Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.153
Πόντοι
3.446
οριστε κυριοι φτασαμε στην ελλαδα να μεταφραζουμε τα βραζιλιανικα! Με αυτη τη παρεμβαση σου φροντισες να χασεις πολλους πολλους πελατες .
Μπα... από κορόιδα είμαστε φουλ... και πρώτος εγώ!

Τελευταία τροποποίηση:

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
11
Like
483
Πόντοι
310
Καλημερα σε ολους, τις τελευταιες ημερες εχει πεσει στην αντιληψη μου καναλι στο telegram μια Ελληνιδας τρανς το οποιο ποσταρει βιντεακια απιστευτης καυλας. Εννοειται οτι εχω βρεθει μαζι της απλα ηταν πριν αρκετα χρονια πριν και απο οτι βλεπω παραμενει πολυ δυνατη, το username ειναι το @nadiamooreathens, οι πιο παλιοι σιγουρα την ξερουν.

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
406
Πόντοι
21
Καλημερα σε ολους, τις τελευταιες ημερες εχει πεσει στην αντιληψη μου καναλι στο telegram μια Ελληνιδας τρανς το οποιο ποσταρει βιντεακια απιστευτης καυλας. Εννοειται οτι εχω βρεθει μαζι της απλα ηταν πριν αρκετα χρονια πριν και απο οτι βλεπω παραμενει πολυ δυνατη, το username ειναι το @nadiamooreathens, οι πιο παλιοι σιγουρα την ξερουν.
βλέπω εχει ανεβάσει βιντεάκια που την πηδάνε ακάπωτα...

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
19
Like
5.269
Πόντοι
2.021
Η κριστυ που κανει βαρδιες στο Φ104, τι λεει? ξερουμε τιποτα?

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
455
Πόντοι
21
Okay, honey, I'll show you everything. You'll need a lawyer to evaluate everything, and a judge too. You can bring whatever you want. Do you want to schedule a meeting? I'll show you everything; I'll bring it all neatly in a folder. Now, you also show your face on the internet, because creating a profile to attack people is easy, right? But showing your face isn't easy, is it? Why doesn't the good Samaritan show his face on the internet?
Mηπως θελεις και αμκα:2funny:

Feetlover02

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2026
Like
14
Πόντοι
0
Το έχει δει κανένας αυτό καυλιαρικο φαίνεται έχει κανένας ιδέα τι παίζει?

Glykomoutsounos

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
3.216
Πόντοι
1.706

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.211
Πόντοι
206
Το έχει δει κανένας αυτό καυλιαρικο φαίνεται έχει κανένας ιδέα τι παίζει?
ολα καλα, αν δε δινει τηλ σημαινει καβλαντισμα, που σημαινει δεν ειναι επαγγελματιας ,που σημαινει οτι υποκειται σε αλλους νομους, που σημαινει δε θα τη δεις ποτε

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
455
Πόντοι
21
Who gave you permission to copy the link to my ad and start posting it on this forum? Honey, if you have something to say to me, say it to me on my phone. Just don't try to defame me in front of everyone, because that could lead to a lawsuit.A simple screenshot can become a huge issue; the internet is not a lawless land.
Δηλαδή τι θα πεις στο δικαστή να σου κανω μια πιπα για να δεις οτι οι υπηρεσίες μου ειναι αψογες και εχει άδικο ο αντίδικος :2funny:

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
406
Πόντοι
21
Δηλαδή τι θα πεις στο δικαστή να σου κανω μια πιπα για να δεις οτι οι υπηρεσίες μου ειναι αψογες και εχει άδικο ο αντίδικος :2funny:
εβγαλε και τη φωτο της τώρα αφου ειδε οτι δεν την παιρνει να κανει μαγκιες και γελάει ο κοσμος με τις δηθεν απειλες της....:2funny:

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.153
Πόντοι
3.446

Στις φώτος δεν βλέπεις ότι κάνει σεξ ακα?
το θέμα είναι το εξής : είναι όντως εδώ ; της έστειλα εχθές μου έστειλε μετά απο ώρες της είπα ότι δεν μπορώ (είχα πάει στην Luna Vieira) και μού'γραψε οκ κλπ κλπ

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.003
Πόντοι
6.727
Περασα πριν μια βόλτα από φυλής 99 και ειδα ότι ήταν η Σόφη..Είχα διαβάσει κάπου πριν λίγο καιρό ότι έχει παράσημα,ξέρει κανείς τπτ;

flinstone

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2022
Like
127
Πόντοι
0
Έτσι ακριβώς... Την φενια βλέπω πάρα πολλές κριτικές έτσι όπως την περίπτωση την δική μου
Εχω σίγουρα πάνω απο δύο χρόνια που την ειχα πάρει, ίσως και παραπάνω. Τότε το κορμί της δεν έχανε πουθενά. Σαν πόσα κυβικά δηλαδή?
Ρωτάω γιατί δεν μου είχε φανεί για κορμί που μπορεί ξεφυγει και μου κάνει εντύπωση.
Η Φένια είναι πολύ καλή, την έχω πάει πολλές φορές, έχει μεγάλο πέος, υπέροχο σώμα και παίζει πολύ καλά. Σχετικά με την τιμή, πλήρωσα 100 την τελευταία φορά, αλλά ίσως επειδή είμαι παλιά πελάτισσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom