Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (9 μέλη και 52 επισκέπτες)

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
84
Πόντοι
0
δεν φοράω περούκα και να φόραγα περούκα αυτό δεν σε απασχολεί γιατί και πολλές τρανς που ξέρω μια χαρά περούκα φοράνε και γυναίκες τις φωνάζουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απλά εσύ είσαι ένας κομπλεξικός πούστης που απλά σαρεσει να κακολογεις τις τρανς γιατί ζηλεύεις επειδή δεν μπορείς να φας πουτσο από άντρα με την ντροπή που έχεις και γι'αυτό πας σε τρανς για να σου φύγει η μισή ντροπή

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
84
Πόντοι
0
για να λυθεί το θέμα στείλε μου βαιμπερ αν έχεις αρχίδια πραγματικά να με πάρεις κάμερα να δεις αν φορά. περούκα η όχι η αν είναι τρανς ή όχι η αν έχω πολλά φιλτρα η όχι

αλλά μόνο για εσένα για κανένα άλλον

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
84
Πόντοι
0
βαλέριε σου ειπα μαζι σου δεν εχω πάει και ουτε θα πήγαινα ποτέ ετσι οπως εισαι...στις φώτο σου μια φοράς την ξανθια περούκα μια την κοκκινη....κανεις εναλλαγες βλέπω:D:

τι να ζηλέψουμε ρε κακομοιρη; που εκπορνευτηκες για να ζησεις; καταντια ειναι αυτο
όχι γιατί πραγματικά μέσα σου είσαι εσύ ένα κοριτσάκι και θέλεις να γίνεις μια πορνη εσύ και βγάζεις κακία και ζήλεια στις άλλες τρανς ενώ λες ότι τις αγαπάς για να βρίσκεσαι και εδώ κιόλας και να ασοζλεισαι τόσο πολύ

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
84
Πόντοι
0
εγώ αγάπη μου είμαι διαμάντι κατάλαβες και δεν με ξέρεις απψοχτες για να λες τέτοια πράγματα ναι παλιά φορούσα περούκα για δικούς μου λόγους αλλά πλέον έχω τα μαλλιά μου και φοράω απλά εξτενσιονς γιατί τα είχα κάψει αυτό όμως δεν σε κάνει σωστό να λες ότι φοράω περούκα είμαι κροσακι η κάτι τέτοιο από κοντά σήμερα βγήκα Να τα μάτια πάνω μου στο πατινι μου την έπεφταν όλοι και εσύ ένας τιποτενιοςνα με βρίζεις έτσι

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
494
Πόντοι
21
όχι γιατί πραγματικά μέσα σου είσαι εσύ ένα κοριτσάκι και θέλεις να γίνεις μια πορνη εσύ και βγάζεις κακία και ζήλεια στις άλλες τρανς ενώ λες ότι τις αγαπάς για να βρίσκεσαι και εδώ κιόλας και να ασοζλεισαι τόσο πολύ
ενα κροσάκι εισαι που φοράς περούκα χωρις βυζια, και δεν πατάει άνρθωπος σε σένα...και έτσι μπηκες εδω μεσα νομιζοντας οτι ετσι θα βρεις κανα πελάτη, και έφτιαξες και ενα ψευτικο προφιλ τον Nikosep να παριστάει τον ευχαριστημένο πελάτη που τα 5 μηνυματα του συνολικα εδω μεσα αφορουν εσας τις 2....ποσο πιο στημενο το θες;

νομιζεις οτι με αυτές τις κουτοπονηριες θα βρεις πελατάκια; αγαμητος θα μεινεις και θα το παιζεις μονος σου...ποιος θα πληρώσει για σένα;;

Τελευταία τροποποίηση:

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
84
Πόντοι
0
εμένα αγάπη πεθαίνουν για εμένα και την Κατερίνα απλά εσύ ζηλευεις και δεν έχεις αρχίδια να μου στείλεις ένα μήνυμα να κάνουμε κάμερα να δεις ότι όντως δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λες για να ξεκαθαρίσουν

επιμένεις ότι είναι γκέι και με βρίζεις γκέι είσαι εσύ αγάπη γιατί γουστάρεις αγόρια και νιώθεις αγόρι εγώ είμαι γυναίκα ολόκληρη και νιώθω γυναίκα εσύ ένας πουστής τελειωμένος είσαι ζηλιάρης που δεν έχει αρχίδια να με πάρει κάμερα τώρα βαιμπερ

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
84
Πόντοι
0
αγάπη άλλη όρεξη δεν είχα να φτιάχνω προφίλ και να χαλάω από τον χρόνο μου να κάνω κριτικές σε εμένα απλά εσύ δεν λες να δεχτείς την αλήθεια σε αυτά που σου λέω

αν έχεις τόσα αρχίδια όσο λες άφησε την ισχυρογνωμοσύνη πάρε με βαιμπερ να δεις αν είναι τρανς ή κρος όπως λες

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
84
Πόντοι
0
άντε σε περιμένω ρε στείλε να κάνουμε κάμερα να δεις τι είμαι και τι όχι

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
494
Πόντοι
21
Δεν σε βριζω, λεω αυτο που εισαι βαλέριε...εσυ βριζεις γτ ξερεις οτι ειναι αληθεια οσα λεω...μετα τον nikosep φαντάζομαι θα φτιάξεις και αλλο τέτοιο προφιλ..θα ειναι ο 2ος ευχαριστημένος πελάτης του φορουμ που σας προτεινει με κλειστά ματια...:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
84
Πόντοι
0
Δεν σε βριζω, λεω αυτο που εισαι βαλέριε...εσυ βριζεις γτ ξερεις οτι ειναι αληθεια οσα λεω...μετα τον nikosep φαντάζομαι θα φτιάξεις και αλλο τέτοιο προφιλ..θα ειναι ο 2ος ευχαριστημένος πελάτης του φορουμ που σας προτεινει με κλειστά ματια...:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
αγάπη πάρε με.βιντεοκληση να λυθούν όλα τώρα αυτήν τη στιγμή

αγάπη πάρε με.βιντεοκληση να λυθούν όλα τώρα αυτήν τη στιγμή
με έχεις ζαλίσει στο κραξιμο πάρε με να το διαπιστώσεις μόνος σου

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
84
Πόντοι
0