Άννα μην δίνεις σημασία, αν κάποιος δεν του κάνει το μαγαζί όπως λες ας πάει αλλού. Δεν είναι τυχαίο τόσο κόσμο που σε εκτιμαμε και ερχόμαστε αποκλειστικά σε σένα.Ne ναι λεβεντιά μου έχεις έρθει πολλές φορές έχουμε δει και τα σχόλια σου από τόσες φορές που εξέρτη ότι τα κορίτσια τα ρίξω live για να ξέρουν οι υπόλοιποι για κορίτσια εργάζονται αυτή τη στιγμή ποια είναι ελεύθερες για να σας δώσουμε πληροφορία δεν βγάζω κάνα πελάτη live μόνο τα κορίτσια αυτά μας ζητάνε να ρίξω live τα κορίτσια τώρα εσένα να σαι καλά αυτό ς είναι απλά τα πράγματα δεν ασχολείς ασχολήσου κάπου αλλού τόσα άλλα μαγαζιά υπάρχουν και άλλα νήματα να γράφεις ωραία λεβέντη μου διανυσμα στο τόσο σαν το κομήτη και γράφεις ότι δεν σ άρεσε να πάω μην έργκες εγώ δεν κρύβομαι τι κάνω τα κάνω φανερά ντα φαίνονται η πραγματικές κοπέλες live όχι να βάλω ψεύτικες φωτογραφίες και να σε κοροϊδεύω να κλάψεις τα χρήματα σου δεν είναι έτσι ο σωστός πάει και επαγγελματίας δεν φοβάται αυτά να ξέρετε αλλάζω φωτογραφίες κάθε μέρα δεν βάζω τα ίδια και τα ίδια σωστά κοιμήσου τώρα ξεκουραστείς!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 43.383
- Πόντοι
- 4.656
DIAMOND MULTI Touti Frouti Massage!!!Multi Massage DIAMOND Tuoti Fruoti!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταία τροποποίηση:
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.367
- Πόντοι
- 8.236
Οχι ολες....... 3 κοπέλες τρώνε μισή μερίδα!!Το τρώνε το φαΐ τους όλες πάντως. Δεν μπορώ να πω . ..
manos 1810
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 9.377
- Πόντοι
- 11.195
Σωστά! Έχεις δίκιο!Η Άννα πριν μερικές σελίδες ,έγραψε ότι 2 κοπέλες 30' είναι 100€ .
Αυτό μου διέφυγε!
Η Αννα κάνει οικονομικές διευκολύνσεις συχνά, ειδικά οταν δυσκολεύουν οι καιροί!
Οπότε για διπλό 30 λεπτών, διορθώνω, 100€
manos 1810
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 9.377
- Πόντοι
- 11.195
Ζωντανή ανταπόκριση απο το Διαμάντι.
Σήμερα παρούσες:
Λίζα, Ρούλα, Κατερίνα, Αγάπη, Εύα, Έλενα, Τζένη, Αλίνα.
Σήμερα παρούσες:
Abbey Road
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 965
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστούμε πολύ τον ανταποκριτή μας στη Δάφνη manos1810Ζωντανή ανταπόκριση απο το Διαμάντι.
Σήμερα παρούσες:
Ανασα δροσιάςΖωντανή ανταπόκριση απο το Διαμάντι.
Σήμερα παρούσες:
manos 1810
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 9.377
- Πόντοι
- 11.195
Σημαντική πληροφορία!Ευχαριστούμε πολύ τον ανταποκριτή μας στη Δάφνη manos1810![]()
Εκτός απο τις κοπέλες που προανέφερα, μολις ήρθε και η Νικόλ η οποία έλειπε τις προηγούμενες ημέρες λόγω περιόδου.
manos 1810
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 9.377
- Πόντοι
- 11.195
Σήμερα παρουσες και οι 9 Μούσες!!!
Abbey Road
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 965
- Πόντοι
- 81
Την δοκίμασα την δεύτερη μέρα της στο Διαμάντι. Καλή εντύπωση μου άφησε.Σημαντική πληροφορία!
Εκτός απο τις κοπέλες που προανέφερα, μολις ήρθε και η Νικόλ η οποία έλειπε τις προηγούμενες ημέρες λόγω περιόδου.
Abbey Road
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 965
- Πόντοι
- 81
Έχει pos κανονικά. Τι το πέρασες το Διαμάντι?Καλησπέρα στην ομάδα!! ξέρουμε αν δέχεται το κατάστημα πληρωμή με κάρτα;
manos 1810
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 9.377
- Πόντοι
- 11.195
Δεν θα σου απαντήσει η Αννα σ αυτο που ρωτάς. Η Αννα δεν ειναι νταβατζής της Λίζας ούτε καμιάς κοπέλας. Δεν την αφορά τι κάνουν οι κοπέλες εκτος μαγαζιού και εκτός ωραρίου. Οπότε η γνώμη μου ειναι να ρωτήσεις την ίδια την Λίζα απο κοντάΚυρια αννα η λιζαρα η κωλαρου η μουναρα κανει τριο και με αλλη κοπελα εκτος του μαγαζιου?
δηλαδη να φερω μια φιλη μου πληρωνοντας βεβαια το αντιστοιχο αντιτιμο
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 6.155
- Πόντοι
- 1.056
Ανάσα καυλαςΑνασα δροσιάς
manos 1810
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 9.377
- Πόντοι
- 11.195
Περασμα το πρωί με την Αλίσα. Η Αλίσα δεν εχει καμία σχεση με την προηγούμενη κοπέλα με το ονομα Αλίσια η οποία ειχε μεγάλο στήθος με πεταχτές ρώγες και έβγαζε γάλα λόγω πρόσφατου τοκετού.
Η Αλίσα με την οποια περασα μια υπέροχη ώρα, ειναι μια κοπέλα 25 ετών (κατα δήλωσή της), στο ίδιο ύψος με την Κατερίνα. Ειναι απο Ρουμανία και η συνεννόηση γίνεται στα Αγγλικά, εκτος αν ξέρετε Ρουμάνικα. Εχει τεράστιο στήθος με μεγάλες ρώγες, μπουτάρες και κωλάρα, πεταχτή και σφιχτή σαν πέτρα!
Καμία απολύτως χαλάρωση στο νεανικό δέρμα της εκτος απο τις βυζαρες οι οποίες πέφτουν λόγω βάρους αλλα και πάλι, το δέρμα τους παραμένει φρέσκο και σφριγηλό!!!
Τα μασαζ,της δεν ειναι δυνατό ή αθλητικό αλλα πιο πολύ χαλαρωτικό αλλα το κανει με όρεξη και συμμετρικά. Πάει δηλαδή σε ολο το κορμί και κανει τις ίδιες σχολαστικές κινήσεις και στις δύο πλευρές.
Εμένα μου έκανε πόδια, χερια, μέση, πλάτη, αυχένα και τα ίδια οταν με γύρισε ανάσκελα χωρίς να ασχοληθεί με το επίμαχο σημείο.
Όταν ομως τελείωσε το μασαζ το οποίο με ειχε χαλαρώσει εντελώς, με "πρίζωσε" με μια εξαιρετική πίπα που λιγο έλειψε, αν την άφηνα, να τελειώσω.
Ειναι πολυ ερωτική, ευγενέστατη και τρυφερή και δέχεται δάχτυλα και στο μουνί και στον κώλο αλλα με στοργή και προδέρμ. Οχι ακρότητες.
Δέχεται γλύψιμο και δείχνει να της αρεσει.
Επίσης κανει υπεροχη Ισπανική περιποίηση, όνειρο μέσα στις τεράστιες βυζάρες της!
Την πήρα στα τέσσερα για να απολαύσω την θέα αυτής της υπέροχης, νεανικής και σφριγηλής, σφιχτής κωλάρας και έδινα πόνο με δυνατές διεισδύσεις που έδειχνε να απολαμβάνει, από τα βογγητά της τα οποία αξιολόγησα ως αληθινά και οχι αληθοφανή.
Γενικά ήταν μια πολλή ευχάριστη, χαλαρωτική και ταυτόχρονα έντονη εμπειρία με ενα φρέσκο κορίτσι που έχει πλούσια τα ελέη!!!
Ίσως απο τις καλύτερες συνευρέσεις μου τον τελευταίο χρόνο!!!
Ελπίζω και εύχομαι να παραμείνει στην δύναμη του Διαμαντιού, χαρίζοντας έντονες συγκινήσεις σε όλους όσους την επιλέξουν.
Επίσης να πω πως δίνει φιλια στο στόμα αλλα στα χειλη. Οχι γλωσσόφιλα.
Ελπίζω να σας κάλυψα όλους.
Η Αλίσα με την οποια περασα μια υπέροχη ώρα, ειναι μια κοπέλα 25 ετών (κατα δήλωσή της), στο ίδιο ύψος με την Κατερίνα. Ειναι απο Ρουμανία και η συνεννόηση γίνεται στα Αγγλικά, εκτος αν ξέρετε Ρουμάνικα. Εχει τεράστιο στήθος με μεγάλες ρώγες, μπουτάρες και κωλάρα, πεταχτή και σφιχτή σαν πέτρα!
Καμία απολύτως χαλάρωση στο νεανικό δέρμα της εκτος απο τις βυζαρες οι οποίες πέφτουν λόγω βάρους αλλα και πάλι, το δέρμα τους παραμένει φρέσκο και σφριγηλό!!!
Τα μασαζ,της δεν ειναι δυνατό ή αθλητικό αλλα πιο πολύ χαλαρωτικό αλλα το κανει με όρεξη και συμμετρικά. Πάει δηλαδή σε ολο το κορμί και κανει τις ίδιες σχολαστικές κινήσεις και στις δύο πλευρές.
Εμένα μου έκανε πόδια, χερια, μέση, πλάτη, αυχένα και τα ίδια οταν με γύρισε ανάσκελα χωρίς να ασχοληθεί με το επίμαχο σημείο.
Όταν ομως τελείωσε το μασαζ το οποίο με ειχε χαλαρώσει εντελώς, με "πρίζωσε" με μια εξαιρετική πίπα που λιγο έλειψε, αν την άφηνα, να τελειώσω.
Ειναι πολυ ερωτική, ευγενέστατη και τρυφερή και δέχεται δάχτυλα και στο μουνί και στον κώλο αλλα με στοργή και προδέρμ. Οχι ακρότητες.
Δέχεται γλύψιμο και δείχνει να της αρεσει.
Επίσης κανει υπεροχη Ισπανική περιποίηση, όνειρο μέσα στις τεράστιες βυζάρες της!
Την πήρα στα τέσσερα για να απολαύσω την θέα αυτής της υπέροχης, νεανικής και σφριγηλής, σφιχτής κωλάρας και έδινα πόνο με δυνατές διεισδύσεις που έδειχνε να απολαμβάνει, από τα βογγητά της τα οποία αξιολόγησα ως αληθινά και οχι αληθοφανή.
Γενικά ήταν μια πολλή ευχάριστη, χαλαρωτική και ταυτόχρονα έντονη εμπειρία με ενα φρέσκο κορίτσι που έχει πλούσια τα ελέη!!!
Ίσως απο τις καλύτερες συνευρέσεις μου τον τελευταίο χρόνο!!!
Ελπίζω και εύχομαι να παραμείνει στην δύναμη του Διαμαντιού, χαρίζοντας έντονες συγκινήσεις σε όλους όσους την επιλέξουν.
Επίσης να πω πως δίνει φιλια στο στόμα αλλα στα χειλη. Οχι γλωσσόφιλα.
Ελπίζω να σας κάλυψα όλους.
manos 1810
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 9.377
- Πόντοι
- 11.195
Να ενημερώσω τους συναγωνιστές, πως μετα από συζήτηση που έκανα με την Αννα σχετικά με τις καλοκαιρινές διακοπές, το Διαμάντι θα παραμείνει κλειστό απο 15 Αυγουστου, μέχρι τέλος Αυγούστου.
Τέλεια έχουμε χρόνο για πολλά γαμησια ακόμαΝα ενημερώσω τους συναγωνιστές, πως μετα από συζήτηση που έκανα με την Αννα σχετικά με τις καλοκαιρινές διακοπές, το Διαμάντι θα παραμείνει κλειστό απο 15 Αυγουστου, μέχρι τέλος Αυγούστου.
DRAGON XXX
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.150
- Πόντοι
- 6.246
Αν θυμάμαι καλά, αυτό έχει διευκρινηστεί. 100 το διπλό για μισή ώρα και 120 αν τις πάρεις χωριστά.Άννα μου έχω ερώτηση θέλω να πάρω μισή ώρα την Ρούλα και μισή ώρα μετά μόνο σεξ την Λιζα . Αυτό θα στοιχίσει 120;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 22K