οχι ,απλά μια γαστρεντερίτιδα ειχα κ λιγο πονοκεφαλο

Τωρα καλύτερα ειμαι,εγω η ίδια δεν κάνω ραντεβου αν καταλάβω οτι δεν είμαι καλα,σήμερα οχι ας πούμεΠαιδιά τρεχάτε για ραντεβού αύριο...
![]()
Το σύμπτωμα το καταλαβαίνω, η διάγνωση από που προκύπτει;Οχι ,απλά μια γαστρεντερίτιδα ειχα κ λιγο πονοκεφαλο
Το κατάλαβα με βάση των συμπτωμάτων.τωρα δοξα το θεό ειμαι καλύτεραΤο σύμπτωμα το καταλαβαίνω, η διάγνωση από που προκύπτει;

Περαστικά....Γεια σας και πάλι,είμαι καλύτερα σήμερα,αν και εχω ακόμα πονοκέφαλο,σήμερα δεν έχει ραντεβού,θα κάτσω σπίτι γ να μην ταλαιπωρηθώ,ενα δροσερό μπανάκι μετά και ξεκούραση,να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Αύριο ίσως έχει το απόγευμα κάποιες ωρες ραντεβου πριν φύγω απ την Αθήνα ,έτσι,να σας αποχαιρετίσω