Sexand
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Η τυπισα είναι απαράδεκτη το μόνο που την νοιάζει είναι να σου πάρει τα λεφτά κ μετά να σε κάνει να χύσεις σε 5 λεπτά
Είχα πάει εγώ όταν είχε πρωτοέρθει , για μία δοκιμή οκ , αν θυμάμαι καλά ενώ έλεγε γλωσσόφιλα ... παπάρια μαντολεςςς κόστος μπορεί να είχα δώσει 80€ αλλά μάλλον 100 .Λέω να πάω με Lia Scott, από τις πιο ωραίες και τουμπανάτες που έρχονται, βρήκα και κάποια βιντεάκια της και με έχει καβλώσει! Ξέρει κανείς τίποτα, έστω τί ζητάει?
θα κανεις το εξης, Θα περασεις να τη παρεις με το αυτοκινητο, κεντρο μενει, σε πανσιον. Δεν εχει δικο της χωρο.Έχουμε κάτι για αυτήν;![]()
Kauth Trans sthnsthn athina.....6982144998
Είμαι ενεργός και παθητικός, κυρίως ενεργός... Είμαι διαθέσιμος να πάω στο ξενοδοχείο ή στο σπίτι σας για να κάνουμε τα πάντα... viber +30 6982144998kanesex.com
ΑξίζειΚαλησπέρα υπάρχει ξέρει κάποιος τι λέει η Ιωάννα? Ευχαριστώ
![]()
ΤΡΑΝΣ ΙΩΆΝΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΊΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Γεια σου μωρό μου παίζω Ενεργητικά και παθητικά με καλά προσόντα ,βρίσκομαι Αθήνα με δικό μου καθαρό και προσβάσιμο χώρο, έρχομαι και σε δικό σου χώρο εφόσων το γνωρίζω νωρίτερα και φυσικά αν θέλεις παίζουμε και με βίντεο κλήση,θα με βρεις σε αυτό το τηλέφωνο 6982398808 .Παρακαλώ πολύ καθαριότητα.kanesex.com
Μία χαρά είναι η Ιωάννα. Από τις τίμιες κοπέλεςΚαλησπέρα υπάρχει ξέρει κάποιος τι λέει η Ιωάννα? Ευχαριστώ
![]()
ΤΡΑΝΣ ΙΩΆΝΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΊΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Γεια σου μωρό μου παίζω Ενεργητικά και παθητικά με καλά προσόντα ,βρίσκομαι Αθήνα με δικό μου καθαρό και προσβάσιμο χώρο, έρχομαι και σε δικό σου χώρο εφόσων το γνωρίζω νωρίτερα και φυσικά αν θέλεις παίζουμε και με βίντεο κλήση,θα με βρεις σε αυτό το τηλέφωνο 6982398808 .Παρακαλώ πολύ καθαριότητα.kanesex.com
Την έβλεπα συχνά στο τρίγωνο αυτήν αλλά έχω καιρό να την πετύχωθα κανεις το εξης, Θα περασεις να τη παρεις με το αυτοκινητο, κεντρο μενει, σε πανσιον. Δεν εχει δικο της χωρο.
Θα της δωσεις 20 ευρω, οχι παραπανω και θα τη δοκιμασεις μεσα στο αυτοκινητο. Ποτέ στο σπιτι σου. Για μενα δεν αξιζει ουτε 10 ευρω.
Ειναι του ¨ μη¨. Μη αυτο μη το αλλο οχι ετσι .
Βασικα βαζει προφυλακτικο παντου και θελει να γαμαει. Το εργαλειο , καλο μεγεθος αλλα δυσκολα ερχεται σε στυση, οποτε δε γινεται καμμια πρξη διοτι επισης δε καθεται και να τον παρει....
γενικα πιστευω θα ξενερωσεις.
Επειδη πειναει θα δεχτει χαμηλοτατες τιμες
Αφού κανένας δεν ήξερε πήγα να μάθω εγώΚαμία άποψη έχουμε για αυτή ;
Αφού κανένας δεν ήξερε πήγα να μάθω εγώ
Θα μπορούσες να στείλεις πμ περισσότερες πληροφορίες?Την έχω πάρει παράδρομο Συγγρού με 70 ευρώ σε χώρο της πέρυσι τον Σεπτέμβρη στο βενζινάδικο που έκανε πιάτσα. Εμφάνιση καλή Ψηλή με βυζια και ωραίο κωλο αλλά παθητική μόνο και πιο πολύ αγγαρεία να τελειώσεις γρήγορα.
Και λοιπόν τι θες , συγχαρητήρια ;Αφού κανένας δεν ήξερε πήγα να μάθω εγώ
Δεν είχα χρόνο να γράψω χτες … bro … συγνώμη … η τυπισα είναι μόνο παθητική κορμί αδύνατο αλλά πολύ καλό πίπα πολύ καλή και βαθειά φιλιά ναι αρκετές στάσεις … ότι βλέπετε φωτό και βίντεο καμία διαφορά ευχάριστη και καλά αγγλικά ελπίζω να βοήθησαΚαι λοιπόν τι θες , συγχαρητήρια ;
Καταλαβαίνεις ποιά είναι η χρησιμότητα του φόρουμ ελπίζω...
Πήγα είναι μόνο παθητική πολύ καλή πίπα βαθειά γλυψιματα και μπάλες εμφάνιση ότι βλέπετε φωτό βίντεο καμία διαφορά καλά αγγλικά κολος απιστευτος δέχετε τέρμα σφυροκόπημα αυτά .ε πες μας ντε!!
σοβαρα μιλας τωρα! εδωσες 70 ευρω στο καθυστερημενο? τιγκα στο κοκο, βρωμαει γενικα. φιλαρακι της ΑγαπηςΤην έχω πάρει παράδρομο Συγγρού με 70 ευρώ σε χώρο της πέρυσι τον Σεπτέμβρη στο βενζινάδικο που έκανε πιάτσα. Εμφάνιση καλή Ψηλή με βυζια και ωραίο κωλο αλλά παθητική μόνο και πιο πολύ αγγαρεία να τελειώσεις γρήγορα.
κατσε σου λεω μακρυα. Μην ενθουσιαζεσαιΘα μπορούσες να στείλεις πμ περισσότερες πληροφορίες?