Νέα

Ηλία Ηλιού 82

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELOXIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 895
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
10
Like
1.548
Πόντοι
491
Σημερινή πρωινή επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο. 2 κοπέλες διαθέσιμες, πρώτα Αλεξία για την οποία είχα ακούσει καλά σχόλια. Milf με πολύ μέτρα εμφάνιση και μεγάλα πεσμένα μασταρια αλλά πολύ επικοινωνιακή. Ευτυχώς μετά είδα κ την Λίλλη...!!! Πολύ εντυπωσιακή Ρωσιδουλα, ειδικά πριν βγάλει τα 12ποντα ήταν για εγκεφαλικά! Την επέλεξα σε μισάωρο πρόγραμμα. Δεν ήταν κάτι το αξιομνημόνευτο αλλά πρέπει να είναι σίγουρα στο Top 3 με τα πιο όμορφα τεμάχια σε studio. Πάντως η Αλεξία μπορεί να μην βλέπεται αλλά τέτοια βογκητα δεν έχω ξανακουσει!!! έδινε πόνο ο συναγωνιστής δίπλα!

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
Σημερινή πρωινή επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο. 2 κοπέλες διαθέσιμες, πρώτα Αλεξία για την οποία είχα ακούσει καλά σχόλια. Milf με πολύ μέτρα εμφάνιση και μεγάλα πεσμένα μασταρια αλλά πολύ επικοινωνιακή. Ευτυχώς μετά είδα κ την Λίλλη...!!! Πολύ εντυπωσιακή Ρωσιδουλα, ειδικά πριν βγάλει τα 12ποντα ήταν για εγκεφαλικά! Την επέλεξα σε μισάωρο πρόγραμμα. Δεν ήταν κάτι το αξιομνημόνευτο αλλά πρέπει να είναι σίγουρα στο Top 3 με τα πιο όμορφα τεμάχια σε studio. Πάντως η Αλεξία μπορεί να μην βλέπεται αλλά τέτοια βογκητα δεν έχω ξανακουσει!!! έδινε πόνο ο συναγωνιστής δίπλα!
Καλη η λιλλη, δυνατο κορμι και στο σεξ καλη..οκ..τωρα αυτη την αλεξια την ακουσα κι εγω να βογκαει..στο βουρβαχη περνωντας με αλλη κοπελα που την επισκεπτομαι συχνα..πολυ φαση..αρκει τα βογκητα να μην ειναι fake ομως...

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
39
Like
1.695
Πόντοι
1.071
Αλεξια εντελως fake παιδιά. Καβαλούσε κάμποση ώρα κατέβηκε να αλλάξει στάση και ενώ την έστριβα για να μπω στα 4 συνέχισε να φωνάζει με την ίδια ένταση. Της λέω κι εγώ «τι έπαθες;», μου λέει «είμαι πολύ καβλωμενη μωρό μου», της βάζω δάχτυλο και μόνο μυρωδιά έβγαλε, σταγόνα δεν έτρεξε. Της είπα ότι δε χρειάζεται να προσπαθεί τόσο αλλά δεν με άκουσε (παίζει να έχει κουφαθεί από τις φωνές της)

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
Αλεξια εντελως fake παιδιά. Καβαλούσε κάμποση ώρα κατέβηκε να αλλάξει στάση και ενώ την έστριβα για να μπω στα 4 συνέχισε να φωνάζει με την ίδια ένταση. Της λέω κι εγώ «τι έπαθες;», μου λέει «είμαι πολύ καβλωμενη μωρό μου», της βάζω δάχτυλο και μόνο μυρωδιά έβγαλε, σταγόνα δεν έτρεξε. Της είπα ότι δε χρειάζεται να προσπαθεί τόσο αλλά δεν με άκουσε (παίζει να έχει κουφαθεί από τις φωνές της)
Εμ..καλα το σχολιασα εγω πριν..αν και δεν εχω περασει μαζι της..αλλα ετσι οπως την ακουγα απ το δωματιο φαινοταν οντως fake..ακυρο λοιπον...

stebaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
17
Like
889
Πόντοι
2.292
Καλησπέρα,

Έχει βρεθεί κάποιος με την καινούρια κοπέλα τη Λορενα;

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.878
Πόντοι
201
Η Αλεξία έχει πάει και επαρχεία όπως οι άλλες η μόνο Αθήνα?
Μια μέρα περπατούσα έξω από το σαχτουρη στη Πάτρα μιας και ξέρω ότι τα κορίτσια από το ηλια ηλιου πάνε και επαρχεία και άκουγα φωνές έξω...
Αν ήταν αυτή τότε σίγουρα γκαρίζει

ΑΙΝΙΓΜΑ : "Ανάμεσα σε δυο βουνά ο γάιδαρος γκαρίζει"

Τι είναι;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
Μια Ρωσίδα Τατιάνα πώς και δεν έχει κριτικές;

Alexconl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
3
Like
440
Πόντοι
301
H Εμινε ποτε δουλευει ?

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
Δοκίμασα Λίνα, όντως εξαιρετικο κορμί και κορίτσι.
Τον έλουσε στο μπουκι με φουλ σάλιο, πέρασε μπάλες, βάζει αρκετό τζελ αλλά γαμιέται βαθιά και περνάς καλά μαζί της

Georko88

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2026
Like
44
Πόντοι
0
Η Μαίρη είναι πολύ καλή στο δωμάτιο!!! Κρίμα που είναι μόνο βράδυ.
6350.jpg

Melvin13

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2026
Κριτικές
2
Like
132
Πόντοι
0
Μαίρη αξίζει παιδιά; Επίσης πόσο κοστίζει το μισάωρο πρόγραμμα;

rabitgreen

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
198
Πόντοι
1
Μαίρη αξίζει παιδιά; Επίσης πόσο κοστίζει το μισάωρο πρόγραμμα;
αξίζει στα σίγουρα. Πάρε τηλέφωνο στο στουντιο και ρώτα για σίγουρα . θα βρεις τηλέφωνο άμα γκουγκλαρεις. Από ότι θυμάμαι πρέπει να είναι 100€ ή 120/το μισάωρο foul πρόγραμμα που κάνει η κοπέλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom