Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
406
Πόντοι
21

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.211
Πόντοι
206
Ξέρουμε τίποτα? Καλό φαίνεται
gypsy Emi
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εδώ έχει πάει κανείς να πει γνώμη;
Gypsy Zoi

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.557
Πόντοι
206
καλη πριν 20 χρονια που ειχα παει! Τωρα δε γνωριζω...
Την εχω επισκευτει 3 φορες με τελευταια το Μαιο του 2023. Μεγαλωσε, οι φωτογραφιες της επεξεργασμενες αλλα παραμενει ομορφη για τα γουστα μου.

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.957
Πόντοι
1.196
καλη πριν 20 χρονια που ειχα παει! Τωρα δε γνωριζω...
Είναι οκ ακόμα, είχα πάει πολύ πρόσφατα πριν 2 μήνες νομίζω.
Δεν είναι όπως στις φώτο,αλλά ειναι ομορφη και πολύ καλή γενικά.
Έχει λίγα κιλά παραπάνω από ότι στις φώτο αλλά εμένα δεν χαλάει.

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.211
Πόντοι
206
Εγώ την είχα συναντήσει πριν ένα χρόνο. Τότε είχε πολύ ωραίο κορμί
κι εγω το καλοκαιρι ,καλλιθεα. μαλλον επικεντρωθηκες στο εργαλειο. Μη μου πεις οτι δεν ειναι χοντροκωλα?
Εχω πει επενηλημμενα οτι τσακωθηκα μαζι της γιατι εστελνε μηνυματα την ωρα του σεξ . Συνεχεια μιλαγε για τα ονειρα της και για χρηματα. Με παζαρευε επισης την ωρα του σεξ .
Επισης σε προτρεπω να δεις τις φωτογραφιες της. Αυτο το στυλακι , το αρχοντικο και η φινετσα, δε βγαινει στη πραγματικοτητα. Στη πραγματικοτητα βγαινει η μιζερια της φαβελας.

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.419
Πόντοι
446
κι εγω το καλοκαιρι ,καλλιθεα. μαλλον επικεντρωθηκες στο εργαλειο. Μη μου πεις οτι δεν ειναι χοντροκωλα?
Εχω πει επενηλημμενα οτι τσακωθηκα μαζι της γιατι εστελνε μηνυματα την ωρα του σεξ . Συνεχεια μιλαγε για τα ονειρα της και για χρηματα. Με παζαρευε επισης την ωρα του σεξ .
Επισης σε προτρεπω να δεις τις φωτογραφιες της. Αυτο το στυλακι , το αρχοντικο και η φινετσα, δε βγαινει στη πραγματικοτητα. Στη πραγματικοτητα βγαινει η μιζερια της φαβελας.
Εγώ μια φορά δοκίμασα 80€ μισή ώρα. Το εργαλειο μέτριο με καλή στύση. Αλλά κατάλαβα ότι δεν στέκει και πολύ καλά στα μυαλά της οπότε δεν ξαναπήγα

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.211
Πόντοι
206
Εγώ μια φορά δοκίμασα 80€ μισή ώρα. Το εργαλειο μέτριο με καλή στύση. Αλλά κατάλαβα ότι δεν στέκει και πολύ καλά στα μυαλά της οπότε δεν ξαναπήγα
περιγραφουμε το ιδιο με αλλα λογια.

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.153
Πόντοι
3.446
https://distintas.net/miss-angel-gb#pub-comments
Αρνητικά: ΟΧΙ φιλιά, πίπα σε σκουφωτό πεσμένο γαριδάκι, καυλί όχι ακριβώς σαν το video , δεν πήδηξε.
Θετικά: Κορμί θανατηφόρο, προσπαθεί να ικανοποιήσει παρότι ο κωλόγερος (εγώ) είναι ντεφορμέ, βυζάρες , καυλί σκληραίνει, ωραία αίσθηση, απόλαυση στο να γλύφεις την Αγία Τριάδα (καυλί - αρχίδια - κωλοτρυπίδα ).
Ρεζουμέ : προσπάθησα να πηδήξω αλλά η γαρίδα Συμιακή καμμία σχέση με Ατλαντικού...Για νέους που είναι και ενεργητικοί μια χαρά, υπέροχη θέα στα τέσσερα. Το τέλος ήρθε χειρωνακτικώς ενώ την έγλυφα παντού και με δαχτύλιαζε .:tn36:
Πάλι καλά γιατί ετοιμαζόμουν για μία ακόμη αποτυχία αλλά τελικά οκ.
Θα ξαναπήγαινα ; Μάλλον όχι αλλά δεν το μετάνιωσα που πήγα, δεν φταίει αυτή που είμαι σαπίδι και ανίκανος κωλόγερος.:zombie:
Ευχάριστη επίσης παρουσία θα έλεγα παρόλο που έχει εμφάνιση ντίβας .
Βέβαια αν φιλούσε θα βοηθούσε την κατάσταση , τζάμπα το ξύρισμα...
Καθαρός χρόνος χωρίς το ντούς που έκανα μετά περίπου 20-25 max λεπτά.
Έδωσα 100€ κανονικά παίρνει 150€...:headbang:
Over and out :woldman:

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα
Θα καταιβω μερικες μερες Ροδο παιζει τπτ ?

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.003
Πόντοι
6.727
Ξέρει κανείς αν η Ρωξάνη είναι ακόμα στο φυλής 99;

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.957
Πόντοι
1.196

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.419
Πόντοι
446
Έχουμε λέει κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων στα Γιάννενα. Μάλλον κάποιος τραβελος άφησε το αποτύπωμα του....

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
922
Πόντοι
86
εδώ έχει πάει κανείς να πει γνώμη;
Ειχα παει εγω στην Θεσσαλονίκη, εχει βέβαια 2 χρονάκια, όντως gipsy... πολυ ξεπετα, οχι φιλιά, σωμα λαμπαδα τοτε το δίνω απο οτι βλεπω εχει αδυνατίσει πολυ τωρα σε αντιαισθητικο επίπεδο, ενεργητική, μεσαίου μεγεθους αλλα οχι κατι ιδιαίτερο, δεν αρκει να σηκώνεται βέβαια πρέπει να ξερει και να γαμάει ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ... αν ξαναπηγαινα (που δεν νομίζω γιατι ηθελε και 150 την ωρα) θα την δοκίμαζα παθητική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom