MrErotiaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2025
- Like
- 662
- Πόντοι
- 80
Ναι αυτή είναι. Λαγουμιτζή 2 φορές την είχα πάρειΜάλλον έχει περάσει καί από Λαγουμιτζή αν είναι ή ίδια.
Ναι αυτή είναι. Λαγουμιτζή 2 φορές την είχα πάρειΜάλλον έχει περάσει καί από Λαγουμιτζή αν είναι ή ίδια.
Αξίζει σαν εμφάνιση υπηρεσίες;Μάλλον έχει περάσει καί από Λαγουμιτζή αν είναι ή ίδια.
Αξίζει σαν εμφάνιση υπηρεσίες;
.....Οκ.....
Γούστα είναι αυτά φίλε μου, καί στά δικά μου από εμφάνιση είναι στά απαγορευτικά δεν, οπότε από υπηρεσίες δεν γνωρίζω.
Κώλο δίνει;Ναι αυτή είναι. Λαγουμιτζή 2 φορές την είχα πάρει

ΌχιΚώλο δίνει;![]()
Όπως προείπα και ειναι λογικό, καλο ειναι να είστε όσο γινεται αντικειμενικοι.Οκ γούστα ειναι αυτά.Αλλα οταν λες βυζαρες? Στη τα? Σιλικονατα?3αρια , 4αρια, Αγελάδα?Απο εμφάνιση γενικά?ΕυχαριστωΝαι φυσικό. 25 είναι
Bbw ειναι, εγω περασα καλα, υπακουο κοριτσακι, την ειχα παρει στο λαγουμιτζη. Χυσιμο στις βυζαρεςΑξίζει σαν εμφάνιση υπηρεσίες;
Bbw 4αρια βυζιαΌπως προείπα και ειναι λογικό, καλο ειναι να είστε όσο γινεται αντικειμενικοι.Οκ γούστα ειναι αυτά.Αλλα οταν λες βυζαρες? Στη τα? Σιλικονατα?3αρια , 4αρια, Αγελάδα?Απο εμφάνιση γενικά?Ευχαριστω
όντως καινούργια? ή ανακύκλωση?Νικόλ- καινούργια Νεαρή σέξι μελαχρινή με άριστες γνώσεις μασάζ κοπέλα φωτιά από Ουκρανία!!!
Μάλλον τό δεύτερο.όντως καινούργια? ή ανακύκλωση?
Φίλε μου η Τζούλια είναι από τα καλά χαρτια του καταστήματος .. Υπάρχουν κ πολλές κριτικες της που μπορείς να διαβάσεις για να ενημερωθείς …καλησπέρα στην ομάδα η Τζούλια τι λέει έχει περάσει κανένας ;