o Mpampis o Flou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2024
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
gypsy EmiΞέρουμε τίποτα? Καλό φαίνεται![]()
TS Εμη 6942833306 το δωράκι μου είναι στα 50 με κάμερα
Καλησπέρα ματάκια μου είμαι η εμμη ένα τς κορίτσι πολυ θυληκη πολυ ναζιάρα παίζω τέλεια οποία πλευρά μου διαλέξεις έχω τέλειο κορμί καυλι 19πλας χοντρό και πέτρα,τέλειο κωλαράκι με τέλεια τρυπούλα πεντακάθαρη που παίζω μαζί της και σε τρελαίνω θα αποκτήσεις μια τέλεια εμπειρία αν έρθουμε σε...kanesex.com
Gypsy Zoiεδώ έχει πάει κανείς να πει γνώμη;![]()
Αθήνα..μελαχρινό μωρό. Σε περιμένω καυλωμένη.. παίζω βιντεοκλήση στα 50 6943266694
Καλησπέρα μωρό μου είμαι η ζωή ένα θηλυκό με ωραία προσόντα παίζω ενεργητικά 100% και παθητικά στο δικό μου χώρο στο κέντρο έρχομαι και σε χώρο σου και σε ξενοδοχείο..6943266694... Παίζω και με viber βιντεοκλήση κκε whats upkanesex.com
Έμπαινε άφοβα...πολύ καλή!!!
Καλησπέρα,γνωρίζουμε τίποτα για εδώ;
+20 kgr. Για κυτταριτιδα δεν ειπες! Τοσο πολυ σε τραβελι δεν εχω δει...Είναι όπως στις φωτογραφίες αλλά αλλοπρόσαλλος χαρακτήρας. Ψυχολογικά στο φουλ.
Πες τα !!!!gypsy Emi
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Gypsy Zoi
καλη πριν 20 χρονια που ειχα παει! Τωρα δε γνωριζω...Έμπαινε άφοβα...πολύ καλή!!!
Εγώ την είχα συναντήσει πριν ένα χρόνο. Τότε είχε πολύ ωραίο κορμί+20 kgr. Για κυτταριτιδα δεν ειπες! Τοσο πολυ σε τραβελι δεν εχω δει...
200 μια ώρα / 2 φορές μου είπε εμένα…Μίλησα μαζί της 70€ την ώρα λέει και να το κανονίσουμε από τηλέφωνο τώρα δεν ξέρω τι παίζει
μου αρέσει που ντρέπεσαι να πεις γαμιόμαστεΠες τα !!!!
Έμαθαν ότι γαμ.......στε και πλάκωσαν και οι gypsy !!!!
Την εχω επισκευτει 3 φορες με τελευταια το Μαιο του 2023. Μεγαλωσε, οι φωτογραφιες της επεξεργασμενες αλλα παραμενει ομορφη για τα γουστα μου.καλη πριν 20 χρονια που ειχα παει! Τωρα δε γνωριζω...
Είναι οκ ακόμα, είχα πάει πολύ πρόσφατα πριν 2 μήνες νομίζω.καλη πριν 20 χρονια που ειχα παει! Τωρα δε γνωριζω...
κι εγω το καλοκαιρι ,καλλιθεα. μαλλον επικεντρωθηκες στο εργαλειο. Μη μου πεις οτι δεν ειναι χοντροκωλα?Εγώ την είχα συναντήσει πριν ένα χρόνο. Τότε είχε πολύ ωραίο κορμί
Εγώ μια φορά δοκίμασα 80€ μισή ώρα. Το εργαλειο μέτριο με καλή στύση. Αλλά κατάλαβα ότι δεν στέκει και πολύ καλά στα μυαλά της οπότε δεν ξαναπήγακι εγω το καλοκαιρι ,καλλιθεα. μαλλον επικεντρωθηκες στο εργαλειο. Μη μου πεις οτι δεν ειναι χοντροκωλα?
Εχω πει επενηλημμενα οτι τσακωθηκα μαζι της γιατι εστελνε μηνυματα την ωρα του σεξ . Συνεχεια μιλαγε για τα ονειρα της και για χρηματα. Με παζαρευε επισης την ωρα του σεξ .
Επισης σε προτρεπω να δεις τις φωτογραφιες της. Αυτο το στυλακι , το αρχοντικο και η φινετσα, δε βγαινει στη πραγματικοτητα. Στη πραγματικοτητα βγαινει η μιζερια της φαβελας.
περιγραφουμε το ιδιο με αλλα λογια.Εγώ μια φορά δοκίμασα 80€ μισή ώρα. Το εργαλειο μέτριο με καλή στύση. Αλλά κατάλαβα ότι δεν στέκει και πολύ καλά στα μυαλά της οπότε δεν ξαναπήγα

Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία εκεί δουλεύει οποία τύχει...δεν υπάρχει τίποτα σταθερό πια.Ξέρει κανείς αν η Ρωξάνη είναι ακόμα στο φυλής 99;
Ειχα παει εγω στην Θεσσαλονίκη, εχει βέβαια 2 χρονάκια, όντως gipsy... πολυ ξεπετα, οχι φιλιά, σωμα λαμπαδα τοτε το δίνω απο οτι βλεπω εχει αδυνατίσει πολυ τωρα σε αντιαισθητικο επίπεδο, ενεργητική, μεσαίου μεγεθους αλλα οχι κατι ιδιαίτερο, δεν αρκει να σηκώνεται βέβαια πρέπει να ξερει και να γαμάει ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ... αν ξαναπηγαινα (που δεν νομίζω γιατι ηθελε και 150 την ωρα) θα την δοκίμαζα παθητικήεδώ έχει πάει κανείς να πει γνώμη;![]()
Αθήνα..μελαχρινό μωρό. Σε περιμένω καυλωμένη.. παίζω βιντεοκλήση στα 50 6943266694
Καλησπέρα μωρό μου είμαι η ζωή ένα θηλυκό με ωραία προσόντα παίζω ενεργητικά 100% και παθητικά στο δικό μου χώρο στο κέντρο έρχομαι και σε χώρο σου και σε ξενοδοχείο..6943266694... Παίζω και με viber βιντεοκλήση κκε whats upkanesex.com