aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 416
- Πόντοι
- 21
Χαχαχα οκ Diamond μας κατακαυλωσες με την Λίζα!!
Γιατί ρε φιλαράκι το κάνεις αυτό???Την ίδια εποχή που ήρθε η Αγάπη, ειχε ερθει και η Νίνα. Μια milfara, amateur, γυναίκα της διπλανής πορτας!
Με την Νίνα είχαμε χορτάσει κωλογαμήσι!!!
Της άρεσε τρελά και στο ζητούσε κιολας!
Ούτε extra ούτε τίποτα!!!
Από την πιο δυνατή πίσω κίνηση αυτή και η Αγάπη.
Δυστυχώς έφυγε για την πατρίδα της και δεν την ξαναείδαμε εδω και ενα περίπου χρόνο.
Αλλά ευτυχώς η Αγάπη έμεινε!!!
θρυλος αυτη η Νινα τελικα !!Γιατί ρε φιλαράκι το κάνεις αυτό???
Γιατί ξύνεις πληγές???
Ακόμα θυμάμαι όταν είχε γυρίσει από τις γιορτές των Χριστουγέννων πέρυσι και όταν πήρα την Άννα για να δω ποιές δουλεύουν και μου είπε ότι γύρισε, έσπευσα να σε ενημερώσω και εσύ έσπευσες να με προλάβεις για να περάσεις πρώτος μαζί της.![]()
Και το καλό για εμάς που ξέραμε την αξία της, ήταν ότι δεν είχε πολύ δουλειά και την βρίσκαμε ελεύθερη όποτε θέλαμε.θρυλος αυτη η Νινα τελικα !!
Εεεεεετσι!!!Γιατί ρε φιλαράκι το κάνεις αυτό???
Γιατί ξύνεις πληγές???
Ακόμα θυμάμαι όταν είχε γυρίσει από τις γιορτές των Χριστουγέννων πέρυσι και όταν πήρα την Άννα για να δω ποιές δουλεύουν και μου είπε ότι γύρισε, έσπευσα να σε ενημερώσω και εσύ έσπευσες να με προλάβεις για να περάσεις πρώτος μαζί της.![]()
Ήταν σοβαρή στο σαλόνι.Και το καλό για εμάς που ξέραμε την αξία της, ήταν ότι δεν είχε πολύ δουλειά και την βρίσκαμε ελεύθερη όποτε θέλαμε.
Δεν την έπιανε το μάτι σου, ίσως γιατί ήταν σοβαρή αλλά αρκούσε να πας μία φορά μαζί της, εκτός αν δεν ήταν στα γούστα σου.
γιατι δεν ειχε πολυ δουλεια?Και το καλό για εμάς που ξέραμε την αξία της, ήταν ότι δεν είχε πολύ δουλειά και την βρίσκαμε ελεύθερη όποτε θέλαμε.
Δεν την έπιανε το μάτι σου, ίσως γιατί ήταν σοβαρή αλλά αρκούσε να πας μία φορά μαζί της, εκτός αν δεν ήταν στα γούστα σου.
Έδειχνε σοβαρή ενώ άλλοι την έλεγαν ντροπαλή. Μέσα στο δωμάτιο όμως πέρναγε σε κατά μέτωπον επίθεση και ήταν όλα αυτά που περιγράφει ο Μάνος παραπάνω. Όσο για την εμφάνιση, εμένα προσωπικά μου άρεσε.γιατι δεν ειχε πολυ δουλεια?
εμφανισιακα δεν γεμιζε το ματι?
Αρρωστο καυλακιMulti Massage DIAMOND Tora Live Metadosi i Muna LIZA Tora Live!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι αρρωστο το καυλάκι.Αρρωστο καυλακι
Οχι βεβαια!!Υπήρχε περίπτωση να μην χύσεις με τέτοιο κώλο;
Ποιηταρα μου !!!!Κάνεις και τέτοια;
Απάτησες την Τζένη;
Το να απατάς την γυναίκα σου,
αυτο ειναι δεδομένο!
Το ν' απατάς την γκόμενα,
που τό 'χεις δει γραμμένο;
Κράτα το αυτό, ειναι συλλεκτικό!!!
Σπάνια στέλνω ποιήματα!
οτι και να πουμε για την Ρουλα θα ειναι λιγο..Πέρασα σήμερα το απόγευμα έτσι χωρίς να πάω για κάποιο συγκεκριμένο κορίτσι. Και αφού ήμουνα ως συνήθως στην αναμονή μίλαγα με τα κορίτσια που δεν ήταν σε δωμάτιο και κατέληξα αγκαλιά με την Ρούλα και φυσικά καταλήξαμε στο δωμάτιο μαζί. Περιγραφές δεν κάνω είναι περιττό. Ένα ευχαριστώ να πώ στην Άννα και ένα στην Ρούλα. Στην Άννα για όλο αυτό που μας προσφέρει και στην Ρούλα για αυτό που μου πρόσφερε σήμερα από την ώρα που μπήκα στο μαγαζί μέχρι την ώρα που έφυγα. Ρούλα το Σάββατο θα έρθω και θα κανουμε αυτό που είμαμε.
Κρεμόμαστε απ' τ' αρχ........εεεεεεε, απ' τα χείλη σου!!!Άλλη μια απίστευτη επίσκεψη στον χώρο!! Ετοιμαστείτε για νέα κριτική!!
Πολύ καλή κριτική!!!Άλλη μια απίστευτη επίσκεψη στον χώρο!! Ετοιμαστείτε για νέα κριτική!!