Νέα

To call girl Helena D στο 23ο Eλληνικό Eρασιτεχνικό !!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ συνεχίζω με το τραμ και φτάνω στην Ακτή του Ήλιου. Πληρώνω, μπαίνω μέσα, την αράζω στην ξαπλώστρα μου, κάνω μια βουτιά, τρώω και μια ζαμπονοτυρόπιτα που αγόρασα απέξω και με αυτά περνάει περίπου μια ώρα. Μετά πάω για μια δεύτερη βουτιά και όπως ήμουν μέσα στη θάλασσα... βλέπω έξω την Έλενα να ψάχνει για ξαπλώστρα!   :grin:

Για να πω την αλήθεια, όταν κατέβηκε από το τραμ δεν περίμενα ότι θα έρθει στην παραλία. Βγαίνω από τη θάλασσα και πάω και της μιλάω.

- "Πού κάθεσαι;" Moυ λέει.
- "Να, εδώ." Της λέω.
- "Είσαι μόνος σού;"
- "Ναι." Της λέω.

Πάει να κάτσει στη διπλανή ξαπλώστρα, το σκέφτεται και λέει...

- "Πάμε να κάτσουμε εκεί." Και μου δείχνει μια ομπρέλα στην πρώτη σειρά.
- "Οk, πάμε." Της λέω - το παρέκαμψα γιατί κατάλαβα ότι ήθελε να είναι δίπλα στη θάλασσα.

Πάμε να αφήσουμε τα πράγματά μας στις ξαπλώστρες της άλλης ομπρέλας και μου λέει:

- "A, δεν θέλω αυτή την ξαπλώστρα. Είναι βρεγμένη!"   :headbang:

"Δε γαμιέται;" Λέω από μέσα μου... και παίρνω την άλλη ξαπλώστρα.

- "Κάτσε", μου λέει. "Εγώ πάω να αλλάξω."
- "Οk", της λέω.

Φεύγει αυτή κι εγώ αποφασίζω να ξαναμπώ για μια τρίτη βουτιά. Ενώ ήμουν μέσα και μετά από 10 λεπτά, τη βλέπω έξω να έρχεται στην ομπρέλα, να στρώνει την πετσέτα της στην ξαπλώστρα, να βγάζει το κινητό της, να βάζει τα ακουστικά στα αυτιά και να στρώνεται για ηλιοθεραπεία. (Σημ.: Με το μαγιό μου φάνηκε πολύ μέτρια, δεν τρελάθηκα δηλαδή.)

Eγώ συνεχίζω το μπάνιο για κάνα 5-λεπτο και μετά κάνω να βγω έξω. Με το που με βλέπει να βγαίνω, σηκώνεται από την ξαπλώστρα και μου λέει:

- "Νά σου πω... Μπορείς να πας σε μια άλλη ομπρέλα; Γιατί μίλησα με το φίλο μου και μπορεί να έρθει τώρα."  :headbang:
- "Δεν πειράζει", της λέω. "Δεν έχω πρόβλημα."
- "Δεν είναι ωραίο να μας δει μαζί", μου λέει.  :headbang:

Επειδή πραγματικά βαριόμουν να το συζητήσω και επειδή ήμουν πλέον σίγουρος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την προσωπικότητά της :rolleyes:, πήρα την τσάντα μου και πήγα δυο ομπρέλες πιο πίσω. Φυσικά ο φίλος της δεν ήρθε αλλά κι εγώ δεν ξανασχολήθηκα μαζί της όσες ώρες έκατσα εκεί.

Αυτή γενικά συμπεριφερόταν περίεργα. Κάποια στιγμή πήγε να της την πέσει ένας τύπος και εκείνη του ζήτησε να την βγάλει φωτογραφίες σε διάφορες πόζες στην ξαπλώστρα. Αυτός έγινε χαζός αφού τον έβλεπαν όλοι να τη φωτογραφίζει και μετά... τον έστειλε.  :grin:

Μια ακόμη φορά που αυτή ήταν μέσα στη θάλασσα, με είδε από μακριά που πήγαινα κι εγώ να μπω και μου φώναζε κάνοντάς μου νοήματα με τα χέρια της. Εγώ έκανα ένα μακροβούτι και όταν έβγαλα το κεφάλι από το νερό αυτή είχε ήδη αρχίσει να κολυμπάει προς τα έξω αγνοώντας με τελείως.  :grin:

Μετά από αρκετές ώρες την είδα να φεύγει περνώντας σχετικά από κοντά μου, εγώ όμως φορούσα τα μαύρα μου γυαλιά και έκανα πως δεν την είδα. Έτσι ολοκληρώθηκε η τυχαία συνάντησή μου με την παράξενη Λιθουανή πορνοστάρ.   :sunglasses:  :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom