Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
129
Πόντοι
0
ναι γενικα λεω συνηθως πορνες καταληγουν οσες ειναι παρατημένες απο οικογένεια....αυτο ειναι μια γενικη αληθεια..δεν αναφέρθηκα συγκεκριμενα σε σενα..συνηθως λεω τι γινεται γενικα...αναγνωση ξερεις;;
αυτή είναι διαστρσμενη αλήθεια ή δικιά σου με έβαλες παράδειγμα σε κάτι που δεν ξέρεις καν για εμένα Πιάσε εμένα στο στόμα σου φίλε δεν έχω πρόβλημα αλλά την οικογένεια μου δεν σου φταίει πουθενά κατάλαβες ούτε να την δώσεις ως παράδειγμα

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
129
Πόντοι
0
αυτή είναι διαστρσμενη αλήθεια ή δικιά σου με έβαλες παράδειγμα σε κάτι που δεν ξέρεις καν για εμένα Πιάσε εμένα στο στόμα σου φίλε δεν έχω πρόβλημα αλλά την οικογένεια μου δεν σου φταίει πουθενά κατάλαβες ούτε να την δώσεις ως παράδειγμα
εμένα η οικογένεια μου με λάτρευε αν θες να μάθεις και τους εχασα νωρίς γιατί απεβίωσαν και ότι πρόβλημα έχεις μαζί μου καλό είναι να δίνεις παράδειγματα όσο αφορά εμένα όχι άλλους ανθρώπους κατάλαβες; εγώ προέρχομαι από σπουδαίους ανθρώπους όχι από τέρατα όπως δημιούργησαν εσένα

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
498
Πόντοι
21
εσυ μου εκανες επιθεση και με εβριζες οτι παιρνω ναρκωτικα και οτι ειμαι ναρκομανης και σου απάντησα οτι στα ναρκωτικα και στην πορνεια καταληγουν συνηθως οι πόρνες που ειναι παρατημένες απο την οικογένεια....η γενικη αληθεια δηλαδη, που ολοι γνωρίζουμε...μαθε να μιλας εσυ στον αλλο και να μη λες πράγματα χωρις να ξερεις

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
129
Πόντοι
0
εμένα η οικογένεια μου φίλε ήταν σπουδαίοι άνθρωποι κάτι που δνε ξέρεις καθόλου να μιλάς για εκείνους ότι με παράτησαν και να μιλάς έτσι για εμένα λες και με ξέρεις από χτες !!! εμένα όσο ζούσε ο πατέρας μου ο συγχωρεμενος με εμαθε να είμαι σκληρή με τους άλλους ανθρώπους που με κρίνουν έτσι και μου έμαθε ότι όποιος κρύβεται πίσω από μια οθόνη από αυτά που λέει είναι πουσταρας κατάλαβες γι'αυτό αν έχεις αρχίδια ρε ξεφτιλεσμενε έλα να μου τα πεις εκεί που σου είπα και τέλος το θέμα εδώ κατάλαβες ? άντε γιατί πολύ αέρα πήρες και φουριοζα όπως λες ήρθα για αλλον σκοπό όχι για τα μούτρα σου !!!
εγώ μέχρι και ελληνογαλλικό σχολείο ήμουν οπότε μιλάω Αγγλικά Ελληνικά Γαλλικά και τώρα μαθαίνω και αραβικα και έχω πάρει σωστή παιδεία και μόρφωση οπότε πριν μιλήσεις για εμένα σκέψου καλυτερα κάποια πράγματα και ειδικά αν δίνεις παράδειγματα για οικογένειες που δεν ξέρεις αν ζούμε η όχι μαλακά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ μου εκανες επιθεση και με εβριζες οτι παιρνω ναρκωτικα και οτι ειμαι ναρκομανης και σου απάντησα οτι στα ναρκωτικα και στην πορνεια καταληγουν συνηθως οι πόρνες που ειναι παρατημένες απο την οικογένεια....η γενικη αληθεια δηλαδη, που ολοι γνωρίζουμε...μαθε να μιλας εσυ στον αλλο και να μη λες πράγματα χωρις να ξερεις
και εσύ μίλησες για εμένα λες και με ξέρεις από χτες

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
498
Πόντοι
21
εγώ μέχρι και ελληνογαλλικό σχολείο ήμουν οπότε μιλάω Αγγλικά Ελληνικά Γαλλικά και τώρα μαθαίνω και αραβικα και έχω πάρει σωστή παιδεία και μόρφωση οπότε πριν μιλήσεις για εμένα σκέψου καλυτερα κάποια πράγματα και ειδικά αν δίνεις παράδειγματα για οικογένειες που δεν ξέρεις αν ζούμε η όχι μαλακά

και εσύ μίλησες για εμένα λες και με ξέρεις από χτες
ναι φαινεται η μορφωη σου....χαχαχαχα γελάνε και οι πέτρες!!! απο τον τροπο πυο γράφεις και ολα αυτα που λες δειχνεις το πολυ χαμηλό επίπεδο σου....εισαι για γέλια πραγματικα με ολα αυτά που λες.

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
129
Πόντοι
0
ναι φαινεται η μορφωη σου....χαχαχαχα γελάνε και οι πέτρες!!! απο τον τροπο πυο γράφεις και ολα αυτα που λες δειχνεις το πολυ χαμηλό επίπεδο σου....
όχι μιλάω στο χαμηλό επίπεδο με χαμηλό επίπεδο μπας και καταλάβεις που δνε νομίζω

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
129
Πόντοι
0
κάθεσαι τις βρίζεις όλες βραζιανες Αλεξάνδρα ιστορίες όλες γιατί είσαι μισογύνης εδώ μέσα είναι κόσμος σόου αγαπάει τρανς όχι πού να τις βρίζει κατάλαβες άντε γιατί πολύ σε ανέχτηκαμε

κάθεσαι τις βρίζεις όλες βραζιανες Αλεξάνδρα ιστορίες όλες γιατί είσαι μισογύνης εδώ μέσα είναι κόσμος σόου αγαπάει τρανς όχι πού να τις βρίζει κατάλαβες άντε γιατί πολύ σε ανέχτηκαμε
αν μπήκες εδώ μέσα για να προσβάλεις κόσμο βγες καλύτερα δεν αξίζει να βρίσκεσαι εδώ

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
498
Πόντοι
21
ευτυχως που μπηκες εδω μεσα και εμαθε ο κοσμος με τι εχει να κανει!!! πλεον σε εμαθαν ολοι τι εισαι, δεν μπορεις να κρυφτεις πλεον.....!!!

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
129
Πόντοι
0
ευτυχως που μπηκες εδω μεσα και εμαθε ο κοσμος με τι εχει να κανει!!! πλεον σε εμαθαν ολοι τι εισαι!!!
είδαμε και εσένα που τρία βρίζεις όλες στα μηνηματα σου ποιος είσαι

εγώ δεν βρίζω αν ο άλλος δε. προκαλεί

είδαμε και εσένα που τρία βρίζεις όλες στα μηνηματα σου ποιος είσαι

εγώ δεν βρίζω αν ο άλλος δε. προκαλεί
δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά!! εδώ μέσα ο κόσμος αγαπάει τις σεξεργατριες κατάλαβες οχι να τις βρίζει έτσι

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
498
Πόντοι
21
μπηκες εδω μεσα μπας και βρεις κανένα πελάτη και να μας κανεις και τσαμπουκα και να βριζεις τον κοσμο που λεει την άποψη του, αλλα και να δειξεις το πολυ χαμηλο σου επίπεδο...βεβαια με ολη σου αυτη τη συμπεριφορα ουτε πελάτη δεν θα βρεις απο εδω μεσα και θα συνεχισεις να παιζεις τη πουτσα μονη σου οπως κανεις εδω και καιρο. Τα λέμε.

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
129
Πόντοι
0
μπηκες εδω μεσα μπας και βρεις κανένα πελάτη και να μας κανεις και τσαμπουκα και να βριζεις, αλλα και να δειξεις το πολυ χαμηλο σου επίπεδο...βεβαια με ολη σου αυτη τη συμπεριφορα ουτε πελάτη δεν θα βρεις απο εδω μεσα και θα συνεχισεις να παιζεις τη πουτσα μονη σου οπως κανεις εδω και καιρο.
χέστηκα για τους πελάτες ρε φίλε δεν μπήκα έδω μέσα για να βρω πελάτες αν είναι το κλείνω και το προφίλ χέστηκα δνε με νοιάζει μπήκα μπας και μιλήσει καμία επιτέλους ανοιχτά για όλα αυτά που λέτε εσείς που βριζεται κάθε σεξεργατρια και μετά πάτε σε εκείνη και είστε άγγελοι ή της μιλάτε με το σεις και με το σας διπρόσωποι είστε ρε

μπηκες εδω μεσα μπας και βρεις κανένα πελάτη και να μας κανεις και τσαμπουκα και να βριζεις τον κοσμο που λεει την άποψη του, αλλα και να δειξεις το πολυ χαμηλο σου επίπεδο...βεβαια με ολη σου αυτη τη συμπεριφορα ουτε πελάτη δεν θα βρεις απο εδω μεσα και θα συνεχισεις να παιζεις τη πουτσα μονη σου οπως κανεις εδω και καιρο. Τα λέμε.
χαχα εοχι θα έχω εσένα να με ρουφας στον καναπέ

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
129
Πόντοι
0
εγώ τελείωσα τώρα δεν έχω να πω κάτι άλλο σε αυτόν τον πούστη πάω να βγω Με την κολλητή μου την Σαμιρα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom