Δεν ζητησα. Σου λεω τι μου προτεινε. Ουτε για σεξ στο πριβε ρωτησα. Μπορει να μην πηγαινει καν.Άρα σου αρνήθηκε και σένα τον απλό χορο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
FBI Night Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 354
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
GiannisGRtop
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Ας δώσει κάποιος παραπάνω πληροφορίες για την Ξένια αν έχει πάει πρόσφατα . Ξέρουμε αν στο πριβέ αξίζει ή τι κάνει ;Έχει πάει κανείς πρόσφατα; Αυτή η Ξένια η Ουκρανή, τι πλάσμα είναι! Οριακά μου θύμισε την Alexis crystal, με λίγο χειρότερο σώμα. Ήρθε εκεί που καθόμουν όπως και 2-3 άλλες καλές γκόμενες.
Πήρα χορό των 10 ευρώ με μια Σονια μιλφαρα. Έκατσε αρκετό χρόνο. Το τίμησε.
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.098
- Πόντοι
- 486
Έτυχε περνούσα από εκεί το πρωί και είδα τις κοπέλες να βγαίνουν έξω. Μόλις είχαν σχολάσει και πήγαιναν δίπλα στα έβερεστ. Είδα ένα πολύ τούμπανο ρε παιδιά με φουστίτσα, γόβες και απίστευτες μπουτάρες! Νομίζω καρέ μελαχρινό το μαλλί της και είχε ένα τατουάζ στο μηρό. Περνούσα με το αμάξι και ήμουνα έτοιμος να το παρκάρω και να πήγαινα εκεί και να χωνόμουνα να της έλεγα για ξενοδοχείο. Τόσο πολύ με καύλωσε!
Είδα ακόμα μία αδυνατούλα, κοντούλα. Και αυτή με καύλωσε. Αλλά η πρώτη ήταν το κάτι άλλο με τις ποδάρες.
Είδα ακόμα μία αδυνατούλα, κοντούλα. Και αυτή με καύλωσε. Αλλά η πρώτη ήταν το κάτι άλλο με τις ποδάρες.
makis69100
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2022
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Εχω σκοπο να πάμε ολοκρηρος λόχος σήμερα εκεί. Ξέρουμε πριβε τι παίζει?
lavro
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 50
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 11.836
Καλά λόχος εκεί βρήκατε να πάτε;Εχω σκοπο να πάμε ολοκρηρος λόχος σήμερα εκεί. Ξέρουμε πριβε τι παίζει?
makis69100
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2022
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Μια ξανθιά πιτσιρικα από τη Φιλανδία που εργάζεται στο fbi έχουμε κάποιο σοσιαλ της?
καλη εβδομάδα συναγωνιστες, τελικά επισκεφθηκαμε το μαγαζί. εισοδος 15€ γυρω στις 3:00 , γεματο κοσμο ωστοσο πολυ ανετος χωρος. πολυ δυνατές παρουσίες και καλο συνεχες σοου στη πίστα. απλος χορος 10€ και κατι πιο καλό εντελώς γυμνο στα 50. προσωπικά δοκιμασα μια που συστήνεται ως κρητικια ωστοσο πολυ μετρια σε αποδοση. δοκιμασα επισης λευκοροσιδα αλογα μελαχρινη και έμεινα ικανοποιημένος
paparoupas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 13.020
πηγε 15 γιουργια το φβι??? πωω ντροπη..
Κανονικά για να ξεχωρίσει η μαρίδα πιτσιρικαρία και η ατμόσφαιρα νηπιαγωγείου, θα έπρεπε όλα τα Καταστήματα να έχουν είσοδο που να εμπεριέχει τουλάχιστον 1 ποτό γυναικείο ένα χορό και το ποτό σου 50 ευρω, αλλιώς τι πιάνεις τζάμπα τους καναπεδες...πηγε 15 γιουργια το φβι??? πωω ντροπη..
Πριν μέρες την πέτυχα εκεί...Τελικά η Βικτώρια η ψυχολόγος βρίσκεται ακόμη στο μαγαζί;
Θυμάσαι ποια μέρα ήτανε?Πριν μέρες την πέτυχα εκεί...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις